Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΕΥΓΕ! Άξιοι στην Κρήτη μας για το πανέμορφο άγαλμα του ΗΡΩΟΣ μας Σολωμού Σολωμού! Τιμή στους ήρωες Σολωμού και Ισαάκ.



Ο Σολωμός Σολωμού, ο Εθνομάρτυς που "έπεσε" δολοφονημένος απο τουρκική σφαίρα, δεν είναι ένας απλός νεκρός. Το αποδεικνύει η επαναλαμβανόμενη μνημόνευσή του στο θυμικό των Ελλήνων όπου γής, τα χρόνια που ακολούθησαν το μαρτυρικό του τέλος...
Στήν Κρήτη των ΗΡΩΩΝ και των ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ στήν γή όπου οι πεσόντες γιά την ελευθερία της Πατρίδος απαριθμούνται σε χιλιάδες, έχει στηθεί άγαλμα πρός τιμήν του Σολωμού Σολωμού, ένα άγαλμα που στις μεγαλουπόλεις της Ελλάδος μας ακόμα ...ΣΤΗΝΕΤΑΙ!


Συγκεκριμένα, στο χωριό Αξός στόν Μυλοπόταμο, προκαλεί δέος και αιώνια ευγνωμοσύνη το άγαλμα που αναπαριστά τήν σκηνή της δολοφονίας απο τους βάρβαρους Τούρκους του 26χρονου αγωνιστού ήρωος.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

[Στοιχεία από την εφημ.'Στόχος']
πηγή


Συγκίνησε στην πρώτη της ομιλία η κόρη του ήρωα Τάσου Ισαάκ, Αναστασία Ισαάκ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης στη Δερύνεια.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η καρδιά μου έτρεμε στην προσπάθεια να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου. Φοβήθηκα τι θα πω. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Ύστερα θυμήθηκα τις υποσχέσεις. Τις υποσχέσεις για δικαιοσύνη και σεβασμό στη μνήμη του Τάσου και του Σολωμού. Γιατί να σεβαστώ μια κοινωνία που δεν σέβεται την ιστορική της συνέχεια. Τόσα χρόνια κρύφτηκα μέσα στον θυμό μου. Προσπάθησε να το ξεπεράσω μέσα στην αφάνεια μα με έπνιξε η απογοήτευση. Πολλά αναπάντητα ερωτήματα με βασανίζουν και γι αυτό είμαι εδώ. Κλειστήκαμε στο εγώ μας, χωνεύουμε τα εγκλήματα, απλοποιούμε τα γεγονότα, ώστε να συμφιλιωθούμε μαζί τους. Χαρακτηριζόμαστε από αδράνεια. Αποδεχόμαστε και αδιαφορούμε για το διαρκές έγκλημα εις βάρος της πατρίδας μας […] Οι δολοφόνοι βαφτίζονται βουλευτές και υπουργοί».

πηγή



ΣΧΟΛΙΟ

Πρέπει να τιμήσουμε όλους αυτούς τους ήρωες του Ελληνισμού.
Δεν είναι δυνατόν να μην τιμώνται αυτοί και να έχει προτομή και όνομα λεωφόρου ένας δολοφονημένος σε συμπλοκή για ποδοσφαιρικούς λόγους (!!!) με ακροδεξιούς, αριστερός ράπερ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...