Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ Η «ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ» ΤΗΣ ΕΡΤ



Σε φιάσκο εξελίχθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πόλη της Καβάλα καθώς η προγραμματισμένη για τις 20:30 ομιλία του, ξεκίνησε ούτε λίγο ούτε πολύ με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση….
δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί έκανα και κάτι δουλειές….
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψαν τις ευθύνες στη ζέστη και στην ανοιχτή αγορά, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήτανε αυτός ο λόγος αλλά η αντίδραση των Μακεδόνων πολιτών της Καβάλας για την Συμφωνία των Πρεσπών, την μέχρι τώρα πορεία της Κυβέρνησης….. αλλά και στο να πέσει ο ήλιος, έτσι ώστε τα πλάνα της ΕΡΤ με κόντρα τους προβολείς, αλλά και τις «χαμηλές πτήσεις», να φαίνεται το μπροστινό της κομμάτι της Πλατείας, και με αραιωμένους τους χειροκροτητές να φαίνονται ότι όντως υπάρχει αρκετός κόσμος.
Και πάμε να δούμε σε ποιο μέρος της Πλατείας είχε κόσμο, όπου μίλησε ο κ. Τσίπρας κι έπαιζε η «κάμερα – γερανός» της ΕΡΤ από μια πρόσφατη φωτογραφία από το Συλλαλητήριο για τα Διόδια που πραγματοποιήθηκε στην ίδια Πλατεία.
Όλος ο κόσμος που βλέπατε στην τηλεόραση σας ήτανε στο μέρος που βρίσκεται ο κόκκινος κύκλος. Φυσικά, υπήρχαν και κάγκελα και ο ανοιχτός χώρος δεν είναι όπως ο κόκκινος κύκλος, καθώς απαιτείτε φύλαξη στον Πρωθυπουργό, ενώ στην φωτογραφία η συγκέντρωση είναι ελεύθερη. Έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε πως το μεγαλύτερο μέρος της Πλατείας Ελευθερίας που φτάνει μέχρι το κτήριο της Τράπεζας (κάτω δεξιά) είναι στην ουσία άδειο.
Στην φωτογραφία βλέπετε το πίσω μέρος από το πλήθος που παρακολουθούσε την ομιλία του κ. Τσίπρα, ενώ όπως καταλαβαίνεται το μεγαλύτερο μέρος την Πλατείας Ελευθερίας είναι άδειο.
Στις 2 πιο πάνω φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι η συμμετοχή του κόσμου ήτανε μηδαμινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...