Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η....Κ@ΥΛ@...



Αφού ως γνωστόν,οι Σομαλοί είναι ομορφουληδες έναντι των άλλων Αφρικανών...Να σας συστήσω τον Karsten Nordal Hauken.

Ο φίλος μας ο Karsten είναι Νορβηγός πολιτικός, ο ίδιος δηλώνει ετεροφυλοφιλικός, σοσιαλιστής, υπέρ της ελευθερίας των ελαφριών ναρκωτικών, φανατικός φεμινιστής και υπέρμαχος των ανοιχτών συνόρων.

Για κακή ή καλή του τύχη, δεν θα κρίνω εγώ, ένας Σομαλός μετανάστης, μια πονεμένη ψυχούλα από τα βάθη του Μογκαντίσου, εισέβαλε με τη βία στο σπίτι του και όχι μόνο, καθώς γλέντησε το μαλθακό κορμάκι του Νορβηγού ήρωα μας για αρκετή ώρα μέχρι να ξαλαφρώσει την βασανισμένη ψυχή του μέσα στον κατάλευκο πισινό του αλληλέγγυου φίλου μας.

Μετά από αυτό φρικαλέο(;;;) γεγονός, ο "φιλάνθρωπος" ήρωας μας κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό και η κακιά αστυνομία συνέλαβε τον τάλα Σομαλό. Και κάπως έτσι μετά την δίκη του καταδικάστηκε σε κάθειρξη 4 ετών και απέλαση από την πολύπαθη Νορβηγία.

Αν νομίζετε πως η παράνοια τελείωσε κάνετε λάθος γιατί μόλις τώρα αρχίζει.

Ο αλληλέγγυος φίλος μας έχει πέσει σε μεγάλη κατάθλιψη καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε :

«Η ζωή μου καταστράφηκε, αλλά τώρα νιώθω ένοχος γι’ αυτόν που εστάλη πίσω στην πατρίδα του. Αρχικά ένιωσα ανακούφιση και χαρά όταν έμαθα ότι θα φύγει για πάντα. Αλλά είχα επίσης και ένα δυνατό συναίσθημα της ενοχής και της ευθύνης. Ήμουν ο λόγος που δεν θα βρισκόταν πια στη Νορβηγία, επιστρέφοντας πίσω σε ένα σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον στη Σομαλία».

Τι κάνει η...καυλα...άμα γλυκαθεις...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...