Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Μ.Θεμιστοκλέους: Ποιοι μπορούν να κάνουν την 3η δόση δύο μήνες μετά τη 2η...

 

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, σε ανάρτησή του στο Twitter επανέλαβε πως αύριο Παρασκευή 5 Νοεμβρίου τίθεται σε λειτουργία η πλατφόρμα για την 3η δόση εμβολίου στους άνω των 18....

Ειδικότερα, μπορούν να κλείνουν ραντεβού όσοι έχουν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών από την ημερομηνία του πρώτου εμβολιασμού τους.

Συνολικά αφορά 375.000 πολίτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν και πάλι Johnson & Johnson, ή να δεχθούν το εμβόλιο της Pfizer.

Επίσης, την Παρασκευή (05.11.2021) ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού προκειμένου να κάνουν την 3η δόση (αναμνηστική) όσοι έχουν εμβολιαστεί με Pfizer, Moderna ή AstraZeneca και συμπληρώνουν έξι μήνες.   


Σε δηλώσεις του νωρίτερα την Πέμπτη (04.11.2021), για τη λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ο κ. Θεμιστοκλέους επισημαίνει ότι ο λόγος για να κάνει κάποιος 3η δόση, είναι για να προστατευθεί, και όχι για το πιστοποιητικό. Το θέμα είναι επιστημονικό, ξεκαθάρισε, προσθέτοντας ότι πρέπει να λυθεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...