Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ellinika hoaxes ξεπερασαν και τον Ηρακλής Πουαρώ (γαλλικά: Hercule Poirot) . O Τζαν Γιαμάν ΔΕΝ έκανε άσεμνη χειρονομία στη Ακρόπολη


Σχόλια: Δείκτης και αντίχειρας, καθαρή ένδειξη ότι το κάνει επίτηδες. Αν ήταν απλή κίνηση αυτά τα δύο δάχτυλα θα ήταν χαλαρά και όχι σφιγμένα που υποδηλώνουν επίγνωση της καταστάσεως :)...
Άσε μας ρε φίλε, μας τραβάει κ@λοδακτυλο στα μούτρα μας, στο λύκειο τα κάναμε αυτά.
Τον καλύπτεις τον αληταρά

Ο δικός σας ισχυρισμός είναι εσφαλμένος και αυτό εξηγείται από την πρόδηλη άγνοιά σας στο θέμα των φωτογραφήσεων.
Α) Η κίνηση φαίνεται στημένη και το δεύτερο καρέ είναι το απαραίτητο ξεκάρφωμα όχι η απόδειξη της "αθωότητας" του ινδάλματός σας.
Στα καρέ που εσείς ποστάρατε το μεσαίο δάχτυλο, ο ηθοποιός δεν το υψώνει από το επίπεδο του στέρνου (όπως κάνει σε αυτό στην Ακρόπολη) αλλά λίγο πριν αγγίξει τα ματογυάλια του.

Β) Επιπλέον, το προσβλητικό καρέ φαίνεται ότι είναι ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ αφού το νετάρισμα έχει γίνει προσεκτικότατα στον πρωταγωνιστή και το φόντο είναι φλουταρισμένο, όπως στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Έτι δε, η ελληνική σημαία είναι ολόκληρη και καδραρισμένη άψογα. Το να αποφαίνεστε ότι "οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψευδής" φαντάζει αστείο.

Γ) Το να χαρακτηρίζετε "απόδειξη" το επόμενο καρέ της φωτογράφισης αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

"Σήμερα η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του ΣΚΑΪ Αμαλία Κυπαρίσση, ξενάγησε τον Τζαν στην Ακρόπολη και το TLIFE με τον φωτογράφο του Πέτρο Χόντο ήταν εκεί! "



Η φυσιολογική κίνηση που κάνει ένας άνθρωπος που όντως θέλει να σηκώσει τα γυαλιά του είναι με ελαφρά αποστασιοποίηση του μεσαίου δάκτυλου από τα υπόλοιπα ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ... λυπάμαι πάρα πολύ που αδυνατείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει ή καταλαβαίνετε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει όμως ο ρόλος σας είναι να κάνετε αυτά που κάνετε




Όλα δείχνουν πως ήταν εξαρχής προγραμματισμένο να συμβεί αυτό που συνέβη αλλιώς ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΩΤΟ όπως προγραμματισμένη ήταν και η δική σας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αντίδραση

Μάθετε λοιπόν πως οι νορμάλ άνθρωποι που έχουν αρχίσει και γλιστράνε τα γυαλιά τους από την θέση τους ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ για να τα βάλουν πάλι εκεί που πρέπει !!!!

ΣΚΥΒΟΥΝ όμως αυτοί που γνωρίζουν πως κάνουν κάτι που δεν πρέπει !!! αυτό φαίνεται και από το βίντεο που εσείς οι ίδιοι απαρτίσατε που τον δείχνει να κάνει περίπου την ίδια χειρονομία για να φτιάξει τα γυαλιά ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Και βέβαια μας υψώνει το μεσαίο δάκτυλο ο Τουρκαλας.
Διαφορετικά το δάκτυλο θα ξεχώριζε μόνο όταν ακουμπούσε το σκελετό των γυαλιών, και όχι όταν το χέρι ήταν ακόμα χαμηλά στο ύψος του στήθους.
Επίσης αν η κίνηση ήταν αθώα, το μεσαίο δάχτυλο θα ξεχώριζε ελάχιστα, και τα υπόλοιπα δάκτυλα θα ήταν μόνο ελαφρώς διπλωμένα, δεν θα έκλειναν πλήρως στην παλάμη.



Όπως ευφυώς είπε ένας σχολιαστής, "στο Λύκειο τα κάναμε αυτά".
Η προσπάθεια να βαπτιστεί το κρέας ψάρι είναι πραγματικά κωμική.

"Επιπλέον, επικοινωνήσαμε και με τον φωτογράφο Προκόπη Οικονομόπουλο που τράβηξε την επίμαχη φωτογραφία"
Ρωτήστε τον γιατί έδωσε αυτή την φωτογραφία στη δημοσιότητα και απλά δεν την έσβησε (θα μπορούσε να δώσει τη δεύτερη που έδωσε σε εσάς). Ρωτάω γιατί πραγματικά το έχω απορία. Δηλαδή και σκόπιμα ο Τούρκος να το έκανε, ο φωτογράφος γιατί διάλεξε αυτή την φωτογραφία ως μία από τις καλύτερες για να δώσει στη δημοσιότητα;

...σιγά να μην αρχίζει να βγάζει το δάκτυλο από την μέση του μέχρι το μέτωπο...

Είπαμε να λέμε hoaxes όχι να δικαιολογούμε και τα κωλοδάκτυλα μέσα στην μούρη μας. Όσοι φοράγαμε γυαλιά (είτε ηλίου , είτε στραβωμάρας) ξέρουμε . Τώρα αν εσείς φάγατε παντόφλα από τις κυρές σας που βλέπουν τον Τούρκο στην τηλεόραση και θετε να το μπαλώσετε .... τι να σας πω ... την σκίσατε την γάτα .... Δεν βρέχει ... μας φτύνουν ... φτάνει με την βαμμένη λογική που φάγαμε στην μούρη εδώ και μια 5ετία ξυπνάτε λιγάκι άιντε. Δεν είναι τα πάντα μούφα.

Φαντάζεστε να έκανε το ίδιο αλλα από πισω να ήταν η τουρκικη σημαια;
μετα θα ελεγε την ιδια δικαιολογια;

Και το άρθρο από τα ellinika hoaxes

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη φωτογραφία του ηθοποιού Τζαν Γιαμάν στην οποία φαίνεται να κάνει μια άσεμνη χειρονομία με φόντο την ελληνική σημαία στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Όμως δεν είναι έτσι όπως το παρουσιάζουν στα social media και σε διάφορες ιστοσελίδες και blogs.

Παράδειγμα:



Η επίμαχη φωτογραφία είναι η παρακάτω, και με μια ματιά φαίνεται πραγματικά ότι ο γνωστός ηθοποιός κάνει άσεμνη χειρονομία σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του χεριού.



Ο ίδιος απάντησε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ότι δεν ήταν κάποια εσκεμμένη κίνηση, αλλά ο φακός τον απαθανάτισε τη στιγμή που σήκωνε το μεσαίο του δάχτυλο για να διορθώσει τα γυαλιά ηλίου που φορούσε. Χαρακτηριστικά είπε: «Έχουν τρελαθεί όσοι νομίζουν ότι έκανα κάποια κακή κίνηση!»

Δείτε την εξήγηση που έδωσε στο παρακάτω βίντεο.

Όμως λέει την αλήθεια ή πρόκειται για κάποια δικαιολογία;

Όντως ο ηθοποιός συνηθίζει να διορθώνει τα γυαλιά του, κάποιες φορές χρησιμοποιώντας το μεσαίο δάχτυλο, και άλλες χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα (δείκτη και μέσο). Την κίνηση αυτή κάνει πολύ συχνά, ακόμη και στα σίριαλ που παίζει.






Επικοινωνήσαμε με τους φωτογράφους Πέτρο Χόντο και Παναγιώτη Κουφαλέξη που ήταν παρόντες στην επίμαχη φωτογράφιση για να μας εξηγήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Και οι δύο μας απάντησαν ότι πράγματι δεν έκανε κάποια άσεμνη χειρονομία, αλλά ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε τη στιγμή που σηκώνει το χέρι του για να ανεβάσει τα γυαλιά του.

Επιπλέον, επικοινωνήσαμε και με τον φωτογράφο Προκόπη Οικονομόπουλο που τράβηξε την επίμαχη φωτογραφία και μας επιβεβαίωσε τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός. Ότι δηλαδή η φωτογραφία λήφθηκε τη στιγμή που σήκωνε το χέρι του για να φτιάξει τα γυαλιά του. Αυτό αποδεικνύεται και από το επόμενο καρέ που μας παραχώρησε ο φωτογράφος, στο οποίο φαίνεται καθαρά η συνέχεια της κίνησης.



Έτσι, αποδεδειγμένα πλέον, ο Τζαν Γιαμάν δεν έκανε την άσεμνη και προσβλητική χειρονομία που του χρεώνουν, αλλά μια κίνηση με την οποία συνηθίζει να διορθώνει τη θέση των γυαλιών του. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψευδής.

Ενημέρωση: Ακόμη μια φήμη που κυκλοφορεί σχετικά με την επίμαχη φωτογραφία είναι ότι την ανέβασε ο ίδιος ο ηθοποιός στο προφίλ του. Αυτό δεν είναι αληθές. Η φωτογραφία ανέβηκε αρχικά στο papadakispress.gr και μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε διαγράφηκε σήμερα (25/9/2019) το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...