Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

ΘΙΧΤΗΚΕ Η ΝΤΟΡΑ... Γιατί ο Σαμαράς ζήτησε να αποδεσμευτεί η Ελλάδα από την Συμφωνία των Πρεσπών...!!!

Η Ντόρα κάρφωσε Σαμαρά για την Συμφωνία των Πρεσπών

Καρφί έριξε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Αντώνη Σαμαρά, για τα όσα είπε στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας για την Συμφωνία των Πρεσπών ....

Οταν δηλαδή ρωτήθηκε πώς μπορεί να γίνει η αποδέσμευσή από την Συμφωνία όπως ζήτησε ο πρώην Πρωθυπουργός, απάντησε μονολεκτικά: Ρωτήστε τον ίδιο.

Τι είπε για τον Σαμαρά

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, η κυρία Μπακογιάννη είπε πως από τη στιγμή που δεν κατέθεσε συγκεκριμένη και ουσιαστική πρόταση δεν βλέπει κάποια διαφοροποίησή του από την κυβερνητική πολιτική.

«Λεξιλόγιο χρησιμοποίησε διαφορετικό ο κ.Σαμαράς, λεξιλόγιο το οποίο στην πολιτική ξέρετε είναι πάντοτε εύπλαστο» είπε η κυρία Μπακογιάννη, σημειώνοντας, σε σχετική ερώτηση ότι η ίδια χρησιμοποιεί το δικό της εδώ και δω και τριάντα χρόνια.

Σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και τη δήλωση του κ. Σαμαρά περί αποδέσμευσης από αυτή, η πρώην υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η ίδια δεν γνωρίζει να υπάρχει τρόπος αποδέσμευσης με βάση το διεθνές δίκαιο.
Στην ερώτηση γιατί ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει αυτή την άποψη απάντησε με νόημα «ρωτήστε τον ίδιο».


 ΣΤΟΧΟΣ

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...