Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Αφού έδιωξε τους Παναθηναϊκούς... ο Αλαφούζος ανακοίνωσε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου ΑΘηναίων και θα φιλοξενεί δωρεάν λαθροπρόσφυγες στους αγώνες του για να καταπολεμήσει τον Ελληνικό Ρατσισμό!..



ι «πράσινοι» με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν πως στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, θα παραβρεθούν...
100 μετανάστες και πρόσφυγες στην εξέδρα.

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν ότι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (01/12, 15:00) για τη Super League 1 θα φιλοξενηθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ 100 πρόσφυγες και μετανάστες στο πλαίσιο της καμπάνιας «Είμαστε όλοι ξεχωριστοί – είμαστε όλοι ίσοι».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει 100 μετανάστες και πρόσφυγες και 22 παιδιά θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας των δύο πλευρών η ΠΑΕ θα φιλοξενήσει μετανάστες και σε άλλους αγώνες της ομάδας στο ΟΑΚΑ, στέλνοντας το μήνυμα ««Είμαστε όλοι ίσοι. Όχι στο ρατσισμό».

ΣΤΟΧΟΣ

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...