Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ-ΝΟΣΟΥΝ! Η 3η δόση … Η ανεξήγητη σχέση της booster και της νόσησης από COVID-19....


 Δεν άλλαξε τίποτε στη ζωή τους. Τίποτε εκτός από τη 3η δόση. Τουλάχιστο 30 άνθρωποι που γνωρίζουμε προσωπικά και δεκάδες περιπτώσεις επωνύμων από το χώρο της πολιτικής και των media οι οποίοι θεώρησαν σκόπιμο να μας ενημερώσουν ότι παρότι πλήρως εμβολιασθέντες και έχοντας λάβει και... το 30 τρύπημα εμφανίσθηκαν να νοσούν με COVID-19.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Στο μεταξύ δεν είχε αλλάξει τίποτε στη ζωή τους. Φορούσαν τις μάσκες τους, κρατούσαν τις αποστάσεις και φυσικά είχαν φροντίσει να ακολουθήσουν τις οδηγίες των εγκρίτων επιστημόνων της Επιτροπής των Επιδημιολόγων στην οποία εάν ενθυμούμεθα εξακολουθεί να είναι Πρόεδρος ο καθηγητής κ. Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος μόλις τον Ιανουάριο του 2020 είχε σπεύσει με μελέτη να δηλώσει ότι ο εργαστηριακός ιός της COVID-19 ήτο φυσικής προελεύσεως.

Ο κ. Τσιόδρας έχει ένα ταμπεραμέντο όσο αφορά τις εμφανίσεις και τις εξαφανίσεις του. Κατά καιρούς επιχειρεί να βάλει τον εαυτό του στον τόκο-όπως θα σχολίαζε και ο έγκριτος συνταγματολόγος Ευάγγελος Βενιζέλος-σε εντίθεση με τον Tony Fauci ο οποίος πλέον δεν έχει την ευχέρεια της εξαφάνισης καθώς έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των γερουσιαστών του Ρεπουμπλικανικού κόμματος οι οποίο αποκαλύπτουν ένα μετά το άλλο τα email του στα οποία εμφανίζεται σε συνεργασία με άλλους εμπλεκόμενους να επιχειρεί με κάθε τρόπο να εξοβελίσει την εργαστηριακή προέλευση του ιού.

Κι ενώ ο κ. Τσιόδρας δοξάζεται κρυβόμενος, χιλιάδες συμπολίτες μας εκεί έξω είτε από φόβο, είτε εμπιστευόμενοι την επιστήμη, είτε επειδή δεν θέλουν να χάσουν το τυραννικό πράσινο πιστοποιητικό σπεύδουν να boostaριστούν με την 3η δόση και αίφνης χώρις να έχει στο μεταξύ αλλάξει ουδεμία καθημερινή τους συνήθεια εμφανίζονται θετικοί στον ιό. Ανθρωποι που για δύο χρόνια δεν είχαν αρρωστήσει. Ανδρες και γυναίκες.

Αίφνης, άλλοι με ήπια συμπτώματα άλλοι με πιο βαριά, αντιμετωπίζουν ότι επιχείρησαν να αποφύγουν επί δύο χρόνια (τον ιό) σεβόμενοι τις επιταγές και τις οδηγίες του κράτους αλλά και των εκλεκτών επιστημόνων της επιτροπής των επιδημιολόγων, των οποίων η επιστημονική κατάρτιση, η κοπιώδης προσπάθεια να παραμένουν ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επιστήμης τους μέσα από κοπιώδη μελέτη, σεμινάρια, ενδελεχή έρευνα, αφοσίωση, πειθαρχία και πάνω απ΄όλα ευγένεια στην εκφορά του λόγου δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν θετική επιρροή και πειθώ στους συμπολίτες μας που εμπιστεύονται τη πολιτεία, τους πολιτικούς της και τα κυρίαρχα media.

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν έκαναν την 3η δόση και βρέθηκαν αίφνης με COVID-19. H προφανής εξήγηση των γιατρών στους οποίους απευθύνθηκαν οι περισσότεροι ήταν ότι λόγω των πολλών κρουσμάτων κάπου την κόλλησαν χωρίς στο μεταξύ να καταλάβουν. Το ίδιο συνέβη και με πολίτες του Ισραήλ οι οποίοι επίσης δεν είχαν αλλάξει τίποτε στη καθημερινότητά τους πέρα από την 3η δόση.

Εμείς επιστήμονες δεν είμαστε. Μάλιστα όσες φορές με τα πλήκτρα του υπολογιστή μας γράφουμε ονόματα όπως Τσιόδρας, Καπραβέλος, Μαγιορκίνης, Παγώνη, Βασιλακόπουλος, Μόσιαλος, Εξαδάκτυλος αισθανόμαστε τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μας από το δέος και τον σεβασμό που έχουν καταφέρει αυτοί οι εξαίρετοι επιστήμονες, οι καθόλου εμπαθείς άνθρωποι, οι τόσο άξιοι, να μας εμπνεύσουν στη διάρκεια των δύο ετών. Σ΄αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους συμπολίτες τους οι προαναφερθέντες υπήρξαν φάροι που έδειχναν, στα τσακισμένα από τις φουρτούνες καράβια, το δρόμο τους.

Τώρα που γράφω για καράβια δεν ξέρω γιατί ο νους πάει από μόνος του στο Τιτανικό…Τέλος πάντων, είχαμε μείνει στη 3η δόση τη boosterάτη και το κοινό σύμπτωμα που έχουμε παρατηρήσει και κουβεντιάσει σχεδόν με όλο το σύνολο των γνωστών και φίλων που έσπευσαν να τρυπηθούν για 3η φορά. Σχεδόν όλοι τους βρέθηκαν με COVID-19.

Kάποιος μάλιστα, ο οποίος διακρίνεται για τον αυτοσαρκασμό του, μας είπε ότι πρόκειται να κάνει εξέταση και για AIDS.

Για κάποιο λόγο το εννοούσε πολύ σοβαρά και ο λόγος δεν είχε ουδεμία σχέση με οποιαδήποτε αλλαγή στη σεξουαλική του ζωή…

kourdistoportocali.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...