Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Ο Fauci λέει ότι δεν έχει ιδέα γιατί ο DeSantis θέλει να διερευνήσει τα εμβόλια Covid...

 

Ο Δρ Φάουτσι είπε ότι δεν έχει ιδέα γιατί ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις θέλει να διερευνήσει τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.....

Ο απερχόμενος διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων μιλούσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «At This Hour» του CNN όταν έκανε τα σχόλια.

Την Τρίτη η DeSantis ξεκίνησε επίσημη έρευνα για τα πειραματικά εμβόλια mNRA και τα εγκληματικά παραπτώματα που διαπράχθηκαν από τη Big Pharma και τις κυβερνητικές υπηρεσίες που τα έσπρωξαν στο κοινό.

Breitbart αναφέρει: Η παρουσιάστρια Kate Bolduan είπε: «Ο Κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις ζητά τώρα από το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα να δώσει το πράσινο φως σε μια έρευνα για, και όπως το έθεσε, οποιεσδήποτε αδικίες στη Φλόριντα σε σχέση με το εμβόλιο για τον COVID-19. Ποια είναι η αντίδρασή σου σε αυτό;» Ο Φάουτσι είπε, «Δεν έχω ιδέα, Κέιτ, τι ζητάει. Έχουμε ένα εμβόλιο που είναι αναμφισβήτητα εξαιρετικά αποτελεσματικό και ασφαλές και έχει σώσει κυριολεκτικά εκατομμύρια ζωές. Το Κοινοπολιτειακό Ταμείο κυκλοφόρησε μια έκθεση την περασμένη εβδομάδα ότι οι εμβολιασμοί έχουν σώσει 3,2 εκατομμύρια ζωές, 18 εκατομμύρια νοσηλείες και περίπου 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε κόστος. Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα με τα εμβόλια; Εννοώ ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές. Ειλικρινά, Κέιτ, δεν είμαι σίγουρη τι προσπαθούν να κάνουν εκεί κάτω».

Πρόσθεσε, «Πολιτικοποιήθηκε με τρόπο που στην πραγματικότητα στοίχισε ζωές. Εάν οι άνθρωποι δεν εμβολιαστούν, κάτι που αναμφίβολα είναι σωτήριο, λόγω πολιτικής ιδεολογίας ή λόγω παραπληροφόρησης , αυτό κοστίζει ζωές. Απλώς πρέπει να πάρουμε το αμερικανικό κοινό, ανεξάρτητα από το αν κλίνεις αριστερά ή δεξιά, δεν έχει καμία σημασία. είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, είμαστε όλοι άνθρωποι και ευάλωτοι σε ασθένειες που μπορεί να μας σκοτώσουν».

newspunch.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...