Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ιογενής φωτογραφία με το μωρό που αφαιρεί τη μάσκα του γιατρού γίνεται σύμβολο ελπίδας...

 

«Όλοι θέλουμε ένα σημάδι ότι θα βγάλουμε τη μάσκα σύντομα», έγραψε ο Δρ Samer Cheaib.....

Μια παλιά φωτογραφία ενός νεογέννητου μωρού που προσπαθεί να «βγάλει» τη χειρουργική μάσκα του γιατρού του έχει γίνει viral επιτυχία εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η πανδημία, που ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το έτος, εισήγαγε μια νέα κανονικότητα στον κόσμο, όπου αρκετές χώρες έχουν κάνει υποχρεωτικές τις μάσκες προσώπου ενώ απομακρύνονται για να μειώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι συμμορφώνονται με τους κανονισμούς και φορούν καλύμματα προσώπου, αυτά τα νέα απαραίτητα αξεσουάρ προσώπου έχουν προκαλέσει θυμό και κριτική επειδή νιώθουν άβολα. 

Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν περιόδους πριν από την πανδημία, όταν οι μάσκες προσώπου δεν ήταν απαραίτητες και μπορούσαν να βγουν άφοβα. Σε ένα τέτοιο σενάριο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκουν αυτή τη φωτογραφία ενός κοριτσιού που προσπαθεί να σκίσει τη μάσκα του γιατρού της αρκετά συγγενική.

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο Instagram από τον γυναικολόγο Dr Samer Cheaib με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Δείχνει το νεογέννητο με το χέρι της σφιγμένο γύρω από τη μάσκα του γιατρού της, να το τραβάει από το πρόσωπό του για να αποκαλύψει το τεράστιο χαμόγελό του από κάτω. 

«Όλοι θέλουμε ένα σημάδι ότι θα βγάλουμε τη μάσκα σύντομα», έγραψε ο Δρ Cheaib ενώ μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Instagram και το Facebook.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral επιτυχία στα social media, συγκεντρώνοντας χιλιάδες «like».

Πολλοί το είδαν ως σημάδι για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ άλλοι είπαν ότι συνόψιζε το έτος 2020 για αυτούς.

Διαφημίσεις από 

«Θα βγάλουμε όλοι τη μάσκα σύντομα», έγραψε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο είπε: «Αυτή πρέπει να είναι η φωτογραφία του 2020».

"Η πιο όμορφη φωτογραφία που έχω δει. Ας ελπίσουμε ότι θα απαλλαγούμε από τις μάσκες σύντομα", έγραψε ένας σχολιαστής.

Τον Μάρτιο, ένα νεογέννητο μωρό στην Ιταλία -μια από τις χώρες που επλήγησαν περισσότερο από την πανδημία εκείνη την εποχή- έγινε σύμβολο ελπίδας για πολλούς. Μια φωτογραφία του μωρού με τις λέξεις «Andra tutto bene» ή «Όλα θα πάνε καλά» γραμμένη στην πάνα του έγινε μαζικά viral στο διαδίκτυο.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...