Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Τούρκοι δημοσιογράφοι του κρατικού TRT διείσδυσαν στο Λαύριο έκαναν ρεπορτάζ και κατηγορούν την Ελλάδα για υπόθαλψη τρομοκρατίας κατά τουρκικών συμφερόντων. ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ) ΒΙΝΤΕΟ



ο Τούρκος δημοσιογράφος εκπέμπει το επιθετικό ρεπορτάζ του μέσα από το Λαύριο.

Για υπόθαλψη τρομοκρατίας κατά τουρκικών συμφερόντων κατηγορεί ευθέως την Ελλάδα ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού ΤRT στις 29/7/2019. Με το σύνδρομο καταδίωξης που αναπτύσσει τελευταία το καθεστώς της Άγκυρας είτε...

προσχηματικά για να στοχοποιήσει είτε γιατί είναι στο μάτι του κυκλώνα για πολλούς λόγους αυτές οι καταγγελίες θα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψην γιατί δημιουργούν μια περιρρέουσα κατάσταση και ένα πλαίσιο.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ

»Εδώ, είναι ο Δήμος Λαυρίου περίπου 1 ώρα απόσταση από την πρωτεύουσα Αθήνα… αλλά το Λαύριο είναι στην επικαιρότητα όχι μόνο για τις φυσικές του ομορφιές αλλά γιατί δίνει καταφύγιο σ’ ένα στρατόπεδο τρομοκρατών.

Η τηλεόραση του ΤRT Haber βιντεοσκόπησε το στρατόπεδο του Λαυρίου όπου συγκεντρώνεται ένας μεγάλος αριθμός μαχητών τρομοκρατικών οργανώσεων στην Τουρκία εκ των οποίων επικεφαλής είναι το PKK. Το Λαύριο είναι ένα στρατόπεδο τρομοκρατών που βρίσκεται στην Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης.Όσο για την απόσταση που χωρίζει το στρατόπεδο από την Αθήνα αυτή δεν είναι παρά 65 χλμ.Το στρατόπεδο δίνει καταφύγιο σ΄ένα μεγάλο αριθμό μαχητών, μελών τρομοκρατικών οργανώσεων.

Παρ΄όλες τις προειδοποιήσεις της Τουρκίας το στρατόπεδο δεν έκλεισε ποτέ. Αυτό που ελκύει περισσότερο την προσοχή καθώς βολτάρετε γύρω από το στρατόπεδο είναι τα συνθήματα στους τοίχους και τα logo των τρομοκρατικών οργανώσεων που κραδαίνουν. Η ελληνική αστυνομία έχει ωστόσο να πει ότι ξανά έθεσε τον έλεγχο των περιχώρων του στρατοπέδου στους τρομοκράτες.

Τώρα είμαστε μπροστά από το στρατόπεδο. Καλά το ακούσατε δεν μπορούμε να παραμείνουμε γιατί από τότε που το κάνουμε τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων παρεμβαίνουν,έρχονται. Είμαστε γύρω από το στρατόπεδο και δεν υπάρχει κανένας Έλληνας αστυνομικός. Εδώ αυτό είναι το στρατόπεδο που χρησιμοποιήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση PKK και την DHKP-C.Τώρα κατευθυνόμαστε προς το στρατόπεδο.Καλά ακούσατε δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ γιατί αυτοί καταφθάνουν αμέσως.Παρ΄όλα αυτά εμείς αποπειρόμαστε να βιντεοσκοπήσουμε παίρνοντας μεγάλα ρίσκα.Οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν μας εξουσιοδοτούν να κινηματογραφήσουμε.

Μια μεγάλη σιωπή βασιλεύει γύρω από το στρατόπεδο. Όσο για τις εικόνες τραβηγμένες στο εσωτερικό και μοιρασμένες από φιλοτρομοκρατικά sites internet αυτές θέτουν καθαρά προφανώς ότι το στρατόπεδο του Λαυρίου δεν είναι ένας καταυλισμός προσφύγων αλλά τρομοκρατών. Είναι ομοίως πιθανόν να δούμε σε αυτές τις φωτογραφίες την εγκατεστημένη αντι-τουρκική συνεργασία από την τρομοκρατική οργάνωση στο εξωτερικό.

Το στρατόπεδο σχετίζεται επίσημα με την Ελληνική Διεύθυνση Μετανάστευσης. Οι προϋποθέσεις διαμονής όπως και όλες οι διοικητικές υποθέσεις είναι επεξεργασμένες από μια 7μελή επιτροπή. Όσο για τις ανάγκες αυτές είναι σε μεγάλο μέρος διασφαλισμένες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.Οι είσοδοι και οι έξοδοι είναι υπό τον έλεγχο των τρομοκρατών του στρατοπέδου. Οι μαχητές του καταυλισμού δέχονται κάποιες φορές δυτικούς δημοσιογράφους. Τα επεφρασμένα ψεύδη από τους τρομοκράτες χρησιμοποιήθηκαν ως προπαγάνδα δυσφήμισης κατά της Τουρκίας στο εσωτερικό της δυτικής κοινής γνώμης.

Λοιπόν ποιά είναι η θέση του καταυλισμού εντός της ευρωπαϊκής δομής της τρομοκρατικής οργάνωσης; Σύμφωνα μ΄ένα βιβλίο επεξεργασμένο από το ίδρυμα πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών ερευνών SETA το στρατόπεδο του Λαυρίου είναι ένα Γενικό Διοικητήριο όπου τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης παρακολουθούν μια ιδεολογική εκπαίδευση. Σήμερα υπάρχουν 350 μέλη εντός του καταυλισμού που έχει την ικανότητα υποδοχής 400 ατόμων.Αυτό το Γ Διοικητήριο που εμφανίζεται ως στρατόπεδο προσφύγων είναι σημαντικό του βαθμού καμουφλάζ δραστηριοτήτων της τρομοκρατικής οργάνωσης υπό το πλαίσιο ανθρωπιστικών λόγων.

Στην πραγματικότητα το στρατόπεδο ανέρχεται στην περίοδο του Ψυχρού πολέμου. Το στρατόπεδο που άνοιξε πριν 60 χρόνια δέχονταν τότε αυτούς που έφευγαν από τη Σοβιετική Ένωση.Σε κάθε περίπτωση αρχής γενομένης από το 1984 πέρασε υπό τον έλεγχο της τρομοκρατικής οργάνωσης. Κατά την ανάκρισή του μετά τη σύλληψή του ο επικεφαλής τρομοκράτης δήλωσε πως ένας ένοπλη εκπαίδευση δόθηκε στους μαχητές μέσα στο στρατόπεδο και η ύπαρξη του στρατοπέδου ήταν η αιτία μιας κρίσης ανάμεσα στις 2 χώρες.Η Αθήνα δεν έδωσε ως το παρόν καταφατική απάντηση στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Άγκυρα για το κλείσιμο του στρατοπέδου. Η ελληνική αστυνομία γνωστοποίησε πως δεν βρήκε καμιά ύποπτη απόδειξη εντός στρατοπέδου κατά μια επιχείρηση εισχώρησης που έκανε το 2013.

Σε κάθε περίπτωση οι ανακρίσεις των τρομοκρατών αιχμαλώτων που διέπραξαν αιματηρές επιθέσεις κατά το παρελθόν στην Τουρκία διαψεύδουν τις θέσεις των ελληνικών αρχών. Οι τρομοκράτες τέτοιοι όπως η Dilek Oz που τραυμάτισε 2 τουρίστες κάνοντας να εκραγεί μια βόμβα τοποθετημένη στον κήπο της Αγ. Σοφίας το 1994 ομολόγησε πως παρακολούθησε μια εκπαίδευση στο στρατόπεδο του Λαυρίου.Σύμφωνα με πληροφορίες που εμφανίστηκαν στον ελληνικό τύπο η τρομοκρατική οργάνωση είναι ομοίως δραστήρια μέσα στα άλλα στρατόπεδα προσφύγων εκτός αυτού του Λαυρίου. Η τρομοκρατική οργάνωση συνεχίζει τις δραστηριότητες της ειδικότερα παρά τους πρόσφυγες κουρδικής καταγωγής ερχόμενους από το βορρά της Συρίας με την προοπτική να τους δώσει ρόλο. »

Προκύπτουν αναπάντητα ερωτήματα που καθιστούν σκάνδαλο το ρεπορτάζ.

Ποιός έδωσε τις διαπιστεύσεις σε Τούρκους δημοσιογράφους ν΄αλωνίζουν στην Αττική και μάλιστα σ΄ευαίσθητα σημεία.

Υπάρχει αναφορά στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών ότι δεν τους άφησαν να τραβήξουν πλάνα από το εσωτερικό του καταυλισμού. Οπότε εν γνώσει της ελληνικής υπηρεσίας έγινε αυτό το επιθετικό ρεπορτάζ κατά του ελληνικού κράτους εντός Ελλάδας από Τούρκους δημοσιογράφους κρατικού καναλιού;;;

Το ρεπορτάζ βρίθει υποτιμητικών κι απαξιωτικών σχολίων για την ελληνική αστυνομία πως απαντά αυτή και τι γνωρίζει ενδεχομένως για την μετάβαση τουρκικού δημοσιογραφικού συνεργείου στο καταυλισμό Λαυρίου;;;

Το ρεπορτάζ στοχοποιεί μια ολόκληρη περιοχή το Δήμο Λαυρεωτικής…τι μέτρα θα πάρει η Δημοτική αρχή για την ασφάλεια προστασία των πολιτών που στοχοποιήθηκαν από τις τούρκικές υπηρεσίες;;;; Ήταν εν γνώσει της Δημοτικής Αρχής το ρεπορτάζ και η άφιξη Τούρκων δημοσιογράφων και τηλεοπτικού συνεργείου;;;;

Πέραν των ερωτημάτων επί της διαδικασίας προκύπτουν και πολιτικά συμπεράσματα. Για την Τουρκία φαίνεται ξεκάθαρα πως παρήλθε η εποχή της ελληνοτουρκικής που εμπεδώθηκε μόνο και μόνο για παράδοση Οτσαλάν από ελληνικές αρχές ώστε να καταρρεύσει το μέτωπο στον τουρκικό Νότο και ν΄ανοίξει ο δρόμος για το συριακό εμφύλιο που ευνόησε τους κατακτητές του συριακού βορρά ΗΠΑ-Τουρκία. Η Τουρκία επανέρχεται και πάλι διεκδικητική προς την ελληνική πλευρά και μάλιστα παραμονές της δήλωσης Ερντογάν για εισβολή στη Β Συρία για να κατακτήσει θέσεις που κρατούν οι Κούρδοι του ΥPG.

Για δε τα υπόλοιπα και πάλι καλούνται οι αρμόδιες ελληνικές αρχές ν΄απαντήσουν στα όσα διατείνεται το κρατικό κανάλι Τουρκίας μετά τη διείσδυση που έκανε στο… Λαύριο!!!!
Lecteur vidéo



Αυτή ήταν η μετάφραση όπως έγινε από την γαλλική υπηρεσία του TRT και εδώ η μετάφραση όπως έγινε στην ελληνική από το TRT ..
dimpenews.com

Le camp de terroristes de Laurion en Grèce







Loaded: 0%

Progress: 0%
Remaining Time -4:01


Le camp de terroristes de Laurion en Grèce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...