Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ- Κανένας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στο Οχυρό Ιστίμπεη



Όπως καταγγέλει ο Γεώργιος Τάτσιος πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών  Συλλόγων Μακεδόνων κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν παρεβρέθει στην εκδήλωση μνήμης για το Οχυρό Ιστίμπεη...
 , εκεί που οι έλληνες αξιωματικοί και στρατιώτες έδωσαν την μάχη κατά του γερμανικού άξονα . Αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στην εικόνα το στεφάνι της Ελληνικής Κυβέρνησης έμεινε πετάμενο σε μια γωνιά , να δείχνει την ποιότητα των κυβερνόντων αλλά και το πόσο σέβονται την ιστορία του τόπου.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Τάτσιος :
«ΑΣΈΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ. Η κυβέρνηση δεν έστειλε ΚΑΝΈΝΑΝ στο Οχυρό Ιστιμπεη να καταθέσει το στεφάνι στην μνήμη των ηρώων που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα. Το στεφάνι έμεινε ακαταθετο και τοποθετήθηκε πίσω από ένα κτίριο για να μην προκαλεί τους επισκέπτες. Είναι προφανές ότι οι κατσαπλιαδες που κυβερνούν ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ τις θυσίες των Ελλήνων. Φτου σας ξεφτιλισμενοι…. Οι επισκέπτες συσσωμοι αμέσως μετά το πέρας της τελετής τραγούδησαν ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ...»
έτσι τους τιμούν αυτοί που σήμερα μιλάνε δήθεν για ακροδεξιά και αυγό του φιδιού….και απαξιώνουν εκείνους τους Ήρωες που χτύπησαν τον Ναζισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...