Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΤΟΥΡΚΙΑ: «100 παρθένες την μέρα στους απόλυτα πιστούς...» !!! Τόσες υπόσχεται γνωστός τούρκος μουσουλμάνος θεολόγος





Ο Αλή Ριζά Ντεμιρτζάν είναι γνωστός μουσουλμάνος θεολόγος της Τουρκία και συχνά εμφανίζεται στα κανάλια.

Βρήκαμε λοιπόν το παρακάτω κήρυγμα του :....

Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Στον παράδεισο δεν θα υπάρχει άγαμο άτομο

Σε αυτούς που βρίσκονται στο κατώτερο μέρος του παραδείσου θα δοθούν 72 γυναίκες. Στον απόλυτα πιστό θα δίνονται 100 παρθένες ημερησίως και θα έχει σχέσεις μαζί τους. Οι γυναίκες στον παράδεισο μετά από την σύναψη σχέσης θα είναι και πάλι παρθένες.

Στον άντρα που είναι στον παράδεισο θα δοθεί ισχύς 100 ανδρών. Αυτοί που θα μπούνε στον παράδεισο θα παραμείνουν στην ηλικία των 33 ετών. Οι εισελθόντες στον παράδεισο άντρες, θα είναι χωρίς τρίχες στο σώμα τους, χωρίς γένια στο πρόσωπο και με βαμμένα μάτια.

Οι γυναίκες που θα πάνε στον παράδεισο θα δίνονται σε αυτούς που έγιναν μάρτυρες για την πίστη, αλλά οι γυναίκες εκεί δεν θα μπορούν να ζητήσουν 5 άντρες, αλλά μόνο έναν άντρα, αλλά αυτός θα έχει την ορμή πέντε ανδρών και θα της προσφέρει κάθε ευχαρίστηση.

Το σεξουαλικό όργανο των ανδρών στον παράδεισο δεν θα λυγίζει, αλλά θα είναι συνεχώς όρθιο. Ο άντρας θα μπορεί να κάνει συνεχώς σεξ και με την γυναίκα του και με τα ουρί του παραδείσου.

 https://tourkikanea.gr

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...