Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ...



Όταν κατατέθηκαν στον Εισαγγελέα Σερρών όλα τα αποδεικτικά και ζητήσαμε να διαλυθεί ο νεοσύστατος σύλλογος με την επωνυμία ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΣ, "κάποιοι" τους παρουσίαζαν ως τους φτωχούς πλην τίμιους γηγενείς Μακεδόνες που τους καταπιέζει ο κρατικός...

μηχανισμός της Ελλάδας και δεν τους αφήνει να μιλούν την "γλώσσα" τους. Οξύμωρο ως επιχείρημα το τελευταίο καθώς όταν έγινε η μήνυση από τον Πρόεδρο της ΠΟΠΣΜ κ.Γεώργιο Τάτσιο (Μάρτιος 2018) κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ΣΥΣΣΩΜΟΣ στήριζε αυτό το Σωματείο.

Αλλά και στο δικαστήριο εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης καθηγητάδες ονομαστοί και γνωστοί για τις απόψεις τους και τις θέσεις τους υπέρ της αναγνώρισης δήθεν "μακεδονικής" γλώσσας εντός της Ελλάδας. 

 Πρόσφατα όμως η κατάσταση ΞΕΦΥΓΕ από τα όρια της νομιμότητας και η ιστοσελίδα των αναρχικών indymedia ΑΠΕΙΛΕΙ να επιτεθεί σε αυτούς που σταμάτησαν ΝΟΜΙΜΑ την λειτουργία του εν λόγω Σωματείου.





Κι όλα αυτά ακριβώς την χρονική στιγμή που μόλις 3 (εναπομείναντα) μέλη του εν λόγω Σωματείου κατέθεσαν ΕΦΕΣΗ στην απόφαση ανακοπής λειτουργίας του συλλόγου τους από το Πρωτοδικείο Σερρών.






ΤΥΧΑΙΟ;

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ;

Ο εισαγγελέας έχει δουλειά...

Η τρομοκρατία των συγκεκριμένων κύκλων δεν πρόκειται να περάσει...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Αναρτήθηκε από Γεώργιος Τάτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...