Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Ανάλυση του βίντεο I Pet Goat III: Κανείς σήμερα δεν κρύβει τα σχέδια του για την ανθρωπότητα, εσύ αρνείσαι να τα δεχθείς!

 

Ανάλυση βίντεο I Pet Goat III: Ερευνητής Γ.Η
 
(το βίντεο είναι στο τέλος του άρθρου)
Το βίντεο ξεκινάει με το να παλεύει η Ρωσία και η Αμερική επάνω σε ένα κινέζικο κτίριο.....
Πάνω από αυτή τη μάχη είναι το σιωνιστικό μάτι που φαίνεται στην πυραμίδα και σαν ψηλότερο που είναι ελέγχει την μάχη, θέλοντας να μας δείξει ότι είναι προκαθορισμένη και στημένη.
Ευθύς αμέσως προβάλλεται σαν καρτούν ο κορονοϊός στον κόσμο. Αμέσως μετά μας δείχνει ότι ο κορονοϊός φοριέται σαν στέμμα στον ψευτο Μεσσία που κάθεται στον θρόνο του.
Η επόμενη εικόνα είναι με δύο ανθρώπους, ένα νεκροταφείο και μια μάχη να εξελίσσεται στο βάθος.
Ο ένας άνθρωπος δείχνει ότι τροποποιείται και εξουσιάζεται πλήρως, τον άλλον τον δείχνει να πέφτει κάτω προφανώς από την προσβολή του κορονοϊού ( αυτό το λέμε διότι προηγήθηκε η εικόνα με τον κορονοϊο) και αυτό που θα τον σηκώσει είναι μία ένεση όπου αν προσέξετε το αντίδοτο της σύριγγας  έχει έναν κωδικό barcode.
Παράλληλα με αυτά στο βάθος της εικόνας δείχνει βλήματα να εκτοξεύονται σε διάφορες κατευθύνσεις και ένα εξ αυτών καταστρέφει τον πύργο της Γαλλίας, θέλοντας να μας πει ότι όλα τα γεγονότα θα τρέξουν παράλληλα (πόλεμοι τσιπάρισμα, παγκόσμια σκλαβιά) αλλά και ίσως θα υπάρξει κάποιο τρομοκρατικό στημένο χτύπημα για την καταστροφή του γαλλικού Πύργου.
Η αμέσως επόμενη εικόνα είναι με ένα πουλί που κρατάει στο στόμα του ένα μωρό.
Εδώ θέλει να μας δείξει την γέννηση του Αντίχριστου και την ανάθρεψη αυτού μέσα σε ένα μουσουλμανικό τέμενος, καθώς εσωτερικά το συγκεκριμένο τέμενος μοιάζει με την εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Τουρκία.
Έπειτα μας δείχνει τον αντίχριστο που έχει την μορφή του Χριστού Θέλοντας να μας πει ότι ήρθε η ώρα να σηκωθεί από το θρόνο του και να κυβερνήσει τους λαούς με το προσωπείο του καλού και αγαθού προσποιούμενος τον Χριστό.
Αμέσως μετά μας δείχνει τις γραφές που προμηνύουν την έλευση του Αντιχρίστου.
Η επόμενη εικόνα δείχνει τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους ανθρώπους που είναι μέσα σε ένα θέατρο και προβάλουν ειδήσεις, θέλοντας να δείξει για το πως εύκολα μπορούν να χειραγωγηθούν οι κοινωνικές μάζες μέσα από ένα στημένο σκηνικό.
Στην επόμενη εικόνα βλέπουμε να δείχνει ένα πουλί κι έναν άνθρωπο με τόξο που το σημαδεύει και το σκοτώνει, το πουλί πέφτει μπροστά σε ένα νυχτερινό κλαμπ που άμα δούμε δίπλα έχει την ταμπέλα που γράφει Δημοκρατίας.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα φεύγει η μισή λέξη της Δημοκρατίας και γίνεται Απομίμηση Δημοκρατίας θέλοντας να μας πει ότι πλέον η Δημοκρατία στον κόσμο έχει τελειώσει.
Η αμέσως επόμενη εικόνα είναι  εβραϊκές γραφές που προμηνύουν  την έλευση του Αντιχρίστου.
Η επόμενη εικόνα δείχνει έναν ταύρο που βρίσκεται μπροστά από μία παγκόσμια τράπεζα. Το κεφάλι του ταύρου κόβεται από το συγκεκριμένο άνθρωπο που πριν είχε σκοτώσει το περιστέρι της Δημοκρατίας. Με αυτό θέλει να μας δείξει ότι κόβεται το διεθνές κεφάλαιο με αποτέλεσμα να  φτωχοποιηθούν οι λαοί στον κόσμο.
Στην αμέσως επόμενη εικόνα δείχνει ότι στα χρήματα που εκτοξεύονται από το κόψιμο του κεφαλιού μέσα υπάρχει το Σιωνιστικό μάτι και η εβραϊκή σημαία του Ισραήλ. Δείχνοντας έτσι ότι όλα είναι προκαθορισμένα από αυτούς!
Η επόμενη εικόνα δείχνει την εβραϊκή σημαία να μετατρέπεται σε μαύρη σημαία και να έχει ενδιάμεσα γράμματα των Τζιχαντιστών, θέλοντας να μας δείξει ότι πίσω από τους Τζιχάντ κρύβονται οι εβραίοι και το Ισραήλ.
Αυτή η σημαία εάν δείτε κυματίζει στον τρίτο ναό του Σολομώντα.
(Πως γνωρίζουμε ότι συγκεκριμένος ναός είναι ο 3 ναός του Σολομώντα; Το γνωρίζουμε διότι τα συγκεκριμένα σχέδια τα είχαμε δημοσιεύσει πριν περίπου ένα μήνα όταν ένας ραββίνος τα έφερε στη δημοσιότητα και είπε ότι τώρα είναι η ώρα για το χτίσιμο του ναού)
Ο τρίτος νόμος του Σολομώντα στην εικόνα θα δούμε ότι βρίσκεται δίπλα σε ένα μουσουλμανικό τέμενος.
Έπειτα από κει μέσα θα δούμε να βγαίνει ένα όχημα σε μορφή αεροπλάνο που κάθεται πάνω ο συγκεκριμένος άνθρωπος που πριν είχε σκοτώσει την ελευθερία αλλά και την παγκόσμια οικονομία. Δηλαδή ο Αντίχριστος.
Το όχημα που βγάζει τον αντίχριστο από τον τρίτον ναό του Σολομώντα είναι ένα υπερσύγχρονο αεροπλάνο θέλοντας να μας δείξει λόγω της ταχύτητας του αεροπλάνου ότι τα γεγονότα θα τρέξουν πολύ γρήγορα.
Η επόμενη εικόνα και η τελευταία δείχνει ένα μουσουλμανικό μιναρέ με ισλαμικά γράμματα. Εδώ παρερμηνεύεται η έννοια του Αντίχριστου και το τέλους του κόσμου και θέλει να μας δείξει ότι παρόλο την συνεργασία των εβραίων και των ισλαμιστών για την έλευση του Αντίχριστου, το Ισλάμ θα επικρατήσει παγκόσμια.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...