Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΑΚΑΘΑΡΤΑ»(Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Το δημοτικό σχολείο του Peter Petersen στο Βερολίνο δυσκολεύεται να διατηρήσει το εκπαιδευτικό του περιβάλλον ουδέτερο. Το σχολείο, στο Neukölln, όπου σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού έχει...
μουσουλμανικό μεταναστευτικό υπόβαθρο, κυρίως Τούρκους, Άραβες και Κούρδους, ολοένα και περισσότερο εξισλαμίζεται από τους σπουδαστές, τους γονείς και το προσωπικό.
«Ακόμα και τα ζελεδάκια θεωρούνται βρώμικα, επειδή υπάρχει ζωική ζελατίνη βοοειδών μέσα σε αυτά, τα οποία δεν σφαγιάστηκαν χαλάλ», προσθέτει.
«Υπάρχουν ήδη πολλά παραδείγματα αντίστροφου θρησκευτικού εκφοβισμού στο σχολείο σήμερα», λέει η Hildegard Greif-Groß, η διευθύντρια του σχολείου στο Berliner Zeitung. Για παράδειγμα, οι μη μουσουλμάνοι σπουδαστές αμφισβητούνται για το να έχουν ένα σάντουιτς χοιρινό ζαμπόν, επειδή σύμφωνα με το Κοράνι είναι απαγορευμένο, αναφέρει.
Η ώθηση για τους Ισλαμικούς κανόνες στο σχολείο είναι αντίθετη με το νόμο περί ουδετερότητας του Βερολίνου, ο οποίος απαγορεύει στους καθηγητές, τους αστυνομικούς και το δικαστικό προσωπικό να φορούν θρησκευτικά σύμβολα όπως μαντίλες, σταυροί ή kippahs.
Ο 26χρονος αιτών άσυλο της Σενεγάλης λέγεται ότι απειλούσε τον υπάλληλο αφού ζήτησε επανειλημμένα το ασύρματο διαδίκτυο στο σπίτι. Όταν οι υπάλληλοι δεν απάντησαν στα αιτήματά του, ο μετανάστης έγινε πιο επιθετικός και επιτέθηκε με σωματική επίθεση στον υπάλληλο, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Ciociaria Oggi.
«Μέχρι το 2050, όλα τα μωρά σας θα είναι μαύρα και καφέ» … και πιθανώς μουσουλμάνοι.
 ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...