Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ζητώ την γνώμη των αναγνωστών μου... Ορθώς απάντησα στην κλήση της Κρατικής Ασφάλειας, ή όχι;;;


Σ΄αυτή την περίπτωση, θα χρειαστώ την άποψη των αναγνωστών μου...
των αναγνωστών των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Αν απάντησα σωστά ή όχι, στην κλήτευση της Κρατικής Ασφάλειας, (Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας)...Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Το περίεργο είναι πως ... ρατσιστική βία, έχει πάντα να κάνει με... ότι είναι ανθελληνικό, ότι είναι ασύμφωνο με την φύση, ότι αφορά τους... περιούσιους...
ΓΙΑΤΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... 
ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ Η ... ΚΡΑΤΙΚΗ "ΑΝ"ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ Η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Και επειδή τα παιδιά της Υποδιεύθυνσης "κρατικής ασφάλειας", μάλλον δεν γνωρίζουν καλά τους νόμους, ως έχουν υποχρέωση, τους απέστειλα την παρακάτω απάντηση, ελπίζοντας πως τα χρήματα που πληρώνει με τους δυσβάσταχτους και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ  του ο Ελληνικός λαός, κάποια στιγμή, θα πιάσουν... τόπο και θα έχουμε μια κρατική υπηρεσία, που θα κάνει σωστά την δουλειά της προς τους πολίτες αυτής της δύσμοιρης Πατρίδας.



Προς την ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

Υπόψη Ανθ/μου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Χρήστο

Κύριε Χριστοδούλου

Μόλις εχθές, βρήκα το από 30/01/2020 έγγραφό σας στο σπασμένο γραμματοκιβώτιό μου, με το οποίο με καλείτε να εμφανιστώ στην υπηρεσία σας στις 8/2/2020 και μεταξύ των ωρών 09:00 έως 12.00, προκειμένου να εξεταστώ ως μάρτυς, «σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΡΒ2029/103 από 23/09/2019 παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, σχετικά με την από 06/8/2018 έγκληση που υπέβαλε προκειμένου να διευκρινίσει τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς του ΥΦΑΝΤΗ Βασίλειος, ή των άλλων καταγγελθέντων», όπως αναγράφετε στην … ΚΛΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και την οποία υποθέτω πως έφερε στην οικία μου, κάποιο όργανο αστυνομικό του Α.Τ. Νέας Μάκρης ή της Δ/νσης Ασφάλειας Νέας Μάκρης, καθώς ήταν μέσα σε φάκελο που δεν είχε καμία ένδειξη προέλευσης.


Κύριε ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Χρήστο, εκτός του γεγονότος ότι δεν αντιλαμβάνομαι ούτε στο ελάχιστο τα όσα γράφετε, διότι ούτε σύνταξη υπάρχει στην κλήση σας, γεγονός που στην ουσία την καθιστά ΑΚΥΡΗ ούτε έχει ακολουθηθεί η νόμιμη οδός που ορίζεται με τον σχετικό νόμο κλήσης μαρτύρων που απορρέει από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, προκύπτουν συγκεκριμένα ερωτήματα, στα οποία καλείστε να απαντήσετε:

Σε ποια έγκληση, με ημερομηνία 06/8/2018, αναφέρεστε;


ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΣΗ;


ΣΕ ΤΙ ΑΦΟΡΑ Η ΕΓΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ;


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΥΦΑΝΤΗΣ Βασίλειος ή οι άλλοι καταγγελθέντες;;;


Με καλείτε αν εξεταστώ ως μάρτυς ΣΕ ΤΙ;


ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΩ;


ΜΕ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ;


ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ;


ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΩΣ «ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΩ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΑΧΘΩ ΒΙΑΙΑ»;;;


Κατά την άποψή σας, ο νόμος τηρείται μονομερώς και κατά το δοκούν μεταφραζόμενος,  και δη από την όποια θεσμοθετημένη εξουσία και δεν αφορά ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;;;


Οφείλω να σας υπενθυμίσω κύριε ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Χρήστο, στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ή το αγνοείτε,  ότι τον μισθό σας, όπως και τον μισθό όλων των αστυνομικών συναδέλφων σας, καθώς και τον μισθό των οργάνων της δικαιοσύνης, τον πληρώνουμε εγώ, και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ με τους επαίσχυντους παράνομους μνημονιακούς επιβαλλόμενους φόρους, και ΑΠΑΙΤΩ, να κάνετε σωστά την δουλειά σας, και ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, προτού τον απαιτήσετε από τους πολίτες και στην συγκεκριμένη περίπτωση, από εμένα.

Και σύμφωνα με το Άρθρο 213 - Κώδικας Ποινικής Δικονομίας - Κλήτευση των μαρτύρων, αναφέρεται ρητά στην πρώτη παράγραφο,  ότι:


1.    Στην προ­δικασία και στο ακροατήριο οι μάρτυρες κλητεύονται εγγράφως σε ορισμένη ημέρα και ώρα.


Η κλήση υπογρά­φεται από τον εκπρόσωπο της αρχής που καλεί και από το γραμματέα, και φέρει την επίσημη σφραγίδα της· επίσης πρέπει να περιέχει συνοπτική ένδειξη της υπό­θεσης για την οποία πρόκειται να εξετασθεί ο μάρτυρας, να μνημονεύει τη δικαστική αρχή στην οποία αυτός καλείται και να αναγράφει περιληπτικά τις συνέπειες που προβλέπονται αν ο μάρτυρας δεν εμφανιστεί.

Στο έγγραφο κλήτευσης που παρέλαβα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ  ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΩ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, γεγονός που  καθιστά το έγγραφό σας περί ΚΛΗΤΕΥΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΑΚΥΡΟ.

Και επειδή ούτε την δυνατότητα εύκολης μετακίνησης έχω, (εξηγούνται οι προσωπικοί λόγοι άρνησης να ανταποκρθώ στην κλήση)  γεγονός που ουδείς νόμος με υποχρεώνει κάτω από αυτές τις συνθήκες να λειτουργήσω, σας ζητώ να στείλετε όλη την δικογραφία στο Α.Τ. ή στην Ασφάλεια Νέας Μάκρης, προκειμένου να μου την προσκομίσουν  και να λάβω γνώση, περί τίνος πρόκειται, και αν κρίνω πως πρέπει να καταθέσω ως μάρτυρας, να το πράξω, εάν  και εφόσον διαπιστώσω από τα στοιχεία της δικογραφίας, πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών, έχει εφαρμόσει στο ακέραιο τον νόμο, όπως αυτός ορίζεται στο άρθρο 47 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, και στην α’ παράγραφο, που αναφέρει συγκεκριμένα:

“Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών εξετάζει την έγκληση που έλαβε και αν κρίνει ότι αυτή δεν στηρίζεται στο νόμο ή είναι προφανώς αβάσιμη στην ουσία της ή ανεπίδεκτη δικαστικής εκτίμησης την απορρίπτει με διάταξη, η οποία περιλαμβάνει συνοπτική αιτιολογία.”

Εν αναμονή των στοιχείων που ΝΟΜΙΜΩΣ αιτούμαι δια της παρούσης επιστολής μου,


Νέα Μάκρη 7/2/2020

Υ.Γ Το φαξ από το οποίο σας αποστέλλεται η απάντησή μου, δεν μου ανήκει, ως εκ τούτου, μην αποστείλετε σε αυτό, οποιαδήποτε απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...