Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ... Τσίπρας: «Είσαι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας» - Μητσοτάκης: «Δεν έχεις θέση σε μια κανονική Ελλάδα»

Α.Τσίπρας: «Είσαι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας» - Κ.Μητσοτάκης: «Δεν έχεις θέση σε μια κανονική Ελλάδα»

Πολιτικό απατεώνα χαρακτήρισε πριν από λίγο ο Α.Τσίπρας τον Κ.Μητσοτάκη στη συζήτηση που διεξάγεται για τα εργασιακά....

Ο πρωθυπουργός από την άλλη είπε πως «σε μια κανονική χώρα δεν έχει καμία πολιτική θέση» ο Α.Τσίπρας εννοώντας πως το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην εξουσία λόγω της κρίσης και των ακραίων καταστάσεων που βίωσε η χώρα επί μια δεκαετία.

Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσα ακούστηκαν νωρίτερα μας δείχνουν ποιος είναι το παρόν και ποιος θέλει το παρελθόν. Δεν είστε στο εδώ και τώρα, είστε στο εκεί και τότε. Για την ακρίβεια είστε στο 2014» ξεκίνησε ο κ. Μητσοτάκης.

«Όταν παραπέμπω σε αναρτήσεις που κάνει για παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία γιατί το κοριτσάκι δεν ανήκε στα παιδιά που καλύπτον τα σχολικά γεύματα, επιστρέφετε στην αντιπολίτευση που κάνατε με τα μαγκάλια και οι πολίτες σας έχουν χρεώσει με τις συνέπειες της πολιτικής σας» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

«Τόσο ξεπερασμένος από τα γεγονότα είναι ο λόγος σας. Αναρωτιέμαι αν μπορείτε να υπάρξετε χωρίς κάποια κρίση, αν έχετε λόγο σε μια Ελλάδα που επιστρέφει στην κανονικότητα. Έφυγε η κρίση της χώρας και μείνατε με την δική σας εσωτερική κρίση που προσπαθείτε να εξάγετε» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Μητσοτάκης.


πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...