Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Ο Γάλλος «Τραμπ» λέει πως ο λαός αντικαθίσταται από Μουσουλμάνους μετανάστες. Η διαφορετικότητα διαλύει τη χώρα...

 

Οι λαοί, αφυπνίζονται. Οι λαοί αντιδρούν μαζικά στην αντικατάστασή τους από Μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Οι λαοί, ξεσηκώνονται σε όλο τον κόσμο κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, της απάτης της...

κλιματικής αλλαγής και του Great Reset. Ίσως η Γαλλία, να ανοίξει το δρόμο, ώστε και οι υπόλοιποι Ευρωπαϊκοί λαοί, να επαναστατήσουν στην νεο-Μαρξιστική, μονοκομματική παγκόσμια Χουντάρα, που μας έχει επιβληθεί.

Ο Έρικ Ζεμούρ είπε στους ηγέτες των Γάλλων Ρεπουμπλικάνων ότι οι προτάσεις του είναι ακριβώς αυτές που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του κόμματός τους από το 1990… κλείσιμο των συνόρων, αναστολή της μετανάστευσης, παροχή κοινωνικών παροχών μόνο στους Γάλλους και καταπολέμηση της αυξανόμενης ισλαμοποίησης της χώρας. Λέει στον Μακρόν ότι το “άνοιγμα στη διαφορετικότητα” οδηγεί στη διάλυση της Γαλλίας. Ο Ζεμούρ σημειώνει ότι δεν θέλει να συρρικνώσει τη χώρα, αλλά να τη σώσει από την καταστροφή και δεν θα αρνηθεί να δει τι είναι το Ισλάμ και τι μπορεί να κάνει. Αναφέρει συχνά τον Αλγερινό συγγραφέα Boualem Sansal, ότι οι ισλαμικές γειτονιές στη Γαλλία είναι “εκκολαπτόμενες ισλαμικές δημοκρατίες”.

Η Γαλλία βρίσκεται σήμερα σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Υπάρχουν περισσότερες από 700 “απαγορευμένες ζώνες” (Zones Urbaines Sensibles) που διοικούνται από εθνοτικές συμμορίες και ριζοσπαστικούς ιμάμηδες. Η αστυνομία μπορεί να επέμβει σε αυτές τις ζώνες μόνο μέσω επιχειρήσεων κομάντος. Ένα νέο είδος αναταραχής, που ορίζεται από τους κοινωνιολόγους ως “αχρείαστη βία” – βία που ασκείται για την ευχαρίστηση του τραυματισμού και της δολοφονίας – έχει εξαπλωθεί. Εκατοντάδες επιθέσεις λαμβάνουν χώρα καθημερινά- οι αναφορές της αστυνομίας δείχνουν ότι οι περισσότερες από αυτές διαπράττονται από “νέους των προαστίων”.

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 14% των νέων στη Γαλλία ηλικίας 18-30 ετών ενέκρινε τα κίνητρα του δολοφόνου του [δασκάλου Samuel] Paty. Μια δημοσκόπηση που διεξήχθη τον Νοέμβριο του 2020 έδειξε ότι το 57% των μουσουλμάνων στη Γαλλία ηλικίας 18-25 ετών θεωρεί ότι ο νόμος της Σαρία είναι ανώτερος από τους νόμους της Δημοκρατίας…. Ολόκληρες γαλλικές πόλεις είναι πλέον κατά κύριο λόγο μουσουλμανικές: Roubaix, Trappes, Sevran, Aubervilliers…. Κάθε χρόνο, 400.000 μετανάστες φτάνουν νόμιμα στη Γαλλία, κυρίως από τον μουσουλμανικό κόσμο. Επιπλέον, κάθε χρόνο, δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, επίσης κυρίως από τον μουσουλμανικό κόσμο, προστίθενται σε αυτόν τον αριθμό…. οι νεοεισερχόμενοι είναι νέοι και η γεννητικότητά τους είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη των μη μουσουλμάνων. Μια πληθυσμιακή αλλαγή λαμβάνει χώρα…. Αν η αλλαγή συνεχιστεί με τον σημερινό ρυθμό, η Γαλλία θα μπορούσε να είναι μια χώρα με κυρίως μουσουλμανική προέλευση γύρω στο 2050.

Όταν οι υποστηρικτές του Ζεμούρ ερωτώνται σε μια δημόσια συγκέντρωση, λένε ομόφωνα ότι είναι ο μόνος που λέει την αλήθεια: ότι μια “μεγάλη αντικατάσταση” λαμβάνει ξεκάθαρα χώρα και θα μπορούσε να προκαλέσει τον “θάνατο” της Γαλλίας, όπως την ξέρουν – υπερήφανη για την κοσμικότητα, τις ιουδαιοχριστιανικές αξίες και την ατομική ελευθερία της.

Πηγή: Gatestone Institute

theflagreport.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...