Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Απίστευτο... Να τι γιορτάζουν οι καθεστωτικοί στη Θεσσαλονίκη! Τη μέρα της Τουρκικης Δημοκρατίας!


 Κι άκου τώρα κ. Ελληνικάκη μου, τι βρήκαν να γιορτασουν μερες που είναι, οι καθεστωτικοι αξιωματούχοι στη Θεσσαλονίκη.

Τη μέρα της Τουρκικης Δημοκρατίας!....

Μαλιστα τη μερα της Τουρκικης Δημοκρατίας.
Και μαλιστα η μπαντα του Γ΄ Σωματος Στρατου παιάνισε και το "μαρς του Κεμαλ Ατατουρκ"!
Όσο για την τελετη διοργανωθηκε [στα πλαισια του ΝΑΤΟ] από Ελληνα αντιστρατηγο!!!

Τόσο μίσος πχια για τον Ελληνισμό;
Αειντε να ερθει η ωρα να γιορτασετε και τη σφαγη της Σμυρνης... 

Και μετα θες εσυ να κρατησουνε τις παρελασεις;
Μονο αν ηταν να παρελασουν Τουρκοι φανταροι...



Από NATO Rapid Deployable Corps Greece 

Στις 22 Οκτωβρίου 2021, το NATO Rapid Deployable Corps Greece (NRDC-GR) πραγματοποίησε επίσημη τελετή στις εγκαταστάσεις του για τον εορτασμό της Ημέρας της Τουρκικής Δημοκρατίας (Cumhuriyet Bayrami).

Ο Διοικητής του NRDC-GR Αντιστράτηγος Αναστάσιος ΣΠΑΝΟΣ καλωσόρισε τον Γενικό Πρόξενο του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Efe CEYLAN που εκπροσώπησε την Τουρκική Δημοκρατία στην εκδήλωση. Ο Διοικητής εξέφρασε τη χαρά του για τον εορτασμό της γιορτής της Δημοκρατίας και ευχαρίστησε τον εκλεκτό προσκεκλημένο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. 


Ο κ. CEYLAN ευχαρίστησε τον Διοικητή για την ευκαιρία του εορτασμού, τόνισε ότι η Τουρκία είναι ένθερμος υποστηρικτής μιας γνήσιας αλληλεγγύης και δίκαιης κατανομής των βαρών και δήλωσε ότι δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη κοινωνική οργάνωση, καλύτερο πολιτικό σύστημα και κρατική δομή για ο Τουρκικός Λαός παρά η Δημοκρατία.

Ο Τούρκος Ανώτερος Εθνικός Εκπρόσωπος στο NRDC-GR, Ταγματάρχης Serkan BIRLIK, αναφέρθηκε στο νόημα της ημέρας. τη δημιουργία ενός σύγχρονου, σύγχρονου, κοσμικού και δημοκρατικού έθνους κράτους και επίσης την τουρκική υποστήριξη στο εκτεταμένο φάσμα των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ από το 1952 όταν η Τουρκία προσχώρησε στη Συμμαχία. 

Η Στρατιωτική Μπάντα του Γ’ Σώματος έπαιξε όχι μόνο τον Ελληνικό και Τουρκικό Εθνικό Ύμνο αλλά και το «Kemal Atatürk Marşı».

Η τελετή ολοκληρώθηκε με μια μικρή δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εφαρμόστηκαν όλα τα αντίστοιχα πρωτόκολλα πανδημίας COVID-19 και τηρήθηκαν τα προστατευτικά μέτρα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...