Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Πως μας δούλεψαν οι προδότες πολιτικοί και από μια Ενωση των Ευρωπαίων βρεθήκαμε κατεχόμενο προτεκτοράτο....



Γράφει ο Ιωάννης Κόντος
Ομότιμος Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης
Πανεπιστημίου Αθηνών

Ένα από τα φούμαρα του ανεκδιήγητου «Εθνάρχη» που ειρωνικά αποδείχθηκε απόλυτα και τραγικά αληθινό:...


“φθάνει να μη θέτουμε σαν πρωταρχικό σκοπό της ενώσεως της Ευρώπης την υλική ευημερία.”

Μετά από 40 χρόνια ανόητης ευρωδουλείας καταλήξαμε με μια κατεστραμμένη οικονομία, χωρίς Εθνικό νόμισμα, χωρίς ιδιωτική βιομηχανία, με απίθανες εισαγωγές αγροτικών και κτηνοτροφικών προιόντων, με ξεπουλημένη δημόσια περιουσία και επιχειρήσεις αντί πινακίου φακής, με ελάχιστα κρατικά λιμάνια και αεροδρόμια, με υποθήκες 99 ετών, με Αγγλικό δίκαιο διευθέτησης διεθνών διαφορών, χωρίς υγιείς τράπεζες, χωρίς Εθνική κυριαρχία, με υπό-χρηματοδότηση των ΕΔ, χωρίς σοβαρή πολεμική βιομηχανία, με 100δες χιλιάδες ξενιτεμένους προσοντούχους ‘Ελληνες ,με πετσοκομμένες συντάξεις και με Έλληνες να τρώνε από σκουπίδο-ντενεκέδες.

ΝΑΙ πράγματι δεν ήταν στόχος της προσχώρησης στην ΕΕ η ευημερία μας ως προέβλεψε ο «Εθνάρχης» και αποδείχθηκε ατράνταχτα αληθινός ΑΛΛΑ η ευημερία των μεγάλων οικονομιών της Γερμανικής Ευρώπης.

Η Γερμανία με την βοήθεια των «συμμάχων» μας, για τα συμφέροντα των οποίων χύσαμε ποταμούς αίματος,κατάφερε χωρίς νέο πόλεμο να πραγματοποιήσει όλους τους οικονομικούς, πληθυσμιακούς, και πολιτισμικούς στόχους της απρόκλητης Κατοχής της Ελλάδας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αρνούμενη ταυτόχρονα όλες τις οφειλές της για το Κατοχικό Δάνειο και τα εγκλήματα και τις λεηλασίες που είχε διαπράξει κατ αυτόν ως ειδεχθής και δόλιος κατακτητής.

Ιδού και η ομιλία του Κ.Κ. του 1979 στο Ζάππειο από όπου και το προφητικό απόσπασμα:https://thecaller.gr/xronomixani/karamanlis-eok-istriki-omilia/

πηγή 


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...