Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Ο Μπιλ Γκέιτς λέει στους παγκόσμιους ηγέτες της G20 ότι σύντομα θα απαιτηθούν τα «πάνελ θανάτου»

 

Ο μη εκλεγμένος τσάρος της παγκόσμιας υγείας Μπιλ Γκέιτς χρησιμοποίησε την εμφάνισή του στη Σύνοδο Κορυφής της G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας για να εγείρει μια συζήτηση σχετικά με τα «πάνελ θανάτου»......

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, τα πάνελ θανάτου θα είναι απαραίτητα στο εγγύς μέλλον προκειμένου να τεθεί τέλος στις ζωές ασθενών και άρρωστων ανθρώπων λόγω «πολύ, πολύ υψηλού ιατρικού κόστους».

Ο Γκέιτς συνέχισε εξηγώντας ότι “η έλλειψη προθυμίας να πούμε, ξέρετε, αν ξοδεύουμε ένα εκατομμύριο δολάρια για τους τελευταίους τρεις μήνες ζωής αυτού του ασθενούς, θα ήταν καλύτερα να μην απολύσουμε αυτούς τους δέκα δασκάλους και να κάνουμε αυτό το συμβιβασμό στο ιατρικό κόστος”.

Τα σχέδια του Μπιλ Γκέιτς για “επιτροπές θανάτου” αντικατοπτρίζουν τη γλώσσα που χρησιμοποιεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σχετικά με την ευθανασία και τη νέα διαβολική λύση της καναδικής κυβέρνησης για την επίλυση του πληθωρισμού, των αστέγων, της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας και της έλλειψης τροφίμων – ευθανασία για τους φτωχούς.

Το καθεστώς Τριντό λέει ότι προσφέρεται τώρα να πληρώσει για την ευθανασία ανθρώπων που είναι “πολύ φτωχοί για να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια”.

Η G20 είναι μια σύνοδος κορυφής στην οποία συμμετέχουν οι ηγέτες των σημαντικότερων οικονομιών του κόσμου, και είναι ένα μείγμα χωρών που θεωρούνται “προηγμένες” ή “αναπτυσσόμενες”.

Πέρα από τις αίθουσες όπου οι παγκόσμιοι πολιτικοί ηγέτες κάθονται και συζητούν διάφορα θέματα, υπάρχουν δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις όπου συναντώνται “αξιωματούχοι”.

Υπάρχει η Β20 – το “Β” είναι για τις επιχειρήσεις. Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και νέος αυτοκράτορας του Twitter, Elon Musk, θα παρευρεθεί εκεί, μαζί με πιο καθιερωμένες προσωπικότητες της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, όπως ο Bill Gates.

newspunch.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...