Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΑΡΘΡΑ Ινδία: Οκτώ άντρες βίασαν έγκυο κατσίκα αφού πρώτα την έκλεψαν από στάβλο



Οκτώ άνδρες βίασαν μια έγκυο κατσίκα με τέτοια βιαιότητα που το ζώο πέθανε αργότερα από τους τραυματισμούς του και σήμερα...
καταδιώκονται από την αστυνομία της Ινδίας.

Την Τετάρτη, οι άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεψαν την κατσίκα από ένα χωριό έξω από το Nuh, χτύπησαν το ζώο και το κακοποίησαν σεξουαλικά.

Ο ιδιοκτήτης της κατσίκας ισχυρίζεται ότι έπιασε τους άνδρες επ’ αυτοφώρω και μαζί με μερικούς από τους γείτονές του, μπόρεσε να τους πιάσει και να «χτυπήσει» τρεις από τους ενόχους πριν αυτοί καταφέρουν να ξεφύγουν.
Ο 27χρονος Aslup Khan δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ο ίδιος και οι συγχωριανοί του έψαχναν το κατσίκι όταν είδαν ότι έλειπε και βρήκαν τους άντρες να βιάζουν το ζώο.
“Το κατσίκι μου τραυματίστηκε και βρισκόταν στο έδαφος. Δεν ήταν καν σε θέση να περπατήσει.” είπε στους Hindustan Times.
“Το πήρα το σπίτι και του έβαλα φάρμακα στα τραύματά του, στο κεφάλι και τη μύτη του. Δεν έφαγε τίποτα την επόμενη μέρα και έκανε σαν να ήταν παράλυτο.”
Είπε επίσης ότι ένας από τους άντρες είχε έρθει να τον επισκεφθεί, ενώ φρόντιζε το ετοιμοθάνατο ζώο του.
“Γέλασε και είπε ότι αυτός και οι φίλοι του είχαν μια όμορφη στιγμή εκείνη τη νύχτα, κάτι που με έκανε έξαλλο.”
Ο κ. Khan είπε ότι χτύπησε τον άντρα, ο οποίος έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του. Όταν η κατσίκα πέθανε λίγες ώρες αργότερα, ο κ. Khan υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία.
Ένας κτηνίατρος εξέτασε την κατσίκα και διαπίστωσε ότι το ζώο είχε πεθάνει από αιμορραγία στον εγκέφαλο.
Η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι έχει πολλές πιθανότητες να εντοπίσει τους ενόχους.
διαφορετικό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...