Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

«Ζαλισμένοι» ξεσπούν σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους: «Ποτίζουν» με εμβόλια & επιβάλλουν μερικό lockdown

 

Η κυβέρνηση προτίθεται να παραμείνει στην ίδια -αποδεδειγμένα πλέον αδιέξοδη πολιτική της- στην διαχείριση της πανδημίας. Αυτό επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.....


Οι ίδιες πηγές παρατηρούν ότι οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα αυξάνονται σημαντικά και έχουν ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια. Σημαντικό θεωρεί η κυβέρνηση το γεγονός ότι αυξάνονται και τα ραντεβού για την χορήγηση της τρίτης δόσης. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές  οι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους θα παραμείνουν, καθώς τα Χριστούγεννα θα εξακολουθήσουν να μην έχουν πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους.  Επίσης την Πέμπτη, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης θα παρουσιάσει αναλυτικά  συγκριτικά στοιχεία για τον αριθμό των  θανάτων σε κάθε χώρα της Ε.Ε.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση θα συνεχίσει να «ξεστοκάρει» τα mRNA εμβόλια τις Pfizer πιέζοντας και για τρίτη δόση παρόλο που τα στοιχεία από τις χώρες με υψηλή εμβολιαστική κάλυψη δεν πείθουν ότι αυτή μπορεί να αναχαιτίσει την πανδημία. Επιπλέον το lockdown για τους ανεμβολίαστους θα συνεχιστεί με αποτέλεσμα την περαιτέρω πτώση της κίνησης στην αγορά(50% πτώση τζίρου  από την ανακοίνωση των νέων μέτρω) μέχρι τελικά η πραγματική οικονομία να καταρρεύσει.

Τα αποτελέσματα όλης αυτής της εκδικητικής πολιτικής της κυβέρνησης αποτυπώνονται  στους αριθμούς που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ, με μια εκατόμβη νεκρών καθημερινά, τον υψηλότερο αριθμό από όλες της Ευρωπαϊκές χώρες ανά εκατομμύριο πληθυσμού.  Με το Ε.Σ.Υ. υπό διάλυση εξαιτίας των αναστολών εργασίας η κυβέρνηση νομίζει πως μπορεί να συνεχίσει την μετάθεση ευθυνών στοχοποιώντας τους ανεμβολίαστους. 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...