Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Γεννούσαν όλοι δωρεάν εκτός από τους Έλληνες – Μένουν όλοι άφωνοι με αυτά που γίνονταν επί ΣΥΡΙΖΑ



Αλβανοί και Γεωργιανοί δήλωναν πρόσφυγες και είχαν δωρεάν περίθαλψη – Γεννούσαν μαζικά στα...
ελληνικά νοσοκομεία και παίρναν επιδόματα
Χιλιάδες Αλβανοί και Γεωργιανοί απέκτησαν ΑΜΚΑ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!
Μαζί με αυτό απέκτησαν φυσικά και δωρεάν πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «STAR», υπάρχει έγγραφο με το οποίο οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας εκπέμπουν SOS.
Όλα ξεκίνησαν το 2016, μετά το μεγάλο κύμα παράνομων «μεταναστών».
Η προηγούμενη κυβέρνηση της Αριστεράς άνοιξε τον δρόμο, ώστε να αποκτήσουν ΑΚΜΑ οι αιτούντες άσυλο. Φυσικά, δεν το εκμεταλλεύτηκαν μόνο οι Σύροι – που ήταν πρόσφυγες- αλλά και Αλβανοί και Γεωργιανοί, οι οποίοι ουδεμία σχέση είχαν με το κύμα εξ Ανατολών.
Αυτό αναφέρει η γενική διευθύντρια του Υπουργείου Εργασίας, η κ. Παρασκευή Τσάμη, τρεις μέρες μετά τις εκλογές, ενημερώνοντας τον Γιάννη Βρούτση για την κατάσταση:
«Από την υπηρεσία μας έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει αθρόα προσέλευση πολιτών από την Αλβανία και τη Γεωργία που υποβάλλουν αίτηση για διεθνή προστασία και ως εκ τούτου αποκτούν το δικαίωμα να εκδώσουν ΑΜΚΑ, γεγονός το οποίο υποκρύπτει μαύρη και ανασφάλιστη εργασία».
Μολονότι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το ήξεραν αυτό, δυο εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Ιουλίου έβγαλαν εγκύκλιο που έλεγε όχι μόνο οι όποιοι πρόσφυγες αλλά και οι παράνομοι μετανάστες θα βγάζουν ΑΜΚΑ.
Εκτός των άλλων παρατηρήθηκε μαζική… εισαγωγή γυναικών από τις συγκεκριμένες χώρες (Αλβανία, Γεωργία) προκειμένου να γεννήσουν δωρεάν σε ελληνικά δημόσια νοσοκομεία!
Όσοι φυσικά έπαιρναν ΑΜΚΑ, λάμβαναν και επιδόματα, τα οποία πλήρωναν οι Έλληνες φορολογούμενοι…
Τι κι αν οι υπηρεσίες διαφώνησαν! Η κυβέρνηση δεν πτοήθηκε, παρά το γεγονός πως ήταν ενημερωμένη για αυτά που συμβαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...