Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Απο τον γιαννη στον γιαννακη λοιπον…ο μανωλιος που ειναι ;



Ο μανωλιος με τα ρουχα τα αλλιως ειναι πισω απο την κουρτινα … ειναι αυτος με το τηλεφωνο που δινει της εντολες σε ολους !

Και τι εγινε που βλεπουμε μπλε την Ελλαδα; ..Σωθηκαμε; …

Τι θα αλλαξει; …
ΤΙΠΟΤΑ!

Θα γινει παραγωγικη χωρα αυριο η Ελλαδα; ΟΧΙ …

Θα ξεκινησει ειδικο προγραμμα σωτηριας τους εθνους με ενισχυση ωστε να γενιουνται περισσοτερα Ελληνοπουλα; ΟΧΙ..αντε να γινει καμια μ@λακιουλα για τα ματια του κοσμου;

Τα σκοπια ..τι γινεται με τα σκοπια; ΤΙΠΟΤΑ ..
Οι τουρκοι θα κατσουν καλα; η θα παρουν κανα δυο νησια και την θρακη; … ΕΕ;… θα μοιρασουμε το Αιγαιο για να γλυτωσουμε η θα αμυνθουμε για τα πατρια εδαφη μας; … ΠΑΠΑΡΙΑ !

Θυμασαι παλια που σου ελεγα οτι αν σου λενε μου χρωστας το σπιτι και το οικοπεδο σου και εσυ δεν λες ..γιατι και πως; … τοτε καποια στιγμη θα σου πουν ελα ενταξει δεν θα στα παρω ολα για να εχεις να ζησεις ..σου αφηνω το σπιτι αλλα σου παιρνω το οικοπεδο; ..

Αφου εχεις πια μια κοινωνια που εχει αποδεχθει ενα χρεος ανυπαρκτο , αφου δεν υπαρχει καμια ελληνικη συνειδηση πια που να γνωριζει η να πολεμα για το αδικο της απατης τους χρεους ….σκαει μυτη ο Ροθ και λεει ..δωστε το μισο Αιγαιο και θα σας κουρεψω το χρεος ;…Ειδες πουθενα εσυ σε αυτο κανεναν Κουλη η Αλεξη να πολεμα να το σταματησει ;…

Ειδες κανεναν απο αυτα τα ηγετακια να σταματα τις εντολες τις νεας ταξης πραγματων; ..Και 8ημερο θα εχεις …και υιοθεσιες παιδιων θα εχεις απο γκει …και σβησιμο συμβολων ..και αλλαγη ιστοριας ..και πανθρησκεια ..και και και …!

Ρωτησες κανεναν απο ποτε εχουν να νομοθετησουν στην δηθεν ΕΛΛΗΝΙΚΗ βουλη σου; …της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΟΥ ΝΤΕ!!…ΟΧΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ …!

Ρωτησες αν συνεχιζεις να εισαι κυριαρχο κρατος η αν πλεον εισαι αντικειμενο χρεους;…ΟΧΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ..!

Θα στο πουν ; ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝ !

Θα σε κυνηγησουν αν πας αντιθετα στο πολιτικως ορθο τους ; ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΟΛΙΑΣΟΥΝ ..!

Ποιοι θα τους στηριζουν να σε γ@μανε ….οι ιδιοι οι ελληνες ταμπελωμενοι βολεμενοι συνπατριωτες σου ..!

Τι καναμε λοιπον σημερα … σε εσας μιλαω που βαρατε τις κορνες στις πλατειες …τι καναμε σημερα;…

Μια τρυπα στο νερο ;..Ποιον βγαλαμε σημερα; Τον κουμπαρο , τον κολητο , την ακρη ; το βολεμα , το κολητιλικη …το οραμα για το ρουσφετι ..!

Ειναι ικανος αυτος που ειναι εκει πανω;…ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ..γιατι στον προσφερε το δογμα , στο εχρισε το κομμα για να τον δεις και να πεις ..ΑΥΤΟΝ!

Ποιον αυτον ρε μαμελλουκο;…Τι θα κανεις ο ΑΥΤΟΣ και οποιος αυτος ;…Θα σου δωσει ενα ξεροκοματο …θα σου φτιαξει ενα γηπεδο , θα σου βαψει κανα σχολειο …θα σου ριξει φουμο να μην βλεπεις οτι ολα αυτα επρεπε ηδη να ηταν ετοιμα και να μην εισαι ενα μπουρδελο και μισο ..!

Θα ταισει κανεις απο αυτους τους αστεγους ; τις οικογενειες που πεινανε ; ..Θα κανει σχεδιο κανας περιφερειαρχης να δημιουργησει υποδομη και στρατηγικη ωστε να μπορουν οι δημοι να ταισουν τους φτωχους ;…Οχι μανα μου δεν θα το κανουν γιατι οι εντολες δεν ερχονται ουτε απο τους ΜΠΛΕΣ ουτε απο τους κοκκινους αλλα απο αλλου …απο των μανωλιο!

Μιλησε για προγραμμα ο Βρυκολακας ..και οσοι ειναι αρχηγοι μας ζαλιζουν τα @ρχιδια για το προγραμμα τους …ποσες σελιδες ειναι ελεγε ο αλλος ..ε και ;..Τα εγραψες θα τα κανεις;..Θα εισαι εσυ ο πρωτος μετα απο 500 χρονια που θα τα κανει;

Και κλεινω με την ανοησια που με κανει και γελαω με ντροπη … πασχουμε απο προγραμμα η απο ξεκαθαρισμα;..

Το προβλημα της Ελλαδας ειναι οτι οι μεν εχουν μαλακες στο μυαλλο και χαλια προγραμμα και οι δε εχουν γατονια με καλο προγραμμα …;;… Δηλαδη η διαφορα ενος οικονομολογου του γειλ απο εναν οικονομολογο ενος αλλου πανεπιστημειου ειναι η λυση στο προβλημα της χωρας; ..Ηλιθιοι ολοι !!…

Ακου προγραμμα ..βαλτο στον κολο σου το προγραμμα πολιτικε σατραπη … Μπορεις να ενωσεις τον ελληνα και να το κανεις να νικησει τον εχθρο του που του αποδομησε τα παντα; …Μπορεις να βρεις και να καταστρεψεις την αποδομηση της κοινωνιας μας ; Μπορεις να πεις οτι απο αυριο η Ελλαδα θα παραγει οτι γουσταρει χωρις να ακουσει κανενα κολοχαρτο που ολοι μαζι υπογραψατε; ..

Τι να τα κανετε τα προγραμματα ρε καραγκιοζηδες οταν δεν λετε την αληθεια στον Ελληνα!… Ακου προγραμμα …Ελεος με το προγραμμα ..χορτασαμε προγραμμα … !!

Ολα αυτα με χαμογελακι περιμενωντας το ξαφνικο «κακο» απο τους «κακους» εχθρους μας!!
Stranger..



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...