Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο Rockefeller διοχετεύει εκατομμύρια στην ψυχολογική έρευνα για να δημιουργήσει πιο πειστικές αφηγήσεις για το Covid....

 

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, μέλος τρίτης γενιάς της δυναστείας Ροκφέλερ, πέθανε το 2017 μετά από μια ζωή που πέρασε πιέζοντας για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων και μια παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα επέτρεπε στην....

ελίτ και τους παγκόσμιους τραπεζίτες να ελέγχουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ αποκάλυψε ότι διοχετεύει εκατομμύρια δολάρια στο “Πρόγραμμα Υδράργυρος”, ένα ερευνητικό πρόγραμμα συμπεριφορικής επιστήμης που προσπαθεί να κατανοήσει γιατί τεράστιος αριθμός ανθρώπων σε όλο τον κόσμο αρνήθηκε να υποβληθεί σε εμβολιασμούς κατά του Κόβιντ-19.

Οι Ροκφέλερ δημιούργησαν εν μέρει ή εξ ολοκλήρου (και εξακολουθούν να κυριαρχούν) τα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, την Τριμερή Επιτροπή, την Planned Parenthood και πολλές, πολλές άλλες οργανώσεις που είτε κυβερνούν τον κόσμο είτε επηρεάζουν τον πολιτισμό σε μεγάλο βαθμό.

Τώρα, σε μια εκπληκτική παραδοχή ότι η εξάπλωση του εμβολίου δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, η έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από το Rockefeller φαίνεται ότι σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιήσει την ψυχολογία της συμπεριφοράς για να δημιουργήσει πιο αποτελεσματική προπαγάνδα που θα μεταδοθεί στις μάζες.

Το Mercury Project είναι μια συλλογικότητα επιστημόνων συμπεριφοράς που δημιουργήθηκε από το Social Science Research Council (SSRC), μια μη κερδοσκοπική ομάδα που λαμβάνει τεράστια χρηματοδότηση από παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις και κυβερνήσεις. Οι δηλωμένοι στόχοι του έργου είναι σκόπιμα μη συγκεκριμένοι, χρησιμοποιώντας διφορούμενη γλώσσα και ασαφείς δηλώσεις αποστολής. Ωστόσο, η μεθοδολογία φαίνεται να επικεντρώνεται στη χρήση στοιχείων συμπεριφορικής ψυχολογίας και ψυχολογίας των μαζών για την κατανόηση της παγκόσμιας αντίστασης στις πρόσφατες προσπάθειες συμμόρφωσης του Covid.

Ψύχωση μαζικού σχηματισμού

Οι ομάδες Mercury θα αναπτυχθούν σε πολλά έθνη και περιοχές και θα μελετήσουν την άρνηση εμβολίων και την ιατρική “παραπληροφόρηση” που οδηγεί σε αυτήν. Επιχειρούν με την πρόθεση να προσαρμόσουν τις αφηγήσεις για τον εμβολιασμό ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικά εθνικά και πολιτικά υπόβαθρα, αναζητώντας το κλειδί για τις πύλες του κάθε πολιτισμικού βασιλείου και πείθοντάς τους να κάνουν το εμβόλιο.

Το Ίδρυμα Rockefeller και το SSRC σημειώνουν:

“Μετά τον χαρακτηρισμό της ανακριβούς πληροφόρησης για την υγεία από τον Γενικό Χειρουργό των ΗΠΑ ως “επείγουσα απειλή” και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως “infodemic”, το SSRC εξέδωσε πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων παγκόσμιων απειλών που δημιουργούνται από την παραπληροφόρηση και την παραπληροφόρηση για τη δημόσια υγεία και τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού Covid-19 και έλαβε σχεδόν 200 προτάσεις από όλο τον κόσμο.

…Με το Covid-19 να είναι διαδεδομένο και να εξελίσσεται ραγδαία παντού, υπάρχει επιτακτική ανάγκη να εντοπιστούν παρεμβάσεις με δυνατότητα αύξησης της συμμετοχής στον εμβολιασμό”.

Το SSRC και το Mercury Project δεν λαμβάνουν χρηματοδότηση μόνο από ιδρύματα, αλλά και από ιδρύματα που εδρεύουν στην κυβέρνηση. Τον Ιούνιο του 2022 το Mercury Project έλαβε άλλα 20 εκατομμύρια δολάρια από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι ένας “ανεξάρτητος” οργανισμός της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό σημαίνει ότι η κατασκευή αποτελεσματικής προπαγάνδας για τα κοβίδια μετατρέπεται σε τρένο χρημάτων για τις μικρές ομάδες ερευνητών συμπεριφοράς και ψυχολόγων που επιβιβάζονται σε αυτό.

Ο σκοπός της συνεργασίας του NSF με το Mercury Project περιγράφεται στην ιστοσελίδα του SSRC:

“Αυτή η καινοτόμος σύμπραξη θα υποστηρίξει ερευνητικές ομάδες που επιδιώκουν να αξιολογήσουν διαδικτυακές ή μη διαδικτυακές παρεμβάσεις για την αύξηση της ζήτησης εμβολιασμού Covid-19 και άλλων θετικών συμπεριφορών για την υγεία, μεταξύ άλλων στοχεύοντας τους παραγωγούς ή/και τους καταναλωτές ανακριβών πληροφοριών για την υγεία ή/και αυξάνοντας την εμπιστοσύνη σε αξιόπιστες πληροφορίες για την υγεία”.

Το Mercury Project απαριθμεί αυτά τα σημεία ως σημεία εστίασης:

“Τα χρηματοδοτούμενα έργα θα παρέχουν στοιχεία σχετικά με το τι λειτουργεί -και τι όχι- σε συγκεκριμένα μέρη και για συγκεκριμένες ομάδες για την αύξηση της συμμετοχής στον εμβολιασμό Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του τι είναι εφικτό επί τόπου και έχει τη δυνατότητα να είναι οικονομικά αποδοτικό σε κλίμακα. Καθεμία από τις 12 ομάδες θα έχει πρόσβαση στα ευρήματα των άλλων ομάδων, ενώ θα διερευνήσει παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Διεξαγωγή εκπαίδευσης σε θέματα γραμματισμού για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ώστε να βοηθηθούν οι μαθητές να εντοπίσουν την παραπληροφόρηση σχετικά με το εμβόλιο Covid-19.

Εξοπλισμός των έμπιστων αγγελιοφόρων με στρατηγικές επικοινωνίας για την αύξηση της ζήτησης εμβολιασμού με το Covid-19.

Χρήση των κοινωνικών δικτύων για την κοινοποίηση εξατομικευμένων, αναπτυγμένων από την κοινότητα μηνυμάτων για την αύξηση της ζήτησης εμβολιασμού με το Covid-19″.

Σύμφωνα με το ZeroHedge: Με άλλα λόγια, η εστίασή τους είναι η προπαγάνδα, η προπαγάνδα και η προπαγάνδα. Η ίδια η βάση της ύπαρξης του Mercury Project προϋποθέτει ότι τα άτομα δεν μπορούν να εμπιστευτούν ότι μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους για τις πληροφορίες στις οποίες εκτίθενται και ότι πρέπει να διαμορφωθούν ώστε να αποδεχτούν την κυρίαρχη αφήγηση. Προϋποθέτει επίσης ότι η κυρίαρχη ή καθεστωτική πληροφόρηση είναι πάντα αξιόπιστη και αμερόληπτη.

Η εκτεταμένη μη συμμόρφωση με τις εντολές εμβολιασμού κατά των κολοβακτηριδίων παρά τις εκτεταμένες κυβερνητικές πιέσεις είναι ίσως ένα από τα πιο υποτιμημένα γεγονότα του περασμένου αιώνα. Είναι πιθανότατα ο λόγος για τον οποίο οι πολιτικές ελίτ και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης πέρασαν από μια ασταμάτητη εκστρατεία φόβου κατά του κοινού σε σχεδόν καμία αναφορά του covid μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ήταν σαν ο πληθυσμός να περνούσε δύο χρόνια waterboarding και μια μέρα τα βασανιστήρια απλά να σταματούσαν χωρίς εξηγήσεις.

Εάν οι νόμοι για τα διαβατήρια εμβολίων είχαν εφαρμοστεί στα δυτικά έθνη στην κλίμακα που απαιτούσαν οι κυβερνήσεις και οι παγκοσμιοποιητές, τότε τα τελευταία απομεινάρια της προσωπικής ελευθερίας θα είχαν πλέον διαγραφεί οριστικά. Όλα τα ατομικά δικαιώματα θα γίνονταν προνόμια που θα παραχωρούνταν από τις αρχές και θα εξαρτώνταν από την υποταγή σας σε όποια εμβόλια ή ιατρικές διαδικασίες τυχαίνει να είναι στη μόδα εκείνη τη στιγμή. Σκεφτείτε το: Αν είχαν πετύχει αυτό που ήθελαν, η Δύση θα έμοιαζε ακριβώς με την Κίνα αυτή τη στιγμή, ή ακόμα χειρότερα, χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή χωρίς ένα σύγχρονο πάσο για τα κοβίδια.

Και, η απειλή εξακολουθεί να υφίσταται. Δεν εξηγείται γιατί το Mercury Project αισθάνεται την ανάγκη να συνθέσει προπαγάνδα εμβολίων για έναν ιό με μέσο ποσοστό θνησιμότητας λόγω μόλυνσης μόλις 0,23%. Και, αν οι αριθμοί εμβολιασμού από οργανισμούς όπως το CDC είναι ακριβείς, τότε ο πληθυσμός έχει ήδη επιτύχει ανοσία αγέλης ούτως ή άλλως (ίσως οι αριθμοί τους να μην είναι ακριβείς;). Γιατί οι παγκοσμιοποιητικές ομάδες έχουν τόσο μεγάλη εμμονή με τον 100% εμβολιασμό για τον κολοβακτηρίδιο; Αυτό δεν εξηγείται ποτέ.

Θα πουν ότι όλα γίνονται για να σωθούν ζωές, αλλά αν μόνο το 0,23% των ανθρώπων κατά μέσο όρο κινδυνεύει ανεξάρτητα από το αν εμβολιάζονται ή όχι, τότε η δημόσια υγεία δεν είναι πραγματικά μια πιστευτή εξήγηση. Φαίνεται ότι ο σκοπός του Mercury Project είναι περισσότερο να επηρεάσει τους ανθρώπους να εμβολιάζονται παρά την επιστήμη παρά στο όνομα της επιστήμης.

newspunch.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...