Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Δικαστικά έγγραφα αποδεικνύουν πως ο Β Clinton μετείχε στα πάρτυ σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών του παιδόφιλου Jeffrey Epstein…..Και ο Τζουλιάνι φωτογραφίζει τους Κλίντον για τον θάνατο του παιδεραστή Επστάιν


Ο δισεκατομμυριούχος, προβεβλημένη φιγούρα του αμερικάνικου jet set, πρώην καθηγητής μαθηματικών Jeffrey Epstein φίλος των Trump,Clinton και Bush, που κατηγορήθηκε για διακίνηση και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων φέρεται ν΄αυτοκτόνησε στο κελί του στις φυλακές του Manhattan μια μέρα μετά την αποκάλυψη εγγράφων που ανέφεραν πως ο Bill Clinton είχε περάσει πολλές φορές από τον ιδιωτικό »παράδεισο » νησί του Epstein....

Περισσότερα από 2.000 δικαστικά έγγραφα που προηγουμένως είχαν σφραγιστεί κι αφορούν την υπόθεση παιδοφιλίας,κακοποίησης ανηλίκων του Jeffrey Epstein κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα και τώρα είναι διαθέσιμα.

Cernovich.com μετέφερε μέρος αυτών…..

Σύμφωνα μ΄ένα από αυτά τα έγγραφα ο Bill Clinton έκανε ένα ιδιωτικό πάρτυ στο παιδοφιλικό νησί του Jeffrey…..

Σύμφωνα με Mike Cernovich:

ο Γερουσιαστής των Δημοκρατικών George Mitchell ο τ. Κυβερνήτης του New Mexico ο Bill Richardson (Δημοκράτες) επίσης κατονομάζονται στα έγγραφα.

Τον Ιούλιο η ερευνήτρια reporter Conchita Sarnoff, συγγραφέας του “Trafficking” για την υπόθεση του Jeffrey Epstein συνδέθηκε με Shannon Bream και είπε πως ο Bill Clinton πέταξε με το αεροπλάνο του Epstein 27 φορές και σχεδόν κάθε φορά που ο Clinton ήταν στο αεροπλάνο ήταν και ανήλικα κορίτσια στο αεροπλάνο δηλ. παιδιά.
Ο Epstein πήρε μόνο 13 μήνες φυλακή εν αντιθέσει με το μίνιμουμ 20 χρόνων κάθειρξης που τιμωρούνται άλλοι που διέπραξαν κακοποίηση ανηλίκου.

Η Sarnoff είπε στο RT τον Απρίλη του 2016 ότι τα κακοποιημένα κορίτσια ήταν όλα κάτω από 16 ετών. Στη συνέχεια, η Sarnoff διάβασε από το βιβλίο της για το θύμα Virginia Roberts , που δήλωσε στον δικαστή κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας ότι ο Epstein είχε διάφορους σημαντικούς πελάτες.

dimpenews.com





Με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Ρούντι Τζουλιάνι θεωρεί αδιανόητο να έχει αυτοκτονήσει ο Επστάιν ενώ βρισκόταν σε εικοσιτετράωρη παρακολούθηση και εστιάζει στα κίνητρα αυτών που τον ήθελαν νεκρό. Λίγες ώρες πριν τον θάνατό του, βρέθηκαν στοιχεία για μυστικά ταξίδια του Μπιλ Κλίντον και άλλων κορυφαίων πολιτικών στον “παράδεισο των παιδεραστών” όπως αποκαλείται πλέον το νησί – κολαστήριο του Επστάιν.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες ώρες πριν ο πρόεδρος Τραμπ συνέδεσε ευθέως τους Κλίντον με το θάνατο Επστάιν και το σκάνδαλο παιδεραστίας.


Με ένα tweet που διαμοίρασε μεσω του προσωπικού του λογαριασμού, ο Πρόεδρος Τραμπ στοχοποιεί ευθέως τους Κλίντον για τον θάνατο του παιδεραστή Επστάιν, λιγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Μπιλ Κλιντον και άλλοι κορυφαίοι του δημοκρατικού κόμματος επισκέπτοντο κρυφά το νησί “παράδεισο των παιδεραστών” που είχε δημιουργήσει ο Επστάιν. Το εξοργιστικό στην όλη υπόθεση; Ο αυτού μένος παιδεραστής βρισκόταν επί εικοσιτετράωρη παρακολούθηση ακριβώς για να μην βρεθεί νεκρός! Την ώρα όμως που τον αυτοκτόνησαν, η κάμερα που τον κατέγραφε 24 ώρες είχε σταματήσει να λειτουργεί, ενώ οι δύο φρουροί που τον παρακολουθούσαν συνεχώς, είχαν διαταχθεί να αποχωρήσουν!
Στο μήνυμα που ανάρτησε ο Πρόεδρος στον προσωπικό του λογαριασμό, αναφέρεται ευθεία εμπλοκή των Κλίντον στον περίεργο αυτό θάνατο ακριβώς επειδή ο παιδεραστής κατείχε ενοχοποιητικά στοιχεία για αυτούς. Ο Πρόεδρος έχει ήδη διατάξει έρευνα στο ανώτατο επίπεδο την οποία επιβλέπει προσωπικά.

Died of SUICIDE on 24/7 SUICIDE WATCH ? Yeah right! How does that happen had information on Bill Clinton & now he’s dead

I see trending but we know who did this!

RT if you’re not Surprised


Embedded video

74.3K people are talking about this

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...