Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

«Τρομοκρατημένος από αυτό που είδα»: Το COVID ήταν γενετικά τροποποιημένο, λέει ο Αμερικανός επιστήμονας που εργάστηκε στο εργαστήριο Wuhan....

 

Ο Δρ Andrew Huff, επιδημιολόγος και πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance που εργάστηκε στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, λέει ότι ο ιός κατασκευάστηκε γενετικά μέσω των πειραμάτων κέρδους-λειτουργίας της Κίνας....

Από την Aldgra Fredly

Ένας Αμερικανός επιστήμονας που εργαζόταν σε ένα ερευνητικό εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας, ισχυρίστηκε ότι ο νέος κοροναϊός ήταν ένας «γενετικά τροποποιημένος παράγοντας» που διέρρευσε από τις εγκαταστάσεις που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δρ. Andrew Huff, ένας επιδημιολόγος και πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance, στο βιβλίο «The Truth About Wuhan» , στο οποίο αναφέρθηκε στην πανδημία ως «τη μεγαλύτερη αποτυχία των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ από την 11η Σεπτεμβρίου».

Στο βιβλίο του, ο Huff λέει ότι ο ιός COVID-19 κατασκευάστηκε γενετικά μέσω των πειραμάτων κέρδους λειτουργίας της Κίνας – τα οποία τροποποιούν τον τρόπο λειτουργίας ενός οργανισμού – που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ανέφερε η Sun.

Είπε ότι η EcoHealth πέρασε χρόνια διδάσκοντας στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν τις «καλύτερες υπάρχουσες μεθόδους για την κατασκευή κοροναϊών νυχτερίδων για να επιτεθούν σε άλλα είδη» και ότι η Κίνα γνώριζε «ότι επρόκειτο για έναν γενετικά τροποποιημένο παράγοντα».

«Η αμερικανική κυβέρνηση ευθύνεται για τη μεταφορά της επικίνδυνης βιοτεχνολογίας στους Κινέζους», είπε στη Sun. «Ήμουν τρομοκρατημένος με αυτό που είδα. Απλώς τους παραδώσαμε τεχνολογία βιοόπλων .»

Ο Huff ισχυρίστηκε ότι τα πειράματα κέρδους της λειτουργίας της Κίνας πραγματοποιήθηκαν με ανεπαρκή μέτρα ελέγχου, τα οποία οδήγησαν στη διαρροή του εργαστηρίου στο εργαστήριο της Γουχάν.

«Η EcoHealth Alliance και τα ξένα εργαστήρια δεν είχαν τα κατάλληλα μέτρα ελέγχου για τη διασφάλιση της σωστής βιοασφάλειας, βιοασφάλειας και διαχείρισης κινδύνου, με αποτέλεσμα τελικά τη διαρροή εργαστηρίου στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν», έγραψε στο βιβλίο.

Η EcoHealth Alliance , ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τις ΗΠΑ που στοχεύει στην πρόληψη της εμφάνισης νέων μολυσματικών ασθενειών, μελετά τους κορονοϊούς που σχετίζονται με νυχτερίδες με χρηματοδότηση από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH).

Η ομάδα δημιούργησε δεσμούς με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.

«Κανείς δεν πρέπει να εκπλήσσεται που οι Κινέζοι είπαν ψέματα για το ξέσπασμα του SARS-CoV-2 και στη συνέχεια έκαναν ασυνήθιστα βήματα για να το κάνουν να φαίνεται σαν να εμφανίστηκε φυσικά η ασθένεια», πρόσθεσε ο Huff.

Ο Fauci υπερασπίζεται τη χρηματοδότηση της EcoHealth

Ο Δρ. Anthony Fauci , επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), είχε υπερασπιστεί την απόφαση του οργανισμού του να χρηματοδοτήσει την EcoHealth.

Η EcoHealth έλαβε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις από το NIAID στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι οποίες ήρθαν λίγες εβδομάδες αφότου το NIH, στο οποίο ανήκει το NIAID, τερμάτισε ένα υποβραβείο EcoHealth στο εργαστήριο της Γουχάν.

Το NIH είπε στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής ότι η κινεζική εγκατάσταση είχε απορρίψει δύο φορές τα αιτήματα της υπηρεσίας να παραδώσει εργαστηριακά αρχεία ώστε να μπορέσει να επανεξετάσει την έρευνα.

Όταν ρωτήθηκε γιατί ήταν βέβαιος ότι «η EcoHealth είναι ένας καλός συνεργάτης χρηματοδότησης», παρά την κριτική για την έλλειψη διαφάνειας στην έρευνα για τους ιούς, ο Fauci επέμεινε ότι τα δύο ήταν ξεχωριστά θέματα.

“Είναι σαν να λέμε ότι υπάρχει μια επιχορήγηση από ένα ίδρυμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι [υπάρχει] κάτι πολύ κακό σε αυτήν την επιχορήγηση, και ως εκ τούτου, δεν πρέπει να χορηγήσετε καμία χρηματοδότηση σε κανένα άλλο στοιχείο αυτού του ιδρύματος”, δήλωσε ο Fauci. είπε.

«Πρέπει να είστε δίκαιοι και πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία, χωρίς να αποφασίζετε αυθαίρετα εάν θέλετε να χρηματοδοτήσετε κάτι ή όχι», είπε σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο στις 4 Οκτωβρίου που διοργανώθηκε από το Κέντρο Υγείας του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια Δημοσιογραφία.

Όσον αφορά τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής , ο Fauci είπε ότι «διατηρούσε εντελώς ανοιχτό το μυαλό του σχετικά με την πιθανότητα να υπήρξε διαρροή εργαστηρίου», αλλά «η διαρροή εργαστηρίου είναι μια θεωρία χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο».

Δημοσιεύτηκε αρχικά από τους The Epoch Times .

Η Aldgra Fredly είναι ανεξάρτητος συγγραφέας με έδρα τη Μαλαισία, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ασία και τον Ειρηνικό για τους The Epoch Times.

Η Eva Fu συνέβαλε σε αυτήν την έκθεση.

childrenshealthdefense.org


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...