Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Ωρες ευθύνης!



Από τον Εφιάλτη, τον γιό του Ευρυδήμου, τον Πήλιο Γούση και τον Ανδρόνικο Δούκα έως τον Κώστα Σημίτη και τον Αλέξη Τσίπρα, η Ελληνική Ιστορία κατέγραψε 12 μεγάλους προδότες στα τελευταία 2.500 χρόνια. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο...δωδέκατος και πιθανόν ο μεγαλύτερος και ο πιό μοιραίος, επειδή βάλθηκε, οικογενειακώς, να ρίξει στην Ελλάδα ταφόπετρα και να την εξαφανίσει από προσώπου γης, μετά από περίπου 5.300 χρόνια ζωής.

Είναι αδιάφορο και όχι του παρόντος το «πως» εξαπάτησε ο Κ. Μητσοτάκης τους ψηφοφόρους του. Το ζητούμενο είναι ένα και μοναδικό και αφορά το «τι» ζητά ο υπαλληλάκος του open society foundation και της Γερμανικής πρεσβείας από εμάς, τους Έλληνες.

Μας ζητά:
.... να σεβαστούμε το ξεπούλημα της Μακεδονίας στα Σκόπια των Μέρκελ και Σόρος και να δουλέψουμε για να στηθεί η «Μακεδονία του Αιγαίου».
.... να αποδεχτούμε την μετατροπή της Κύπρου σε τουρκική επαρχία.
.... να παραδώσουμε τα νησιά του Αιγαίου, πέραν του 25ου Μεσημβρινού, στους Τούρκους και να συνδιαχειριστούμε μαζί τους όλα τα πετρέλαια.
.... να φανούμε αλληλέγγυοι στα τάγματα των Πακιστανών, Αφγανών και Σία, στρατιωτικών και κατασκόπων που εισβάλλουν καθημερινά κατά χιλιάδες ως λαθρομεταναστάτες στην Ελληνική γη.
.... να αναγνωρίσουμε τις ΜΚΟ των δουλεμπόρων και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ως κράτος εν κράτει.
.... να χαρούμε, που θα μπεί η Τουρκία εγγυήτρια δύναμη όλων των Μουσουλμάνων, που διαμένουν στην Ελλάδα.
.... να βγάζουμε το σκασμό όταν μας βιάζουν οι τοκογλύφοι με τις παράνομες δανειακές συμβάσεις, το αέναο χρέος και τα μνημόνιά τους.
.... να ψάλλουμε το πολυχρόνιο την ώρα που οι δέκα μεγάλες οικογένειες των Αθηνών τρώνε από το βιός του τόπου με δέκα μασέλες και χρυσά κουτάλια!
.... να εμπιστευόμαστε την Δημοκρατία τους και τις δυνάμεις κατοχής. .... να «διεκδικούμε» κάθε 3η πανσέληνο και για 250 χρόνια ακόμη την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου.
.... να παραδεχτούμε ότι στην Ελλάδα, όσο χρωστάει, δεν ισχύει το Σύνταγμα, οι νόμοι, οι σύμφωνοι με αυτό και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
.... να ρίχνουμε επιτέλους μαύρη πέτρα πίσω μας, όταν η φτώχεια και η ανεργία μας αναγκάζουν να φεύγουμε στα ξένα.

Αυτά τα λίγα ωραία και σπουδαία ζητά να τηρούμε στο εξής, ο λεβέντης της καγκελαρίας στην Ελλάδα, o Κ. Μητσοτάκης. Στα αιτήματα του απαντάμε με ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ. Αν τώρα πιστεύει ότι στο εξής θα τηρεί τον όρκο του όπου και όποτε θα το επιτρέπει το Βερολίνο, πλανάται πλάνην οικτράν. Δεν τον φοβόμαστε, αν και τον θεωρούμε ικανό να πνίξει την χώρα στο αίμα και να την ντύσει στα μαύρα, χάριν των Γενοκτόνων, Μέρκελ και Σόρος.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται πεισματικά να κάνει το καθήκον της όπως αυτό προβλέπεται στο Σύνταγμα για τις περιπτώσεις εκείνες όπου συντρέχουν λόγοι εθνικής ασφαλείας και η χώρα ευρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Ως εκ τούτου, η φύλαξη των συνόρων (από τη Στρογγύλη λ.χ. έως το Ορμένιο/Έβρο), η ταυτοποίηση των λαθρομεταναστών, ο διαχωρισμός και η προστασία των προσφύγων και η σύλληψη των δουλεμπόρων και των κατασκόπων του εχθρού είναι επιβεβλημένες από τον νόμο και το διεθνές δίκαιο αλλά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη πέρα βρέχει. Εποικίζει συνειδητά, με εγκληματική απάθεια και αδιαφορία, συστηματικά και δια της βίας την χώρα με σκοπό την δημογραφική ανατροπή, πράξη που συνιστά έγκλημα πολέμου εν καιρώ ειρήνης (§49, Σύμφ. της Γενεύης, 1949).

Ο Κ. Μητσοτάκης απαξιεί, συνειδητά πλέον, να σεβαστεί τον λαό και τη βούλησή του, που σημαίνει ότι αποτελεί κίνδυνο για την χώρα και τα συμφέροντά της. Η άμεση απομάκρυνσή του ιδίου και της κυβέρνησής του από την εξουσία αποτελεί εθνικό καθήκον. Από τα μέχρι τούδε πεπραγμένα και την συμπεριφορά τους κρίνουμε ότι σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία και τις εξουσίες που απορρέουν από αυτή προκειμένου να βλάψουν την χώρα και να διαπράξουν, μάλλον κατ’ εντολή ξένων χωρών/οργανισμών, εγκλήματα πολέμου κατά του ιδίου του λαού τους.

Αντιδρούμε ενεργά στην αντισυνταγματική και εγκληματική δράση της κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, πριν είναι αργά, κατά τρόπο σύμφωνο με αυτόν που προβλέπεται στο § 120, παρ. 4 του Ελληνικού Συντάγματος.

«Ότι κάμομε θα το κάμομε μοναχοί και δεν έχομε ελπίδα από τους ξένους» (Θ. Κολοκοτρώνης)
Μας ενώνει ότι μας χώριζε.
Καλή λευτεριά

Νέα Φιλική Εταιρεία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...