Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

BAS_4 : ΟΙ Α-ΧΡΙΣΤΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ, Ο γ.ΕΥΘΥΜΙΟΣ (Καψάλας) & Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

(συνέχεια του προηγούμενου άρθρου > BAS_4 : ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Α-ΧΡΙΣΤΟΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ & ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ)

Ο αγιορείτης γέροντας Ευθύμιος της Καψάλας, ερωτηθείς αν το εμβόλιο είναι θεόσταλτο, είπε ότι “Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΘΕΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΙ”!
Επανάληψη για εμπέδωση :....


“Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΘΕΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΙ”!
Τι έχει να μας πει επ’ αυτού ο τροφαντός μητροπολίτης, που το χαρακτήρισε θεόσταλτο.
Βέβαια αν δει κανείς και με τι τρέφεται ο γέροντας Ευθύμιος θα καταλάβει. Με κάτι ξερόχορτα, λίγο καλύτερα από την τροφή του Αγίου Ιωάννη, Προδρόμου και Βαπτιστού κι ενώ η γενειάδα του υστερεί κατά πολύ … του Αγίου Ονουφρίου, αποδεικνύει ότι είναι μοναχός έναντι του “τρυφηλού” μητροπολίτη, που είναι μοναχός του γλυκού νερού και του κόσμου. Άρα τι μοναχός είσαι βρε ταλαίπωρε, άντε να σου έρθει η Θεία Φώτιση όταν ειρωνεύεσαι με χειρονομίες και σοκολατάκια το ποίμνιο. Αυτήν την ταπεινότητα δείχνεις; Ας πάει σε κάποια σκήτη στο Όρος να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκκος. Θα βγάλει βδομάδα;
https://uploads.disquscdn.com/images/7e54a069f667aaf9958fcf1617ab08cdfecec96971747b47a93bc839d53ed4ea.jpg

Ας δούμε όμως τον Απόστολο Παύλο τι λέει :
ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ή ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΑΣ ΚΗΡΥΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ (άρα διαβολοπαρμένος).

«6 Θαυμάζω ὅτι οὕτω ταχέως μετατίθεσθε ἀπὸ τοῦ καλέσαντος ὑμᾶς ἐν χάριτι Χριστοῦ εἰς ἕτερον εὐαγγέλιον, 7 ὃ οὐκ ἔστιν ἄλλο, εἰ μὴ τινές εἰσιν οἱ ταράσσοντες ὑμᾶς καὶ θέλοντες μεταστρέψαι τὸ εὐαγγέλιον τοῦ Χριστοῦ. 8 ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ᾿ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ᾿ ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ᾿ ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτὸ οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι᾿ ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ» (Γαλ.α’6-12 – Κατέχομαι από βαθείαν έκπληξιν και απορίαν εκ του γεγονότος, ότι τόσον εύκολα και γρήγορα φεύγετε από τον Θεόν, ο οποίος σας αποκάλεσε δια της χάριτος του Ιησού Χριστού και μεταπηδάτε εις άλλην διδασκαλίαν, την οποίαν οι ψευδοδιδάσκαλοι παρουσιάζουν ως ευαγγέλιον τάχα του Χριστού. – Αυτό δε το ψευδοευαγγέλιον δεν είναι τίποτε άλλο, ει μη ότι υπάρχουν μερικοί, οι οποίοι σας αναταράσσουν και θέλουν να μεταβάλουν και νοθεύσουν το Ευαγγέλιον του Χριστού. – Αλλά προσέξατε τούτο· Εάν και ημείς ακόμη οι Απόστολοι η και άγγελος από τον ουρανόν σας κηρύττη Ευαγγέλιον διαφορετικόν από εκείνο, το οποίον ημείς απ’ αρχής σας έχομεν κηρύξει, ας είναι αυτός αναθεματισμένος και χωρισμένος από τον Θεόν. – Οπως και προφορικώς, προηγουμένως σας είχαμε πει και τώρα πάλιν σας λέγω· Εάν κανείς σας διδάσκη άλλο Ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που έχετε παραλάβει, ας είναι αναθεματισμένος. – Εν πάση περιπτώσει σας ερωτώ· με το Ευαγγέλιον που εκήρυξα εις σας και κηρύττω, τι επιδιώκω; Μηπως θέλω να πείθω ανθρώπους, δια να τους κάνω ιδικήν μου παράταξιν η επιζητώ να αρέσω στον Θεόν; Μωπως τυχόν ζητώ να αρέσω στους ανθρώπους; Οχι βέβαια διότι εάν και τώρα επιζητούσα να αρέσω στους ανθρώπους, δεν θα ήμουν δούλος του Χριστού. – Σας καθιστώ δε γνωστόν, αδελφοί, ότι το Ευαγγέλιον, το οποίον εγώ εκήρυξα εις σας δεν είναι έργον ανθρώπου και δεν εκφράζει σκέψεις ανθρώπων. – Διότι εγώ-όπως άλλωστε και οι άλλοι Απόστολοι-δεν έχω παραλάβει αυτό από άνθρωπον ούτε το εδιδάχθην από άνθρωπον, αλλά το παρέλαβα κατ’ ευθείαν δι’ αποκαλύψεων, τας οποίας ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός μου εφανέρωσε)

Πικρό παράδειγμα > https://www.brighteon.com/9db3c3ab-da6e-408b-a45e-514123c2e276
(Είναι ενδιαφέρον να διαβάσετε το σύντομο και περιεκτικό άρθρο >
www.vimaorthodoxias.gr/peri-zois/o-apostolos-paylos-enanti-ton-aireseon/ )

Λοιπόν άγΡιοι μητροπολίτες (τρομάρα σας που θέλετε να αποκαλείστε και άγιοι) :
Σε αντίθεση με την Εκκλησία (του Θεού) που χαρακτηρίζεται από ενότητα, στην αίρεση και την πλάνη υπάρχει πολυδιάσπαση. Είναι οι άθεοι κι άπιστοι, οι αιρετικοί, οι σχισματικοί, αυτοί που κάνουν δικές τους φατρίες, οι σκανδαλοποιοί, αυτοί που επιμένουν στην αμαρτία και δεν μετανοούν.

Βασική αιτία όλων αυτών των καταστάσεων είναι η υπερηφάνεια. Ει τις ετεροδιδασκαλεί… γράφει στον μαθητή του Τιμόθεο ο Απόστολος Παύλος, τετύφωται. Δηλαδή με απλά λόγια, όποιος φτιάχνει μία δική του θρησκεία, δηλ. μια αίρεση, τετύφωται, έχει μέσα του βουνό την υπερηφάνεια, γι’ αυτό και δεν υποτάσσεται στον αληθινό Θεό.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ, ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΟΜΟΥΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΥΤΕΡΟΙ.

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑΝ, ΑΓΙΑΝ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ, ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

Ακόμα μια φορά τους προκαλώ :
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ; ΑΠΑΞΙΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ, ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Εν τω μεταξύ προβλέπω “σχίσμα” στη Μητρόπολη Πειραιά. Το μεν γραφείο αιρέσεων της Μητρόπολης “σκίζεται” κατά του αιρεσιάρχη πάπα (ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η «ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ «ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑΣ»!
– ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – Η «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΟΤΗΤΑΣ»: ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΟΛΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ!), ο δε μητροπολίτης Πειραιά, που ξαφνικά θυμήθηκε το μισό Ιερό Πηδάλιο (έναντι που π.Στυλιανού Καρπαθίου) να δούμε τι θα κάνει με τον ερχομό του πάπα στην Ελλάδα. Θα παρευρίσκεται “αλλοιθωρίζοντας” (αλλού θωρώντας) για να μη σκανδαλιστεί (όπως στην φωτό του άρθρου βλέποντας τη μασονική άλυσσο) ή θα παραστήσει πάλι τον λέοντα;
Άραγε τι να ποντάρω; 1 Χ ή 2;
Να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον σοδομιστή πάπα >
https://uploads.disquscdn.com/images/d6c9f1f7a91e3cbf58f1f5bd17c0aece379fb40a70acb8d8e46bbf783623b746.jpg
https://uploads.disquscdn.com/images/7afb887b809c187653ab42c572e9eccedbd4ff97a0a8bfa02efc4fd54815d5c0.jpg

Καταντά τόσο γελοίο να επιδιώκουν “διαθρησκευτικό” διάλογο (ακόμα και με σατανιστές) και να αρνούνται τον εντός της Πίστης διάλογο, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο π.ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ.

Μετά καμώνεται τον αγωνιστή της δημοκρατίας. Κάτι σαν τους ρεμπεσκέδες πολιτικούς.
Δείτε τον πάλι > https://www.brighteon.com/281664d7-44d6-4bc1-af48-f33f4cd66e56
Το πίπτειν ανθρώπινον. Το ΜΕΤΑΝΟΕΙΝ Θείον. Το εμμένειν εωσφορικόν!
Ας θυμηθούμε τι είπε κι ο π.Ιωάννης Ρωμανίδης, εκ των κορυφαίων θεολόγων του 20ου αι. :
«Τώρα ο διάβολος κάνει διακοπές, γιατί το έργο του το έχουν αναλάβει οι επίσκοποι.»

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ κ.ΑΜΒΡΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.

BAS_4

Δείτε ένα μουσικό πικρό χιούμορ >
https://www.brighteon.com/663fe696-60c0-4e96-a64c-bf7a1ec17803
κι ένας “σχολιασμός” των δημοσκοπήσεων >
https://www.brighteon.com/08268ed4-4460-4152-90ac-8fbebc759c45


BAS_4 : ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Α-ΧΡΙΣΤΟΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ & ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...