Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ – 2023: ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ;

 

Ρίχνοντας μια ματιά στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ που έγινε στο Νταβός της Ελβετίας πριν λίγες ημέρες, ο μεγιστάνας της διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων της εταιρείας Black Rock, αντιπρόεδρος κ. Philipp Hildebrand, ύψους 9 τρις δολαρίων μας είπε ότι:....

 << Η Ελλάδα, είναι η οικονομία με τις καλύτερες επιδόσεις στην Ευρώπη!>>Δοθέντος ότι οι άνεργοι στη χώρα μας ανέρχονται σε 1.084.000 με 31/12/2022 αμέσως βγαίνει το συμπέρασμα, ή μας δουλεύει χαϊδεύοντας τα αυτιά των ανέργων Ελλήνων, ή θα τρώμε με χρυσά κουτάλια!

Όλα αυτά την στιγμή που στο παγκόσμιο σκηνικό εξελίσσονται οι δέκα πληγές του Φαραώ, με προεξάρχουσα την Νέα Βαβυλώνα Αμερική όπου οι θεομηνίες δεν έχουν τέλος!

Έχουν καταστεί το κατ΄εξοχή όργανο του διαβόλου, με τους διεθνείς τυφλοπόντικες σιωνιστές που την ελέγχουν, για να μας επιβάλλουν την <<Μεγάλη Επανεκκίνηση>>με την ραγδαία μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού της γης!

  • Έτσι σκόρπισαν στον πλανήτη επικίνδυνους ιούς!
  • Χρηματοδότησαν βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, για την κατασκευή αντίστοιχων όπλων!
  • Νομιμοποίησαν το φόνο μέσω της έκτρωσης!
  • Εκβιάζουν τις κυβερνήσεις να θεσπίσουν το εύκολο διαζύγιο!
  • Διαλύουν έτσι το βασικό κύτταρο της κοινωνίας, την οικογένεια!
  • Έκαναν την απάτη, το ψεύδος και την κλοπή και την ασέβεια, σημαία τους!
  • Επιβάλλοντας την δήθεν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα νηπιαγωγεία, καλλιεργώντας έτσι τα παρά φύση αμαρτήματα!
  • Αφήνοντας στους λαούς την ψευδαίσθηση, ότι εκλέγουν τους ηγέτες τους δημοκρατικά, στη ουσία διορίζουν τις ανά τον κόσμο κυβερνήσεις, για να τις έλέγχουν άμεσα! Και πολλές άλλες παρεμβάσεις, μη εξαιρουμένου και του Αμερικανικού λαού, που τα τελευταία 70 χρόνια ηγείται από αντίχριστους κυβερνώντες και όργανα του σκότους…! Επί τρεις και πλέον δεκαετίες σχεδιάστηκε και οργανώθηκε ο εμφύλιος σπαραγμός δύο χριστιανικών λαών, της Ουκρανίας και της Ρωσίας, που αποβλέπει αποκλειστικά στον στραγγαλισμό της Μόσχας και την αλλαγή ηγεσίας στο Κρεμλίνο, που αντιστέκεται στα διαβολικά σχέδιά τους. Αποβλέποντας πάντα στην οικονομική καταστροφή της Ευρώπης με την απεξάρτησή της από την Ρωσία, που λαμβάνει φθηνή ενέργεια, με βασικό μοχλό την ενεργοποίηση του ΝΑΤΟ, δηλ. την επιβολή της παγκοσμιοποίησης!

Όσο αφορά την περιοχή μας, βλέπουμε και από δημοσιογραφικές πληροφορίες να εξελίσσεται μία μυστική διπλωματία, που θα έχει ως σκοπό μία εικονική σύγκρουση στο Αιγαίο, για να ωφεληθούν οι ηγεσίες ένθεν και ένθεν με την κατάληψη ενός μικρού νησιού, κάπου στο Κεντρικό Αιγαίο, ώστε ύστερα από διαπραγματεύσεις να προκύψει η συνεκ- μετάλλευση με<<συλλογικότητα και εταιρική δυναμική> του Αιγαίου και η οριστική ρήξη στις σχέσεις Μόσχας και Άγκυρας! Με τον αρχιτέκτονα αυτής της διπλωματίας και πρώην πρέσβη στη χώρα μας κ. Τζέφρι Πάϊατ!

Κατά συνέπεια η ειρήνη όπως και στην Ουκρανία Πάϊ-Πάϊ και ατ στο Αιγαίο, από αυτόν τον αρχιτέκτονα της μυστικής διπλωματίας και συνωμοσίας, με τους μήνες Μάρτιο έως Μάϊο να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι! Με πρόσχημα το σοβαρό εξωτερικό γεγονός μπορει ο Ερντογάν να αναβάλλει, ή να ακυρώσει τις Τουρκικές εκλογές τον Μάϊο του 2023 μέχρι να προκύψουν ευνοϊκές συνθήκες εκλογής του!

Ανεξάρτητα από τις δικές μας τριμερής ή τετραμερής μυστικές διπλωματίες( ή διαύλους επικοινωνίας ) μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας, όπως τις αποκαλούν οι πολιτικοί μας, οι ΗΠΑ την 19/12/2022 <<Χαιρετίζουν την μυστική διπλωματία Ελλάδος-Τουρκίας,( ανεξάρτητα αν στο Αιγαίο γίνεται το έλα να δεις), και λυπούνται κιόλας για την κλιμάκωση των προκλητικών δηλώσεων>> την ώρα που στο Αιγαίο έχουμε, ένα αυξανόμενο μπαράζ παραβιάσεων και δηλώσεων από πρωτοκλασάτα μέλη της Τουρκικής κυβέρνησης, για ευθεία απειλή πολέμου, με τις φράσεις:

<<θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ!>>.

Έχω την εντύπωση ότι μόλις ο Ερντογάν κάνει την βρώμικη δουλειά και πάρει όλος ο κόσμος πολεμική φωτιά, θα τον αποδομήσουν,<<από μέγα περιφερειακό παίκτη>>στις διεθνείς εξελίξεις, με την σχετική ημερομηνία λήξης, για τους δήθεν μεγάλους ηγέτες, με κάποιο είδους θανάτου!

Μένουμε σε όλα αυτά, με την ευχή ο Θεός να βάλει το χέρι του και να τους χαλάσει τα σχέδια του μίσους και της καταστροφής για τον Ελληνισμό. Και οι άνεργοι εργαζόμενοι να κρατήσουν μικρό καλάθι και περιορισμένα όνειρα, για εργασία και απολαβές, ανεξάρτητα τι λέει για την Ελλάδα ο προαναφερόμενος μέγας διαχειριστής των Αμοιβαίων κεφαλαίων! Γιατί κατά πως έλεγε και ο Ραβίνος Μarcus eli Ravage για τους Έλληνες:<<Έχουμε γκρεμίσει τα Ελληνικά πρότυπα, έχουμε παραμερίσει την εθνική κληρονομιά των Ελλήνων και την έχουμε αντικατα- στήσει με τον δικό μας θεό και τις δικές μας παραδό- σεις. Καμία κατάκτηση στην ιστορία δεν μπορεί να συγκριθεί με την απόλυτη αυτή σάρωση των ιδανικών που επιβάλαμε. Ο βασικός μας αντίπαλος είναι ο Ελληνισμός!>>

εφημερίδα ΝΤΙ ΒΕΛΤ 5/11/88 σελ.14.

Ιανουάριος 2023      Ιωάννης Καλάκος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...