Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Taharrush Gamea:..Ο βιασμός της άπιστης Ευρωπαίας στο ΙΣΛΑΜ-VIDEO




Γράφει η Κέλλυ Σαουάχ – Μαραγκουδάκη.
Taharrush gamea: Πρόκειται για μια ομαδική σεξουαλική επίθεση, η οποία λαμβάνει χώρο σε δημόσια θέα, ταυτόχρονα από μια μεγάλη ομάδα δραστών....
Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο έγινε η απόπειρα βιασμού μιας νοσηλεύτριας, η οποία βρέθηκε απροστάτευτη στα χέρια τριών ανήλικων αλλοδαπών σε κέντρο υποδοχής μεταναστών στην Ορεστιάδα. Η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση ενός συναδέλφου της όταν τρεις Αφγανοί επισκέφτηκαν το ιατρείο της με πρόφαση ιατρικές εξετάσεις και επιχείρησαν να κλειδώσουν την πόρτα με σκοπό να την εξαναγκάσουν σε σεξουαλική επαφή.
Το φαινόμενο των ομαδικών σεξουαλικών επιθέσεων από ακραίους ισλαμιστές σε αλλόθρησκες γυναίκες δεν είναι πρόσφατο. Αντιθέτως παρατηρείται αρκετά χρόνια. Η αποτρόπαια πράξη έγινε γνωστή από γυναίκες διαδηλώτριες και δημοσιογράφους της Αιγύπτου το 2011. Γυναίκες της Μέσης Ανατολής βιώνουν συχνά τέτοια περιστατικά. Ωστόσο, έλαβε εκ νέου διαστάσεις και εξαπλώθηκε σε χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων τη Γερμανία, τη Νορβηγία και την Σουηδία.
Το taharrush gamea (تحرش جنسي) προέρχεται από τις λέξεις «σεξουαλική παρενόχληση» και «πλήθος» και με τον όρο αυτό εννοείται μια συντονισμένη σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα από πλήθος ισλαμιστών ανδρών. Πιο συγκεκριμένα μια ομάδα ανδρών στοχεύει μια γυναίκα η οποία δεν ασπάζεται τη θρησκεία τους και την περικυκλώνει κυκλικά. Δεν είναι απαραίτητο ότι οι άνδρες μεταξύ τους γνωρίζονται. Ωστόσο όλοι γνωρίζουν καλά περί τίνος πρόκειται. Οι ισλαμιστές ενώνονται σχηματίζοντας έναν αδιαπέραστο κύκλο για να μην επιτευχθεί η φυγή. Οι μισοί αναλαμβάνουν τη βίαιη αφαίρεση των ρούχων και στην συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχουν στον ομαδικό πλέον βιασμό.


Για να αντιμετωπιστεί αυτό το ελεεινό φαινόμενο πρώτα από όλα θα πρέπει να γνωστοποιηθεί σε κάθε κορίτσι ή γυναίκα από κάθε σημείο της γης. Δυστυχώς οι ακροισλαμιστές βρίσκονται πλέον παντού.
Και τονίζω το ισλαμιστής διότι έχει τεράστια διαφορά με τον μουσουλμάνο.
Στην πρώτη περίπτωση αναφερόμαστε σε ένα απάνθρωπο, φανατικό κτήνος ενώ στη δεύτερη σε έναν άνθρωπο με διαφορετική θρησκεία. Οι ισλαμιστές δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Διακατέχονται από ζωώδη, αρρωστημένα ένστικτα και αισθάνονται ηδονή από τα αισθήματα πόνου, φόβου και ντροπής των γυναικών. Οι γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν τα πλήθη ισλαμιστών ή να συνοδεύονται από άνδρες. Στη συνέχεια ο αδίσταχτος όχλος που συμμετέχει στην εγκληματική πράξη θα πρέπει να συλλαμβάνεται και να τιμωρείται.
Συμπερασματικά, οι πολιτικές των «ανοιχτών» συνόρων δίχως τους απαραίτητους και νόμιμους ελέγχους καθώς και η πολυπολιτισμικότητα που προωθείται από την νέα τάξη πραγμάτων έχει αποδειχθεί ως μάστιγα κατά των γηγενών πληθυσμών της Ευρώπης.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑ…ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ…ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΜΑΣ ….ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΑΑΑΑΡΑΣ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕ …ΤΟΥ ΑΛΚΗ

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΝΩΜΗ …ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...