Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η Χριστίνα Σιδέρη, "κρεμάει στα μανταλάκια" την Μπιτάκου!!! ""Πατριώτισσα" λοιπόν η κομμουνίστρια πεμπτοφαλαγγίτισα Μπιτάκου, μόνο που δεν μπορεί να μας κοροϊδέψει όλους. Μήπως τελικά και η Μπιτάκου τα παίρνει για να διαλύσει τον πατριωτικό χώρο;


Χριστίνα Σιδέρη: "Ο πατριωτικός, χώρος βρίθει από εμβόλιμους διασπαστές κυρίως από τον ακρο-αριστερό χώρο. 

Δεν είναι καινούργια η τακτική των κομμουνιστών, της παρείσφρησης δηλαδή, σε αντίθετους ή εχθρικούς χώρους προκειμένου να τους αλώσουν και να τους σύρουν προς υποστήριξη τους. 
Μια εξ αυτών και η Γεωργία Μπιτάκου....

Αρχής γενομένης από τα συλληλητήρια για τη Μακεδονία, όπου ανέβαινε στις εξέδρες για να προβάλει εαυτόν, υποστηριζόμενη από μπράβους προκειμένου να εξαλείψει την όποια αντίδραση από τους διοργανωτές." 



Όταν σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ... αναδύθηκε από το πουθενά,  στα πολιτικά δρώμενα η Γεωργία Μπιτάκου, άρχισα να αρθρογραφώ και να αποδεικνύω τις περίεργες διαδρομές της από τον Τσίπρα, στον Καζάκη, και από τον Καζάκη στον Γλέζο, από τον Γλέζο  στον ... στρατηγό Αϋφαντή, και ουκ έστι τελειωμός στις διαδρομές, δέχθηκα κατά πρώτον προσωπικό της τηλεφώνημα και στην συνέχεια υβριστική ανάρτηση, η οποία έχει πάρει ήδη την νομική οδό, για τα ψεύδη που γράφει και αυτή και όσοι φιλοξένησαν την χυδαία ανάρτησή της.

Σήμερα, νοιώθω δικαιωμένη, καθώς μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ, η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ, "κρεμάει στα μανταλάκια" τις νέες  διαδρομές της Μπιτάκου και τον "ύποπτο ρόλο της"...

Η συνέχεια, στην ανάρτηση της κ. Σιδέρη και τα συμπεράσματα, δικά σας.

Προσωπικά, μια δημόσια έκκληση θα κάνω:
"ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΑΫΦΑΝΤΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!" 

Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ.1. Πόσα λέει αυτό το... τατουάζ στην πλάτη, που το επιδεικνύει με "περηφάνεια"... αχ πόσα λέει... για όσους αντιλαμβάνονται... 

Υ.Γ.2. Οι τρεις πρώτες φωτό, είναι επιλογή μου. 

Με τον στρατηγό ε.α. Γεώργιο Αϋφαντή
Ο πατριωτικός, χώρος βρίθει από εμβόλιμους διασπαστές κυρίως από τον ακρο-αριστερό χώρο. 

Δεν είναι καινούργια η τακτική των κομμουνιστών, της παρείσφρησης δηλαδή, σε αντίθετους ή εχθρικούς χώρους προκειμένου να τους αλώσουν και να τους σύρουν προς υποστήριξη τους. 
Μια εξ αυτών και η Γεωργία Μπιτάκου. 

Αρχής γενομένης από τα συλληλητήρια για τη Μακεδονία, όπου ανέβαινε στις εξέδρες για να προβάλει εαυτόν, υποστηριζόμενη από μπράβους προκειμένου να εξαλείψει την όποια αντίδραση από τους διοργανωτές. 


Για όσους δεν πείστηκαν, όταν προέβαλα την υποστηρικτική δράση της στον ΣΥΡΙΖΑ και δη στο πρόσωπο του Τσίπρα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει πατριώτης που να υπερασπιστεί κόμμα, που στις προγραμματικές του δηλώσεις, συμπεριελάμβανε την προδοσία της Μακεδονίας, το διαμελισμό του Αιγαίου και την παράδοση της Θράκης, απαντώντας μου ότι το μετάνοιωσε, σήμερα σας παραθέτω την καινούργια υποστηρικτική ψηφοθηρική, διαμεσολάβηση της προς το ΚΚΕ, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που παραθέτω.

Πατριωτικό λοιπόν και το ΚΚΕ, που ήταν το πρώτο που στήριξε την παράδοση της Μακεδονίας στους Βούλγαρους, το πρώτο που υποστήριξε την παράδοση του ονόματος της στους Σκοπιανούς, το μόνο που επίχαιρε για την ήττα του Ελληνικού Στρατού στην Ιωνία, στη Σμύρνη και όλα τα παράλια. 

Το ΚΚΕ που αιματοκύλισε την Ελλάδα στο συμμοριτοπόλεμο και δολοφόνησε με αποτρόπαιο τρόπο περισσότερους Έλληνες, από όσους ο Ελληνο-ιταλικός και ο Ελληνο-γερμανικός πόλεμος, ο λιμός, οι αρρώστιες,οι εκτελέσεις και η κατοχή. 

Το ΚΚΕ που συμμάχισε με Αλβανούς, Βούλγαρους, Γιουγκοσλάβους και Τούρκους, δολοφονώντας Έλληνες. 

Το ΚΚΕ που στη μήτρα του ανάθρεψε τους Τσίπρες, τους Θεοδωρικάκους και όλο το υπόλοιπο σκουπιδαριό που έστειλε για να αλώσουν όλα τα κόμματα.

"Πατριώτισσα" λοιπόν η κομμουνίστρια πεμπτοφαλαγγίτισα Μπιτάκου, μόνο που δεν μπορεί να μας κοροϊδέψει όλους. 

Γι αυτό και όπου την ξαναδώ, σε πατριωτικό χώρο ή εκδήλωση, θα φύγει κομμάτια και προσπαθήστε να με εμποδίσετε. 

Όχι τίποτε άλλο αλλά εσκεμμένα ξεχνάει η Μπιτάκου, ότι τότε που ο πατέρας Μητσοτάκης αντιμετώπιζε την απλή αναλογική το 89, το ΚΚΕ τον στήριξε, έκανε κυβέρνηση μαζί του και το κυριώτερο το 1993 του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης όταν είχε χάσει τη δεδηλωμένη. 

Μήπως τελικά και η Μπιτάκου τα παίρνει για να διαλύσει τον πατριωτικό χώρο; 

Διαβάστε και αποφασίστε μόνοι σας.
Όλο το κείμενο ΕΔΩ


 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα


 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο


 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο


 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα


Πηγή

Η στρατηγική της «Διεξόδου» για τις εκλογές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...