Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Την 25η Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε η 2η Γενική Συνέλευση της «Ένωσης Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία».


Την 25η Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε η 2η Γενική Συνέλευση της «Ένωσης Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία», όπου στα πλαίσια της ανάγκης ακυρώσεως της Ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

 1. Η «Ένωσις Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία», η οποία απαρτίζεται από απλούς και ανιδιοτελείς Έλληνες πολίτες - είτε οργανωμένους σε φορείς, ομάδες, σωματεία και παρατάξεις, είτε ως φυσικά πρόσωπα - θα διοργανώσει μία οργανωμένη Πανελλήνια Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την 7η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 μμ, στην πλατεία ενώπιον του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

2. Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας αποτελεί τη συνέχεια μιας επίπονης, οδυνηρής και μακράς αντιστάσεως του Ελληνικού λαού στην εκχώρηση και στον ανιστόρητο σφετερισμό του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας - η οποία είναι Ελλάς («Ἔστιν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία» Στράβων )- με την υπογραφή της κατάπτυστης και παράνομης, προδοτικής και ολέθριας Ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών από την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , αλλά, και την πρόθεση της νυν Κυβερνήσεως της Ν.Δ., δια στόματος του ιδίου του Πρωθυπουργού, να σεβαστεί την υπογραφή αυτή. Λαμβάνοντας υπόψη τις ολέθριες συνέπειες της Ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών που συντελούνται σε παγκόσμιο, εθνικό, κοινωνικό και οικο- νομικό επίπεδο, καθώς και την παραβίαση των ιστορικών, συλλογικών αλλά και ατομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων και εν γένει του Ελληνισμού, κρίνεται άκρως αναγκαία η παράταση του ιερού αυτού αγώνα ακυρώσεως της κατάπτυστης ψευδοσυμφωνίας, μέχρι της τελικής δικαιώσεως και της δικαίας αποδόσεως των ευθυνών σε όλους όσους πρόδωσαν και ζημίωσαν τα εθνικά συμφέροντα, εκχωρώντας κάτι που δεν τους ανήκει, χωρίς να λάβουν υπόψη τους τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, η οποία βδελύσσεται την εν λόγω συμπεφωνημένη και συντελεσθείσα από αναρμόδιους ύβρη. Ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί με κάθε ειρηνικό, δημοκρατικό και αναγκαίο μέσον που οι ιστορικές περιστάσεις θα επιβάλλουν!

3. Σκοπός της Συγκεντρώσεως Διαμαρτυρίας δεν είναι η στείρα αντιπολιτευτική δράση, ούτε η ζημία ή η κατάρρευση της Κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά η αποστολή του ηχηρού μηνύματος της εθνικής βούλησης, που απαιτεί την ακύρωση της Ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών από μία Κυβέρνηση που, ως αντιπολίτευση πριν μερικούς μήνες, το είχε καταψηφίσει θεωρώντας το ως απαράδεκτο και εθνικά ζημιογόνο! Αυτή η Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έχει σκοπό να καλέσει τον Πρωθυπουργό της Πατρίδος να συμπαραταχθεί με τους Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία και να υπερασπιστεί τα δίκαια και την Ιστορία του, τη Γλώσσα του και την Εθνικότητά του.

4. Στόχος της Πανελλήνιας Συγκεντρώσεως Διαμαρτυρίας θα είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση των Ελλήνων, οι οποίοι θα διαμαρτυρηθούν με κάθε δημοκρατικό και ειρηνικό τρόπο. Επίσης, θα εκδοθεί Ψήφισμα Διαμαρτυρίας, το οποίο θα εγκριθεί δια βοής από το συγκεντρωμένο πλήθος και θα επιδοθεί ακολούθως στον Πρωθυπουργό της χώρας.

5. Η Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, η ανάγνωση και επίδοση του Ψηφίσματος και όλη εν συνόλω η διοργάνωση θα προβληθεί με κάθε πρόσφορο μέσο μετάδοσης του γεγονότος, όπως είναι η δημιουργία και διανομή βιντεοπροβολών, φωτογραφιών, διαδικτυακής ζωντανής μετάδοσης και αναμετάδοσης. Γι’ αυτόν τον σκοπό θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η υλικοτεχνική υποδομή που χρειάζεται για την επιτυχία του εγχειρήματος.

6. Για την επιτυχία της διοργανώσεως προτάθηκε και ψηφίστηκε 15μελής Οργανωτική Επιτροπή, τα μέλη της οποίας προτάθηκαν από το σύνολο των μελών, χωρίς να έχουν δικαίωμα να προτείνουν τον εαυτό τους

7. Συστήθηκε Ταμείο και εγκρίθηκαν τέσσερεις ταμίες προς συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την εξυπηρέτηση των αναγκών της επιτυχούς διοργανώσεως (υλικοτεχνική υποστήριξη, εκτυπώσεις φυλλαδίων, πανό, Σημαιών, Λαβάρων κοκ).

8. Η Οργανωτική Επιτροπή θα αναλάβει το έργο διοργάνωσης, με κάθε πρόσφορο μέσον και με ταχεία ανάληψη πρωτοβουλιών, που όμως δεν αντίκεινται στις κοινές αποφάσεις της Συνελεύσεως, και αφορούν: Α) την περιφρούρηση της Συγκεντρώσεως Διαμαρτυρίας Β) την ενημέρωση των Αστυνομικών και Δημοτικών Αρχών Γ) τον ορισμό νόμιμου φορέα προς ανάληψη ευθυνών για την τιμολόγηση και την εξυπηρέτηση των δαπανών (Α.Φ.Μ.), ώστε να υπάρχει διαφάνεια και νομιμότητα ως προς τις οικονομικές συναλλαγές που θα απαιτηθεί να γίνουν. Δ) τον επιμερισμό τομέων ευθύνης και καθηκόντων εκάστου μέλους της Επιτροπής. Ε) την προβολή και διαφήμιση της Συγκεντρώσεως Διαμαρτυρίας με κάθε τρόπο. Στ) τον ορισμό διαχειριστών διαδικτυακής Σελίδος και Ομάδων (κλειστής και ανοικτής) σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης (fB) Ζ) τη διαχείριση διαδικτυακής Σελίδος και Ομάδων (κλειστής και ανοικτής) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (fB), και τους όρους δημοσιεύσεως και αναπαραγωγής ειδήσεων και ανακοινώσεων, χωρίς υβριστικό, μισαλλόδοξό και ρατσιστικό περιεχόμενο ή άσχετο με τη παρούσα διοργάνωση. Στη Σελίδα και τις ομάδες θα γίνονται δεκτές ανακοινώσεις που αφορούν στην διοργάνωση της Συγκεντρώσεως Διαμαρτυρίας, της προβολής των εθνικών και ιστορικών μας δικαίων, της προβολής κάθε εθνικής προσπάθειας με στόχο την εξύψωση του εθνικού φρονήματος, της συνείδησης και της αφύπνισης των Ελλήνων. Ως εκ των άνω όλες οι δημοσιεύσεις θα εγκρίνονται από τους διαχειριστές, τους επιτετραμμένους γι’ αυτόν τον σκοπό, και δε θα γίνονται ανεκτές δημοσιεύσεις, ειδικά στην «ανοικτή» Ομάδα, εάν το περιεχόμενο είναι ανθελληνικό, μισαλλόδοξο ή ρατσιστικό, υβριστικό κοκ.

9. Την επιλογή των προτάσεων από την οργανωτική επιτροπη για την απαραίτητη ηχητική εγκατάτασταση, η οποία ψηφίστηκε και την διαχείριση όλων όσων απαιτούνται για την προβολή των κατάλληλων συνθημάτων, λόγων με αφανείς εκφωνητές, κατάλληλη μουσική και τραγούδια κατά την διάρκεια της συγκεντρώσεως. Επίσης, ό,τι χρειάζεται ώστε όλα να είναι σύννομα σχετικά με την εγκαστάσταστη των υλικών ήχου (ηχεία, ενισχυτές, ηλεκτρικό ρεύμα ή γεννήτριες).

10. Η Οργανωτική Επιτροπή θα αναλάβει να επικοινωνήσει με φορείς, ομάδες, συνδέσμους , συλλόγους, σωματεία και παρατάξεις, ώστε να δραστηριοποιηθούν τα εθνικά αντανακλαστικά σε πανελλήνιο επίπεδο. Επίσης, θα έχει την ευθύνη υποδοχής της προσέλευσης διαδηλωτών από άλλες πόλεις και περιοχές της πατρίδος μας.

11. Ως Ένωσις Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία χαιρετίζουμε κάθε εθνική προσπάθεια, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, είτε από άλλες εθνικές και πατριωτικές ομάδες και συσπειρώσεις, είτε από συλλόγους και ομοσπονδίες, ακόμη κι αν υπάρξει διάσταση απόψεων ως προς το είδος ή το μέρος της κάθε πρωτοβουλίας, εφόσον όλοι ανεξαιρέτως κινούνται από αγνά αισθήματα φιλοπατρίας.

12. Όραμα και Μεγάλη Ιδέα της Ενώσεως Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία είναι η σωτηρία της Μακεδονίας μας από την προδοσία της Ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών και της Πατρίδος από τη νεοταξική ανθελληνική μέγγενη της Παγκοσμιοποίησης που όλα θέλει να τα ισοπεδώσει∙ να μη μιλάμε για αγώνες, να μη μιλάμε για Εθνικές μνήμες, να μη μιλάμε για θυσίες! Η ιερή Πατρίδα, η αιώνια Ελλάς, θα σωθεί∙ είναι διάσπαρτος ο τόπος από θυσία, αφού η ελευθερία της βασίστηκε ακριβώς στους αγώνες των Ελλήνων διαχρονικά και στο αίμα που χύθηκε γι’ αυτήν! ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...