Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Ο διεμφυλικός Superman θα «καταστρέψει την Αμερική», λένε εξοργισμένοι συντηρητικοί...

 

Μια σκηνή από το τεύχος 5 του «Superman: Son of Kal-El» © DC Comics....

Ο Σούπερμαν της DC Comics είναι πλέον αμφιφυλόφιλος (bisexual), και σε ένα επερχόμενο τεύχος θα δούμε μια ρομαντική συνάντηση μεταξύ του Ανθρώπου του Ατσαλιού και ενός άνδρα δημοσιογράφου. Η ανανέωση του σούπερ ήρωα έχει προκαλέσει τουλάχιστον αντιδράσεις.

Ο Τζον Κεντ, γιος του Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν, είναι ένας απόλυτα σύγχρονος υπερήρωας. Πολεμά την κλιματική αλλαγή και τους πυροβολισμούς σε σχολεία και χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να σταματήσει την απέλαση παράνομων μεταναστών. Τώρα, στο τελευταίο τεύχος του «Superman: Son of Kal-El», αποκαλύπτεται ως αμφιφυλόφιλος, με τις σελίδες του κόμικ να απεικονίζουν ένα φιλί μεταξύ του ανθρώπου από ατσάλι και του Jay Nakamura, ενός δημοσιογράφου.

«Το σύμβολο του Σούπερμαν πάντα αντιπροσώπευε την ελπίδα, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη«, ανέφερε ο συγγραφέας Τομ Τέιλορ σε δήλωσή του τη Δευτέρα. «Σήμερα, αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο. Σήμερα, περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν τον εαυτό τους στον πιο ισχυρό υπερήρωα των κόμικς«.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://kanenazori.com/2021/10/13/o_diemfylikos_superman/


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...