Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Νέα Ψηφιακή ταυτότητα, κάρτα πολίτη και τελικό σφράγισμα....

 

Υπάρχει επιφανειακά και εξωτερικά μια ευχάριστη είδηση: Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την ψηφιακή ταυτότητα. Η σχετική τροπολογία προβλέπει τη δημιουργία ειδικής εφαρμογής για τα κινητά η οποία λειτουργεί ως...

ηλεκτρονικό ψηφιακό αποθετήριο ταυτοποιητικών εγγράφων φυσικών προσώπων. Ειδικότερα, αφορά την  αποθήκευση στοιχείων που αφορούν το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και την άδεια οδήγησης.

Αργότερα η εφαρμογή θα επεκταθεί και με το διαβατήριο, κλπ, συμπληρώνοντας έτσι τη λεγόμενη ηλεκτρονική ταυτότητα ή κάρτα του πολίτη. Με άλλα λόγια, η νέα ψηφιακή ταυτότητα αποτελεί πανηγυρικό προοίμιο της εισαγωγής της κάρτας του πολίτη. Σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κ. Πιερρακάκη, μέσα στο επόμενο διάστημα θα είναι σε φάση εφαρμογής ο «Ενιαίος Αριθμός του Πολίτη» ο οποίος θα αντικαταστήσει τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ: Θα είναι δωδεκαψήφιος και στον υπάρχοντα ΑΦΜ θα προστεθούν μπροστά τρία ψηφία, κατά πληροφορίες, γράμματα και αριθμοί.

Ο «Ενιαίος Αριθμός Πολίτη» θα αποτελεί την ταυτότητά μας στον ψηφιακό κόσμο. Αυτό είναι ένα ακόμα βήμα προς την ψηφιοποίηση των δημοσίων υπηρεσιών και εγγράφων. Ήδη το ΣΤΕ άνοιξε τον δρόμο για τον διαγωνισμό των 515 εκατ. ευρώ για τις νέες ταυτότητες, αφού δεν έκανε δεκτές τις ενστάσεις άλλων συμμετεχόντων και απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ακύρωσης σχετικά με τον διαγωνισμό.

Εξωτερικά, κοινωνικά, επιδερμικά, για το γενικότερο καλό μας και προς διευκόλυνσή μας, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και δίπλωμα οδήγησης θα είναι αποθηκευμένα στο κινητό μας. Η εν λόγω ηλεκτρονική εφαρμογή έρχεται από 27 Ιουλίου. Εντούτοις όμως, εσωτερικά, στον πυρήνα, υπολογιστικά και από δεκαετίες προσχεδιασμένα, άλλη είναι η παράλληλη, δόλια, φρικτή και δεύτερη πραγματικότητα.

Γιατί; Απάντηση: Διότι, πίσω από αυτές τις διευκολύνσεις και εφαρμογές βρίσκονται και εργάζονται οι σιωνιστές Εβραίοι, που σχεδίασαν και αοράτως υλοποιούν το δεύτερο στη σειρά προδρομικό διοικητικής μορφής «προσφράγισμα» που λέγεται ψηφιακή ταυτότητα. Το πρώτο προδρομικό βιολογικής μορφής «προσφράγισμα» είναι τα «εμβόλια» του «φιλάνθρωπου» Μπιλ Γκέιτς τα οποία ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2020.

Ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε την εποχή των προδρομικών και όχι των τελικών εσχάτων με τους πολλούς προδρομικούς αντίχριστους και τα πολλά προδρομικά προσφραγίσματα. Οι απόγονοι του Ιούδα εργάζονται μέρα-νύχτα για τον ραγδαίο αποπληθυσμό της γης με αιχμή του δόρατος το τσιπάρισμα ή το σφράγισμα όλων των ανθρώπων. Είναι οι ίδιοι σατανικοί ανθρωποκτόνοι φονιάδες που, εδώ και 32 μήνες, διεξάγουν τον γ΄ γενικό βιολογικό πόλεμο με τα τάχα ή δήθεν εμβόλια, γενοκτονικό γεγονός ή κατάσταση που θα συνεχισθεί με τον γ΄ γενικό πόλεμο και πυρηνικό ολοκαύτωμα που οι ίδιοι σχεδίασαν και πλησιάζει.

Ενώ οι αγνοί και απονήρευτοι πολίτες είναι λογικό να θέλουν να έχουν περισσότερες διευκολύνσεις στην καθημερινότητά τους, εντούτοις, τα σιωνιστικά γεννήματα εχιδνών, πάνω σε αυτή την αναμενόμενη, λογική, θετική και εύλογη τεχνολογική εξέλιξη, ετοιμάζουν, με εωσφορικό δόλο, σχέδιο και χωσιά, τόσο τον ραγδαίο αποπληθυσμό της γης όσο και την ίδρυση της μετέπειτα παγκόσμιας Εβραϊκής κυβέρνησής τους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι ίδιοι λένε ή διαφημίζουν: «Όπως το πιστοποιητικό εμβολιασμού και η ψηφιακή ταυτότητα».

Ο έλεγχος και η χειραγώγηση των πολιτών μέσα από ένα κεντρικό ηλεκτρονικό σύστημα είδε το πολιτικό φως στην χώρα μας το έτος 1986. Η αφετηρία είναι ο νόμος 1599/1986, όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον μετέπειτα νόμο 1988/1991, για την έκδοση δελτίου ταυτότητας και την καθιέρωση του Ενιαίου Κωδικού Αριθμού Μητρώου (ΕΚΑΜ), γνωστό ως «νόμο Κουτσόγιωργα» επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου. Ο τότε νόμος προέβλεπε ότι ο ΕΚΑΜ θα σχηματίζεται από δεκατρία (13) ψηφία και σύμβολα, ενώ θα περιείχε τον τότε διαδεδομένο γραμμωτό κώδικα (barcode) με τον δυσώνυμο αριθμό 666 αποκρυφισμένο.

Το όλο θέμα επανήλθε το έτος 1997 με την κύρωση της «Συμφωνίας Σένγκεν», ενώ κατά την δεκαετία του 2000 ξεκίνησε να διαμορφώνεται η γενικότερη υποδομή και οι προϋποθέσεις για την θέσπιση της «κάρτας του πολίτη», όπως έχει επικρατήσει να λέγεται. Με το νόμο 3839/2010 η «κάρτα του πολίτη» εντάσσεται στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Το 2011 ψηφίζεται ο νόμος 3979/2011 για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που τροποποιήθηκε με το νόμο 4325/2015. Τότε, το 2015, λόγω της γενικότερης κατακραυγής, αποσύρθηκε εν τέλει το άρθρο που προέβλεπε την εφαρμογή της κάρτας του πολίτη.

Και φτάσαμε στις μέρες μας. Με τους παγκοσμιοποιητές και εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» να συνεχίζουν να υλοποιούν απαρέγκλιτα έναν από τους στρατηγικούς τους στόχους: Το σταδιακό καθολικό φακέλωμα των πολιτών. Όπου: Εάν δεν βρίσκεσαι στην ηλεκτρονική τους λίστα, απλά δεν υπάρχεις! Είσαι ζωντανός νεκρός.

Υπάρχει εδώ και μια ακόμη φοβερή «σύμπτωση». Ο κεντρικός υπερυπολογιστής στις Βρυξέλλες που αποθηκεύει όλα τα προσωπικά μας στοιχεία και δεδομένα έχει την όλως «τυχαία» ονομασία «BEAST» (ακρώνυμο: Brussels Electronic Accounting Surveillance Terminal). Κατά διαβολική «σύμπτωση», η αγγλική λέξη «Beast» σημαίνει στα ελληνικά «Θηρίο»: Που ευθέως παραπέμπει στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και στο Θηρίο της Αποκάλυψης! Οι φαρμακερές σιωνιστικές ασπίδες έχουν το «Θηρίο» («Big Brother») να μας παρακολουθεί και να μας ελέγχει με τον ηλεκτρονικό «παντεπόπτη» οφθαλμό.

Για να μη πέσουμε σε πνευματικά λάθη, παρερμηνείες και πλάνες, είναι φρόνιμο να δούμε το τι έλεγε κατά λέξη ή το τι μας προειδοποιούσε ο άγιος Παΐσιος (1924-1994) σε σχέση με τα σχέδια, τα έργα και τις ειδικότερες εξελίξεις μέχρι να φτάσουμε στον αντίχριστο της Αγίας Αποκάλυψης και το τελικό σφράγισμα ή χάραγμα.

Ο άγιος Παίσιος έλεγε: «Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν με αυτές. Όταν όμως κάποτε τα συγκεντρώσουν όλα σε μία, αυτή να μην την πάρετε». Βλέπετε το τι ορυμαγδός γίνεται τα τελευταία δυο χρόνια και με τα κάθε λογής και κατηγορίας «τάδε-pass»! Ο άγιος Παίσιος  τόνιζε: «Η Κάρτα του Πολίτη αποτελεί το προοίμιο του σφραγίσματος του αντιχρίστου.. Να κρατήσετε τις παλιές ταυτότητες και να ξεσηκωθείτε αν θελήσουν να σας δώσουν τέτοια ταυτότητα!. Να μην την πάρετε, γιατί αυτή, θα έχει σχέση με το σφράγισμα.. Ταυτότητα θα πει ότι ταυτίζεσαι, αντιπροσωπεύει, δηλαδή, αυτό που είσαι».

Σε άλλη περίπτωση ρώτησαν τον άγιο Παϊσιο: «Γέροντα, πώς το πεντοχίλιαρο έχει το “666” και το χρησιμοποιούμε; Το ίδιο θα είναι και η ταυτότητα»; Η απάντηση του αγίου Γέροντα: «Το πεντοχίλιαρο είναι νόμισμα.. και η λίρα της Αγγλίας έχει επάνω την Βικτώρια, αυτό δεν με πειράζει. “Τα Καίσαρος Καίσαρι”. Εδώ όμως είναι η ταυτότητά μου, είναι κάτι προσωπικό. Δεν είναι νόμισμα. Ταυτότητα σημαίνει ότι και η λέξη, ταυτίζεται δηλαδή κανείς με αυτά που δηλώνει. Βάζουν το διάβολο και υπογράφω ότι τον αποδέχομαι. Πώς να το κάνω αυτό»;

Ο άγιος Παϊσιος είχε μιλήσει και για τον ύπουλο τρόπο εισαγωγής του σφραγίσματος: «Γέροντα τί σχέση έχει αυτή η ταυτότητα με το σφράγισμα»; Γέροντας Παίσιος: «Η ταυτότητα δεν είναι σφράγισμα, είναι η εισαγωγή του σφραγίσματος.. Σιγά- σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το “φακέλωμα”, θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα..

Θα χτυπάει μετά το κομπιούτερ, θα βλέπει αν είσαι σφραγισμένος, για να σε εξυπηρετήσει ή όχι.. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν: “Μόνο με τις κάρτες θα κινείσθε, τα χρήματα θα καταργηθούν”.. Γι΄ αυτό, να φροντίσει κανείς να ζει από τώρα απλά, λιτά.. να καλλιεργήσει λίγο σιτάρι, πατάτες, καμία κατσίκα, λίγες κότες..».

Για τον δυσώνυμο αριθμό «666» ο άγιος Παϊσιος είχε τονίσει: «Βρε παιδάκι μου, για δες! Όταν, ας υποθέσουμε, αυτό (εννοεί το 666) είναι το σύμβολο του διαβόλου, το λέει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης ότι είναι το χάραγμα αυτό, και όταν εσύ το βάζεις εκεί πέρα, μου λες τώρα (ότι δήθεν δεν παίζει ρόλο στη σωτηρία σου;). Μέχρι τώρα δίναμε σημασία (ασχολούμασταν) αυτό το πράγμα; Όχι. Αλλά τώρα, όταν βλέπουμε ότι πάνε εκεί.. τα φέρνουν τα πράγματα ώστε ούτε να μπορείς να πουλάς, ούτε να αγοράζεις.. θα καταργήσουν τα χρήματα.. όλα αυτά που ετοιμάζουν, δεν θα δώσουμε και τώρα σημασία;».

Για να προσθέσει εξηγώντας ο ίδιος αγιορείτης άγιος: «Τα είπε ξεκάθαρα ο Ευαγγελιστής Ιωάννης. Που να μη τα έγραφε κιόλας. Με το σφράγισμα του διαβόλου αρνείσαι το άγιο σφράγισμα, το βάπτισμα. Βάζεις άλλη σφραγίδα, παιδάκι μου. Αρνείσαι του Χριστού και παίρνεις του διαβόλου. Ήξερε ο Ευαγγελιστής Ιωάννης τι θα κάνει ο διάβολος. Πριν από δύο χιλιάδες χρόνια έγραψε στην Αποκάλυψη ότι οι άνθρωποι θα σφραγίζονται με τον αριθμό 666: “Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου –αριθμός γαρ ανθρώπου εστί– και ο αριθμός αυτού χξς” (666)» (ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, ΛΟΓΟΙ Β΄).

Ο Άγιος Παίσιος έχει δώσει σχετική εξήγηση γιατί ο αριθμός «666» είναι τόσο σημαντικός για τους Εβραίους λέγοντας:  «Είναι σύμβολο οικονομίας. Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, επέβαλαν µια συγκεκριμένη φορολογία στα έθνη που υποδούλωσαν µε διάφορους πολέμους. Η ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού. Τώρα, για να υποτάξουν όλον τον κόσμο, βάζουν πάλι αυτόν τον παλιό φορολογικό αριθμό, που συνδέεται µε το ένδοξο παρελθόν τους.

Γι’ αυτό δεν θέλουν να τον αντικαταστήσουν µε άλλον αριθμό. Το 666 δηλαδή είναι το σύμβολο του μαμωνά. Το πήραν από τα σταθμά του χρυσού -δεν ήξεραν αυτό που αναφέρει ο Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη-, άλλα δεν παύει να είναι μαμωνάς. Το Ευαγγέλιο όμως λέειή Χριστό ή μαμωνά: Ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά».

Ο άγιος Παίσιος έχει επίσης κατά καιρούς αναφέρει: «Οι Σιωνισταί δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; Και 250!.. Στις Βρυξέλλες έχουν ένα ολόκληρο μέγαρο με το 666, όπου στεγάζουν το κομπιούτερ.. Αυτή είναι η ΕΟΚ . Πίσω από κει βρίσκεται η δικτατορία αυτών των Σιωνιστών.. Τούτο το σατανικό σύστημα, πίσω από κει κρύβεται η δικτατορία των Σιωνιστών. Οι Σιωνισταί χρόνια δούλευαν εκεί πέρα, να κυβερνήσουν τον κόσμον όλον.. Τέτοια δικτατορία που σκέφτονται να κάνουν, μόνο ο διάβολος μπορεί να την είχε σκεφτεί.. Με το σφράγισμα αρνείται κανείς τον Χριστό. Ακόμη και με την ταυτότητα».

Ο ίδιος αγιορείτης άγιος έχει ακόμη πει: «Τα πράγματα προχωρούν κανονικά. Στην Αμερική τα σφραγισμένα σκυλιά εκπέμπουν με τον πομπό και τακ, τα βρίσκουν. Έτσι ξέρουν το κάθε σκυλί που βρίσκεται. Όσα δεν έχουν την μάρκα τους και είναι αδέσποτα τα σκοτώνουν με ακτίνες λέιζερ. Μετά θα αρχίσουν να σκοτώνουν και τους ανθρώπους. Τόνους ψάρια έχουν σφραγίσει και τα παρακολουθούν από τον δορυφόρο σε ποιο πέλαγος είναι. Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα εμβόλιο που θα είναι υποχρεωτικό, και για να το κάνεις κανείς θα τον σφραγίζουν. Πόσοι άνθρωποι εκεί είναι ήδη σφραγισμένοι με ακτίνες λέιζερ, άλλοι στο μέτωπο και άλλοι στο χέρι».

Ο άγιος Παίσιος είναι ξεκάθαρος. Η ψηφιακή ταυτότητα είναι η εισαγωγή του τελικού σφραγίσματος. Ο αγιορείτης άγιος μας άφησε ως πνευματική παρακαταθήκη τη γνωστή επιστολή «Σημεία των καιρών-666», την οποία έγραψε ιδιοχείρως το έτος 1987 και την υπέγραψε έτσι ώστε να μην μπορούν να αλλοιωθούν οι απόψεις του.  Είναι αξιοπρόσεκτο ότι ο άγιος Παΐσιος, στο εν λόγω χειρόγραφο που μας άφησε, χαρακτηρίζει ως «αρραβώνα» τις ταυτότητες με το τελικό χάραγμα του αντιχρίστου που θα γίνεται με ακτίνες λέιζερ.

Έγραφε ο άγιος κατά λέξη: «Το σφράγισμα είναι άρνηση. Ακόμη και η ταυτότητα είναι άρνηση. Όταν έχουν πάνω στην ταυτότητα το σύμβολο του διαβόλου 666 και υπογράφω, άρα το αποδέχομαι. Αρνείσαι το Άγιο Βάπτισμα, βάζεις άλλη σφραγίδα, αρνείσαι τη σφραγίδα του Χριστού και παίρνεις του διαβόλου. Ακόμη και αν δεχθεί να σφραγισθεί κανείς από αδικαιολόγητη άγνοια ή αδιαφορία, πάλι χάνει τη θεία Χάρι και δέχεται δαιμονική ενέργεια».

Θα κλείσω με δυο συγκλονιστικές προφητείες. Άγιος Αρέθας επίσκοπος Καισαρείας και διάδοχος του Μεγάλου Βασιλείου: «Το χάραγμα θα δοθεί σαν ψήφος (πλακίδιο, δηλαδή κάρτα) εντριβή και εγνωσμένη ανθρώποις.. ή, το χάραγμα αρχικά θα δοθεί με τη μορφή πλακιδίου (κάρτας) καθημερινής χρήσης» (Εξήγηση της Ιεράς Αποκάλυψης PG 106).

Άγιος Εφραίμ ο Σύρος: «Διότι τοιούτον τρόπο χρησιμοποιεί ο τύραννος ώστε όλοι να βαστάζουσιν το σημάδι του πριν έρθει να απατήσει τα σύμπαντα.. ή, οι άνθρωποι θα βαστάζουν το σημάδι του προ της ελεύσεως του ανόμου..» (Περί εμφάνισης του αντιχρίστου, Ασκητικά). Και προσοχή: Ο Άγιος Εφραίμ διευκρινίζει ρητώς ότι δεν θα φέρουν το σημάδι πάνω στο σώμα τους, αλλά θα το βαστάζουν το σημάδι στο χέρι τους!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhDΔιεθνολόγος Καθηγητής, ΣυγγραφέαςΠρώην Βουλευτής Φθιώτιδας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...