Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Μπακογιάννη: «Άδειασμα» σε Κυρανάκη – Πλεύρη για τη στήριξη στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου

Μπακογιάννη: «Άδειασμα» σε Κυρανάκη – Πλεύρη για τη στήριξη στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου

Μετά τον Στέλιο Πέτσα που κράτησε αποστάσεις από τους Κώστα Κυρανάκη και Θάνο Πλεύρη που στήριξαν με δηλώσεις τους το «μπάρμπεκιου με αλκοόλ και χοιρινό»,.... που διοργανώνει ακροδεξιά οργάνωση έξω από το hot spot στα Διαβατά και η Ντόρα Μπακογιάννη «άδειασε» τους γαλάζιους βουλευτές.


Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε το θέμα που έχει προκύψει με το μπάρμπεκιου έξω από τη δομή προσφύγων στα Διαβατά το οποίο προκάλεσε σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση και στη Βουλή, λέγοντας:
«Μια ανύπαρκτη οργάνωση, η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους.
Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύναμο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπο και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις», δήλωσε στον Alpha η Ντόρα Μπακογιάννη.
Και πρόσθεσε:
«Έγινε μια κομματική αντιπαράθεση. Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές, πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς».
Νωρίτερα ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε «άστοχο οτιδήποτε ρίχνει λάδι στη φωτιά», διευκρινίζοντας ότι «αφορά και τις δύο πλευρές» στέλνοντας έτσι μήνυμα στους βουλευτές της ΝΔ που στήριξαν με δηλώσεις τους την «εκδήλωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...