Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Το Ισραήλ σκότωσε εγκυμονούσα μητέρα και το ενός έτους παιδί της στη Γάζα

https://www.almasdarnews.com/article/israel-kill-pregnant-mother-and-her-1-yr-old-child-in-gaza/

Το Ισραήλ κλασικά… σκότωσε έγκυο κοπέλα και το ενός έτους παιδί της …και μερικούς ακόμα νεαρούς άμαχους …αλλά δεν βαριέσαι …είναι φίλοι μας οι δολοφόνοι του Σιωνισμού....

Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη χτύπησαν ένα σπίτι στην ανατολική Γάζα, σκοτώνοντας μια έγκυο γυναίκα και το παιδί της.
Το υπουργείο Υγείας της Γάζας επιβεβαίωσε το θάνατο του ενός έτους Seba Arar και της εγκύου μητέρας του Falasteen Arar (37 ετών), μετά από επίθεση ισραηλινών πολεμικών αεροσκαφών κατά της οικίας τους στην ανατολική Λωρίδα της Γάζας, δύο αδελφές τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά κατά την επίθεση.
Τις τελευταίες 24 ώρες, το Ισραήλ τραυμάτισε πάνω από 100 Παλαιστίνιους και σκότωσε 7, στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.
Παρακάτω τα ονόματα των πεσόντων:
  1. Seba Abu Arar (1,2 ετών)
  2. Falasteen Arar (37 ετών και έγκυος)
  3. Raed Abu Tair (19 ετών)
  4. Emad Nasser (22 ετών)
  5. Alaa Al-Boubali (29 ετών)
  6. Ramzi Abdo (31 ετών)
  7. Abdullah Abu Malouh (33 ετών)
Οι ένοπλες πτέρυγες της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ απάντησαν με την εκτόξευση 300 πυραύλων κατά του Ισραήλ, δεν δολοφονήθηκαν Ισραηλινοί.
Το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει drones, πυροβολικό, πολεμικά πλοία, πολεμικά αεροπλάνα, τεθωρακισμένα και επιθέσεις με ελικόπτερα κατά της Γάζας. Οι επιθέσεις συνεχίζονται και κάθε τομέας της Γάζας έχει χτυπηθεί, συμπεριλαμβανομένων κυρίως σπίτια και ενός πανεπιστημίου, με οδυνηρά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...