Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Οι μετανάστες επέλεξαν την Ελλάδα- Να σεβαστούν τα έθιμα και τις συνήθειές μας



Με αφορμή το αδιανόητο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες και ασχολήθηκαν μέχρι και εφημερίδες του εξωτερικού, εγώ σαν απλή Ελληνίδα πολίτης, και...
 όχι σαν εθνικίστρια θα απαντήσω με τον  ίδιο τρόπο που ο Δήμαρχος του Μόντρεαλ,απάντησε, αλλάζοντας την λέξη Καναδάς σε Ελλάδα, γιατί αυτό εκφράζει εμένα και την πλειονότητα του Ελληνικού λαού. Και φυσικά είναι απαράδεκτο Έλληνας βουλευτής να θέλει να αλλάξει ο ποινικός κώδικας και να ποινικοποιήσει το σουβλάκι.
«Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να προσαρμοστείτε στην Ελλάδα, τα έθιμα, τις παραδόσεις της και τον τρόπο ζωής της, επειδή εσείς το  επιλέξατε για να μεταναστεύσετε εδώ.
Οι Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να ενσωματωθούν και να μάθουν να ζουν στην Ελλάδα. Πρέπει να κατανοήσουν ότι αυτοί πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο ζωής και όχι  οι Έλληνες που τόσο γενναιόδωρα τους φιλοξενούν.
Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβετε ότι οι Έλληνες δεν είναι ούτε ρατσιστές ούτε ξενοφοβικοί. Η Ελλάδα έχει δεχθεί πολλούς μετανάστες πριν από εσάς τους μουσουλμάνους, (ενώ σ’εσάς αυτό δεν ισχύει, δεδομένου ότι οι μουσουλμανικές χώρες δεν αποδέχονται μη-μουσουλμάνους μετανάστες).
Ακριβώς όπως και τα άλλα έθνη, οι Έλληνες δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την ταυτότητά τους ή την κουλτούρα τους.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα φιλόξενη και είναι οι κάτοικοι της σας ανέχονται.
Τέλος, θα πρέπει να καταλάβετε ότι στην Ελλάδα με τις χριστιανικές ρίζες του, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, οι εκκλησίες και θρησκευτικές γιορτές, θα πρέπει να παραμείνουν ως έχουν.
Η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να αρνηθεί κάθε παραχώρηση προς το Ισλάμ και τη Σαρία.
Για τους Μουσουλμάνους οι οποίοι διαφωνούν με την εκκοσμίκευση και δεν αισθάνονται άνετα στην Ελλάδα, υπάρχουν 57 όμορφες μουσουλμανικές χώρες στον κόσμο, οι περισσότερες από αυτές αραιοκατοικημένες και έτοιμες να τους υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες και με όπλα , σύμφωνα με τον απάνθρωπο τρόπο της Σαρία.
Αν φύγατε από τη χώρα σας για την Ελλάδα, και όχι για άλλες μουσουλμανικές χώρες, είναι επειδή έχετε σκεφτεί ότι η ζωή είναι καλύτερη στην Ελλάδα.
Εμείς λοιπόν δεν θα σας αφήσουμε να σύρετε την Ελλάδα μέχρι το επίπεδο των εν λόγω 57 χωρών.
Θέσετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση, μόνο μία φορά:
Γιατί είναι καλύτερα εδώ, από το μέρος από όπου έρχεστε; «Η  καντίνα με το χοιρινό στο μενού», είναι μέσα στην  απάντηση.
Εάν ήρθατε στην Ελλάδα με την ιδέα ότι θα μας εκτοπίσετε με την επέκτασή σας και τελικά θα αναλάβετε τη χώρα, θα πρέπει να πακετάρετε τα πράγματά σας και να πάτε πίσω τώρα, στη χώρα από όπου ήρθατε. Δεν υπάρχει χώρος για εσάς και τις ιδέες σας στην χώρα μας……ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ».

Το μπάρμπεκιου και η αγγλική DW

Στο θέμα του μπάρμπεκιου με χοιρινά και αλκοόλ έξω από το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, αναφέρεται με δημοσίευμά της η DW.
Σε ανάρτηση στην αγγλική έκδοση του γερμανικού μέσου με τίτλο «Ελλάδα: Η “διαμαρτυρία μπάρμπεκιου” με χοιρινό κοντά σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων προκαλεί θυμό», η DW αναφέρεται στην πρόθεση μιας «ελληνικής εθνικιστικής ομάδας να στήσει μπάρμπεκιου με χοιρινά κοντά σε κέντρο προσφύγων που προκάλεσε αντιπαράθεση στην βουλή».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «την Τρίτη οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου στην Ελλάδα αντιπαρατέθηκαν για τον τρόπο που θα αντιδράσουν απέναντι στα σχέδια εθνικιστικού γκρουπ να διαμαρτυρηθεί κάνοντας μπάρμπεκιου με χοιρινά κοντά σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων».

H αντιπαράθεση Γιαννούλη – Κυρανάκη

Γιαννούλης: Ντροπή και κτηνωδία να ψήνεις χοιρινό δίπλα σε μετανάστες
Ως σαδισμό και κτηνωδία χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών ζητώντας να υπάρξουν ποινές.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να εισαχθούν ποινές για τους… ψήστες!
Και η απάντηση δια στόματος Βουλευτή Ν.Δ. Κώστα Κυρανάκη «Στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και η υπό κάποιες προϋποθέσεις η κατανάλωση αλκοόλ. Δεν μπορεί υπήκοος τρίτης χώρας να έρθει και να επιβάλλει τους δικούς του όρους. Είναι απαράδεκτη η δήλωση που κάνατε κύριε Γιαννούλη. Διότι περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε Έλληνας πολίτης. Αναφέρεστε σε κατανάλωση φαγητού και ποτού από Έλληνες πολίτες και την κατακρίνετε ως απαράδεκτη. Από πού και ως που θα πρέπει να περιορίζεται και με βάση ποια λογική».
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...