Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Πέτρος Τατσόπουλος: “Ο Κολοκοτρώνης ήταν Gay Και Αλβανός” [Video]

Πέτρος Τατσόπουλος: “Ο Κολοκοτρώνης ήταν Gay Και Αλβανός” [Video]


Σάλος στο διαδίκτυο με καινοφανείς απόψεις περί σεξουαλικότητας του Θόδωρου Κολοκοτρώνη. Τι έγραψε ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ «1821» για gay Κολοκοτρώνη και «αρραβωνιαστικό»;...
Αίσθηση προκαλούν οι φερόμενες δηλώσεις του παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ 1821, Πέτρου Τατσόπουλου, για τη σεξουαλικότητα του Κολοκοτρώνη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ χαρακτηρίζει στην σελίδα του στο facebook τον Κολοκοτρώνη gay.

Και όχι απλώς ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, αλλά και πρωτοπόρος της «gay revolution», αφού o Πέτρος Τατσόπουλος φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε αρραβωνιαστεί τον εραστή του.




Ο Πέτρος Τατσόπουλος παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ που προβάλλει ο ΣΚΑΪ με θέμα την επανάσταση του 1821. Το ντοκιμαντέρ έχει προκαλέσει αντιδράσεις από «πατριωτικούς» κύκλους, καθώς υποστηρίζει οτι οι Έλληνες ζούσαν αρμονικά με τους Τούρκους, γι’ αυτό και η περίοδος εκείνη διήρκεσε 400 χρόνια, και, κάποια στιγμή, αποφάσισαν να επαναστατήσουν.

Δείτε τις αντιδράσεις για τη φερόμενη δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου οτι ο Κολοκοτρώνης


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...