Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Δικαστής του Λας Βέγκας, ο οποίος εργαζόταν για να αποκαλύψει κύκλωμα παιδεραστίας, βρέθηκε νεκρός....

 

Νεκρή βρέθηκε η δικαστής του Λας Βέγκας Melanie Andress-Tobiasson, η οποία εργαζόταν για να αποκαλύψει ένα κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων παιδιών στην πόλη. Ήταν 53 ετών....

Η μητέρα τριών παιδιών φέρεται να βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή, σύμφωνα με το 8NewsNow, αν και δεν είναι σαφές πού ή πώς πέθανε. Οι αξιωματούχοι έχουν ήδη δηλώσει ότι η δικαστής αυτοκτόνησε.

Η Andress-Tobiasson αναγκάστηκε να παραιτηθεί από ειρηνοδίκης αφότου ενεπλάκη σε έρευνα δεοντολογίας που ξεκίνησε από την πόλη, αφού τόλμησε να ξεκινήσει έρευνα σχετικά με αυτό που ισχυρίστηκε ότι ήταν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ανηλίκων και ένα κύκλωμα παιδικού σεξ για παιδόφιλους.

Η Melanie Andress-Tobiasson με τον σύζυγό της και δύο από τα παιδιά της

Η Andress-Tobiasson ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να σώσει την κόρη της, Σάρα, από την πορνεία αφού εκείνη άρχισε να εργάζεται σε ένα κατάστημα ρούχων που πίστευε ότι ήταν βιτρίνα για εγκληματικές δραστηριότητες.

Ωστόσο, η δίκη για την υποτιθέμενη συμπεριφορά της έπαψε να διεξάγεται αφού συμφώνησε να παραιτηθεί το 2021.

Η Daily Mail αναφέρει ότι η δικαστής ζούσε στην έπαυλή της στο Λας Βέγκας με πέντε υπνοδωμάτια αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων με τον σύζυγό της Τοντ πριν από τον θάνατό της.

Η Andress-Tobiasson ερευνούνταν από την Επιτροπή Πειθαρχίας Δικαστών της Νεβάδα για σχεδόν δύο χρόνια, αφού ζήτησε από την αστυνομία να ερευνήσει ένα κύκλωμα παιδεραστίας.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

Η πρώην δικαστής ισχυρίστηκε ότι το κατάστημα Top Knotch χρησιμοποιούνταν ως βιτρίνα για την πορνεία και ότι η κόρη της Sarah είχε στρατολογηθεί ως πόρνη.

Κατηγόρησε το Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας ότι αγνόησε τις πληροφορίες που παρείχε, ισχυριζόμενη ότι προσπαθούσε να σώσει την κόρη της από την εμπορία ανθρώπων του σεξ.

Η Tobiasson ισχυρίστηκε ότι το κατάστημα ήταν ένα νυχτερινό κέντρο χωρίς άδεια, για ανήλικους και βιτρίνα για πορνεία – με τη Sarah, η οποία ήταν 16 ετών τότε, να λέει ότι “φοβόταν” τον Shane Valentine που διοικούσε το κατάστημα.

Shane Valentine, ιδιοκτήτης του Top Knotch

Η δικαστής δήλωσε ότι αναγκάστηκε να απευθυνθεί στο FBI με τις πληροφορίες μετά την αδράνεια της τοπικής αστυνομίας – η οποία οδήγησε τους αστυνομικούς να την ερευνήσουν για δήθεν παραβίαση των δικαστικών κανόνων, αφού ανακάλυψαν ότι είχε επανειλημμένες καταγγελίες σε ομοσπονδιακούς πράκτορες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το τηλέφωνό της και ισχυρίστηκαν ότι παρεμπόδιζε μια έρευνα για το ηθών μετά την αρχική της καταγγελία.

Ισχυρίστηκε ότι οι νταβατζήδες “στόχευαν τις κόρες των δικαστών και των αρχών επιβολής του νόμου” με σκοπό να τις εμπλέξουν στην πορνεία.

Στην καταγγελία που υποβλήθηκε εναντίον της Tobiasson, ισχυρίστηκε ότι δεν συμμορφώθηκε και δεν τήρησε το νόμο και ότι επέτρεψε στα οικογενειακά συμφέροντα και σχέσεις να επηρεάσουν τη συμπεριφορά της.

Το σπίτι 2 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λας Βέγκας που μοιραζόταν η Andress-Tobiasson με τον σύζυγο και τα παιδιά της

Ζήτησε από τους αστυνομικούς να ερευνήσουν την Valentine, αλλά ισχυρίζεται ότι δεν το έκαναν, με τον ύποπτο να συνδέεται στη συνέχεια με έναν πυροβολισμό όπου ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό.

Δεν τον συνέδεσαν επίσημα με τους φόνους της Sydney Land, 21 ετών, και του Nehemiah ‘Neo’ Kauffman, 20 ετών, παρά μόνο μήνες αργότερα.

Ωστόσο, ο Tobiasson επικοινώνησε με τη μητέρα της Land και “άρχισε να ερευνά προσωπικά την υπόθεση” επειδή πίστευε ότι ο Valentine ήταν υπεύθυνος, σύμφωνα με την καταγγελία.

Προστίθεται ότι χρησιμοποίησε “τηλέφωνα καυστήρα” για να επικοινωνήσει με τη μητέρα του Land και έστειλε μηνύματα σε μια γυναίκα που πίστευε ότι εμπλέκεται στη δολοφονία.

Η επιτροπή ισχυρίζεται ότι η Tobiasson δήλωσε δημοσίως ότι επικοινώνησε με τον τότε δικηγόρο του Valentine και “του είπε να πει στον Valentine ότι αν ξαναπάρει τηλέφωνο την κόρη της θα το “τακτοποιήσει μόνη της” και ότι σε μια περίπτωση “πήγε στο σπίτι του Shane Valentine και κλώτσησε την πόρτα”.

Οι αστυνομικοί έμαθαν για τη δραστηριότητα του Tobiasson, σύμφωνα με τις κατηγορίες, και ξεκίνησαν έρευνα για τη δικαστή, φτάνοντας στο σημείο να εντοπίσουν τα τηλεφωνικά της αρχεία.

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι είχε διασυνδέσεις με έναν άνδρα με το όνομα “Anthony Danna”, ο οποίος ήταν “γνωστή και καταγεγραμμένη φιγούρα του οργανωμένου εγκλήματος”.

Η επιτροπή αποφάσισε να μην θέσει σε διαθεσιμότητα την Tobiasson και την Ειρηνοδίκη του Λας Βέγκας Amy Chelini μετά από ακρόαση σχετικά με τις ανησυχίες για τις βωμολοχίες που χρησιμοποιούνταν εκτός έδρας και τις διοικητικές καταγγελίες που αφορούσαν τους δικαστικούς υπαλλήλους.

Ωστόσο, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας η παραίτησή της είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει η δίκη για τη δεοντολογία της όταν παραιτήθηκε από τον ρόλο της.

Η Tobiasson ήταν απόφοιτος του Bishop Gorman High School και κέρδισε την επανεκλογή της πολλές φορές.

Εργάστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Κλαρκ πριν αναλάβει την έδρα το 1999.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

newspunch.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...