Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ο Σημίτης «κεραυνοβολημένος και θυμωμένος» – «Δεν περίμενε ότι η Φώφη θα έδιωχνε τον Βενιζέλο»

Ο Σημίτης «κεραυνοβολημένος και θυμωμένος» – «Δεν περίμενε ότι η Φώφη θα έδιωχνε τον Βενιζέλο»

Απολύτως αιφνιδιασμένος από τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και από την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου φαίνεται πως έμεινε ο Κώστας Σημίτης,...
 γράφει το iefimerida, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον τίτλο «Κύκλοι Σημίτη: «Κεραυνοβολημένος και θυμωμένος».

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρουν κύκλοι του -σύμφωνα πάντα με το iefimerida- δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι η Φώφη Γεννηματά θα έδιωχνε τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το κόμμα, κάτι που δεν έκρυψε σε συνομιλίες που είχε το Σάββατο, μετά την είδηση-βόμβα.
Ο κ. Σημίτης, κατά τους ίδιους κύκλους, μίλησε με πολλά στελέχη από το Κίνημα Αλλαγής, που του τηλεφωνούσαν με έκδηλη ανησυχία για να μάθουν τι είχε συμβεί.
Αλλά και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός πιάστηκε εξαπίνης, δηλώνοντας μάλιστα στα στελέχη αυτά «κεραυνοβολημένος και θυμωμένος».
Όπως γίνεται φανερό και από τη δήλωσή του στα στελέχη του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σημίτης δεν περίμενε ότι μπορούσε να υπάρξει τέτοια εξέλιξη στο ΚΙΝΑΛ, και μάλιστα μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...