Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ(Βίντεο)




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Σε αντίθεση με την κινηματογραφική ταινία του Hollywood «Not Without My Daughter» με πρωταγωνιστή τον Sally Field, δεν υπήρχε ευτυχές τέλος για αυτή την καναδική γυναίκα που παντρεύτηκε έναν μουσουλμάνο από τη Λιβύη και γέννησε δύο κόρες.....
Μετά από λίγα χρόνια ζωής ως πιστή μουσουλμάνα στη Λιβύη, η Στεφανία απομακρύνθηκε από την πίστη και ανησυχούσε για τις κόρες της που τέθηκαν σε ένα τόσο περιοριστικό και καταπιεστικό πλαίσιο. Το 2011, η Stephanie και ο σύζυγός της εγκατέλειψαν τη διαμονή τους στη Λιβύη για σύντομο ταξίδι για να δουν τον πατέρα της στον Καναδά. Όταν με ασφάλεια βγαίνει από τη Λιβύη προς το αεροδρόμιο μιας γειτονικής χώρας, ο σύζυγός της αποκάλυψε το σχέδιό της γι ‘αυτήν: δεν θα της επέτρεπε ποτέ να επισκεφτεί ξανά τις κόρες της, εκτός αν παραιτηθεί από την καναδική επιμέλεια των παιδιών. Αυτή αρνήθηκε.
Stephanie: The Price a Mother Paid for Leaving Islam
Όπως η ίδια ομολογεί: «επί χρόνια ήμουν ψυχολογικά φυλακισμένη  του Ισλάμ».
Το γεγονός ότι αυτή η Βρετανίδα πρώην μουσουλμανική γυναίκα πρέπει να κρύψει την ταυτότητά της, θα πρέπει να σας πει όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Ισλάμ.
Σε ένα Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος «ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ» μια πρώην μουσουλμανική γυναίκα, γνωστή ως Khadija, προειδοποιεί για την υπαρξιακή απειλή που θέτει το Ισλάμ στη Βρετανία και τη Δύση.
Άφησε το Ισλάμ και έγινε χριστιανή. Θεωρεί ότι το Ισλάμ την καταπίεσε και υπέφερε μια ζωή μέχρι που πήρε την απόφαση ζωή ή θάνατο και χώρισε τον μουσουλμάνο άντρα της. Βρήκε  έναν χριστιανό και σήμερα ζει ελεύθερα και ευτυχισμένη . ο λόγος που θέλουν να επιβάλλουν αυτήν την διαβολική θρησκεία που λέγεται Ισλάμ και που την δέχονται και εδώ στην Ελλάδα είναι  για τον απλούστατο λόγο για να επιβάλλουν παντού  τους νόμους τις σαρίας όπου η ελευτεριά σας θα πάει περίπατο για πάντα και τότε θα μπορέσουν να επιβάλλουν ό,τι νόμο και Νέα Τάξη θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...