Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

“Γκρέμισαν” τράπεζα στα Μέγαρα – Εισβολή με αυτοκίνητο

“Γκρέμισαν” τράπεζα στα Μέγαρα – Το κόλπο με το τηλεφώνημα και η εισβολή με αυτοκίνητο | Newsit.gr

Οι τρεις κλέφτες δεν είχαν σκοπό να σταματήσουν… πουθενά! Κυριολεκτικά γκρέμισαν την πρόσοψη της τράπεζας στα Μέγαρα εισβάλλοντας στο εσωτερικό με ένα αυτοκίνητο....

Με αυτοκίνητο έσπασαν τη τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας στα Μέγαρα άγνωστοι και αφού εισέβαλαν στο εσωτερικό, φόρτωσαν στο όχημά τους ένα ολόκληρο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και εξαφανίστηκαν!

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους αλλά οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας.
Αυτή την ώρα, αστυνομικοί της σήμανσης βρίσκονται στην τράπεζα ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων μήπως και μπορέσουν να εντοπίσουν την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Η αστυνομία μάλιστα είχε… άλλο στόχο εκείνη την ώρα. Στο Α.Τ. Μεγάρων είχε γίνει κλήση λίγο νωρίτερα για ένοπλη ληστεία στην Κινέτα… Το περιπολικό είχε σπεύσει εκεί, όμως αποδείχθηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα. Οι διαρρήκτες της τράπεζας είχαν τηλεφωνήσει με στόχο να απομακρύνουν τους αστυνομικούς από το Α.Τ. Μεγάρων καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την τράπεζα και κινδύνευαν να συλληφθούν.



σσΚ: Η πινακίδα …..είναι κανονική !!?
Μήπως δεν έχει περάσει και ΚΤΕΟ ?
Επ ευκαιρία..ελέγξτε το !!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...