Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Οι ΗΠΑ σταματούν να μετρούν νεκρούς covid19.. ”Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς νεκρούς του covid19. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις!»

 

Οι ΗΠΑ σταματούν να μετρούν νεκρούς covid19....

”Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς νεκρούς του covid19. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις!» για τις πολιτικές, για τα ΜΜΕ, για το υπαρξιακό μας αδιέξοδο, για την ”επαναστατική” γυμναστική του πλαδαρού ανθρωπισμού μας….

Ηνωμένες Πολιτείες θα σταματήσουν να καταμετρούν τους θανάτους από COVID19 έως τις 2 Φεβρουαρίου, κατόπιν εντολής της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος δεν θα απαιτεί πλέον ανατροφοδότηση δεδομένων από τα νοσοκομεία. Η πολιτική του Biden για τον ιό είναι αποτυχημένη. (DataDriven)

Οι ΗΠΑ αφού εγκλώβισαν με την αποτυχημένη πολιτική τους και τις αποικίες τους και καταμετρούν πλέον 1.000.000 νεκρούς όσους προκάλεσαν με τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές τους στη Συρία διψώντας για πετρέλαιο και γεωπολιτική εδραίωση βάσεις τώρα τα παρατάνε..παραδέχονται την υγειονομική ήττα τους.

dimpenews.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...