Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

«Όταν ο κοσμάκης καταλάβει, ούτε τα ελικόπτερα θα σας σώσουν, ούτε η Σπιναλόγκα θα σας χωράει» (video)

 

Oργή Γιαννακόπουλου για τα νέα μέτρα: «Οι εμβολιασμένοι είναι έξω και διασκεδάζουν, ενώ κολλάνε το ίδιο με τους ανεμβολίαστους που τους κλείνετε σπίτι», αναφέρει....

Έξαλλος με τα νέα μέτρα που ισχύουν από το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα οποία οι εμβολιασμένοι θα απολαμβάνουν πλήρη ελευθερία να κινούνται παντού, ενώ οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν πρόσβαση παρά μόνο σε συγκεκριμένα μέρη και μόνο με rapidtest είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι εμβολιασμένοι κολλάνε το ίδιο με τους ανεμβολίαστους μη πούμε και περισσότερο. Τους ανεμβολίαστους τους έχεις κλεισμένους μέσα στο σπίτι και οι εμβολιασμένοι είναι έξω και διασκεδάζουν. Ρε γ@@ίσι που θέλετε!».

Παράλληλα, στο ίδιο βίντεο αναφέρει ως λεζάντα: «Όταν αποκαλυφθούν (και να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει) όλα τα ψέματα που μας σερβίρετε τόσο καιρό και καταλάβει επιτέλους ο κοσμάκης γιατί έχει περάσει όλη αυτή τη χουντική συμπεριφορά, ούτε τα ελικόπτερα θα σας σώσουν, αλλά ούτε και η Σπιναλόγκα δεν θα σας χωράει», ενώ έχει βάλει hashtag «τοποταμιδενγυριζειπισω».

Eξάλλου, σε ένα instastory του αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως ανεμβολίαστος να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που αφορούν τον πατέρα του, Παύλο Γιαννακόπουλο.

Παράλληλα, στο τέλος προβλέπει πως θα έρθει η ώρα της Νέμεσις…

«Ως άνθρωπος με μυαλό δεν έχω εμβολιαστεί κατά του φερόμενου ιού που λέγεται Covid.

Αποτέλεσμα: Να μη μπορέσω να πάω να παρακολουθήσω το τουρνουά Π. Γιαννακόπουλος στη μνήμη του πατέρα μου.

Να ακυρώνω την παρουσίαση του ιδρύματος Π. Γιαννακόπουλος που το μόνο σκοπό που έχει είναι να βοηθήσει να γίνουν έργα που εσείς δεν έχετε κάνει αφήνοντας ΕΛΛΗΝΕΣ στο έλεος του Θεού…

Το τι έχω ξοδέψει να βοηθήσω ανεμβολίαστους με ανάγκη δεν το αναφέρω καν.

Τώρα μου λέτε να μην πάω να φάω κάπου, ενώ απόψε οι εμβολιασμένοι θα παρτάρουν.

Ο μόνος λόγος που σας τα γράφω είναι για να μη χρειαστεί να ρωτάτε γιατί περνάτε όλα όσα θα περάσετε όταν έρθει η ώρα της Νέμεσις.

Δείτε στη gallery την ανάρτηση και το insta story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...