Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Άλλο Ιστορία κι άλλο προπαγάνδα...



Τον Αύγουστο του 1949,τελείωσαν οι επιχειρήσεις του Ελληνικού στρατού στον Γράμμο.
Τα «άπαρτα κάστρα» του Ζαχαριάδη,πάρθηκαν απ'τους Λοκατζήδες και οι τελευταίοι κατσαπλιάδες του «στρατηγού» Μάρκου, περνούσαν στην Αλβανία...Ο εικονιζόμενος «ήρωας», ο καπετάν Γιώτης,κατά κόσμον Χαρίλαος Φλωράκης, ήταν διοικητής της Μεραρχίας Ρούμελης.
Αφού ο «κύριος» αυτός είχε δηλώσει σε λόγο του στην Καρδίτσα, ότι η Μακεδονία πρέπει να απελευθερωθεί απ'την σκλαβιά της Ελλάδος κι αφού στην κατάληψη του Καρπενησίου πυρπόλησε το νοσοκομείο της πόλεως μαζί με τους τραυματίες στρατιώτες,των οποίων οι κραυγές ακουγόταν στις απέναντι πλαγιές,όταν καιγόταν ζωντανοί και ανήμποροι,ο "πολέμαρχος" αυτός, εκινείτο με την Μεραρχία του και μαζί γύρω στα 2.000 αιχμάλωτα γυναικόπαιδα ,προς βορρά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.
Ξέρετε πόσοι έφτασαν στην Αλβανία απ'την Μεραρχία και τους αιχμάλωτους αυτού του «καπετάνιου» ;;
Ούτε 150!!! Ξέρετε γιατί;;;
Τους μεν αιχμαλώτους τους άφηνε να πεθάνουν από πείνα ή τους εκτελούσε,τους δε συντρόφους του, τους παρέδιδε για να σωθεί ο ίδιος.

Ο Δ. Βλάντας εξ απορρήτων του Ζαχαριάδη όταν το 1951 στην 3η συνδιάσκεψη του ΚΚΕ ρωτήθηκε από άλλο καπετάνιο,είπε εμπιστευτικά: «Άστα σύντροφε,μην τα σκαλίζεις γιατί βρωμάνε. Ο στρατηγός μας αυτός, έφτασε στην Αλβανια χωρίς στρατό..
Έφερε μαζί του 100-150.
Θυσίασε στον Καλαμα Ταξιαρχίες,Τάγματα και λόχους για να φτάσει σώος αυτός ο μασκαράς απ'την Ρούμελη στην Αλβανία"!!!!
Βέβαια όταν πέθανε ο «ιστορικός ηγέτης»,η Νέα Δημοκρατία έδωσε εντολή να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια κτίρια και στα στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού...!

Κυρίες και κύριοι,η αυτού εξοχότης καπετάν Γιώτης,με στολή Ρώσου αξιωματικού στην Σοβιετική Στρατιωτική Ακαδημία του Φρούνζε...
Κοης Οδυσσεας

~Ανατολή~

σ.σ στο 1ο σχόλιο,πως η «δημοκρατία» σύσσωμη, απέτισε φόρο τιμής στον κατσαπλιά δολοφόνο στην κηδεία του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...