Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Αυτός είναι ο στόχος τους… Προετοιμάσου!

 

Θα έχετε ίσως παρατηρήσει όλον αυτόν τον καιρό πως όταν αναφέρομαι στην «κυβέρνηση» Μητσοτάκη, την αποκαλώ «νεομαοϊκό καθεστώς». Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν επιδείξει σχετική δυσφορία ως προς αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Και συνήθως, εκείνοι που δείχνουν δυσφορία, είναι εκείνοι που....

στο μυαλό τους έχει εμφυτευτεί η εξιδανικευμένη εικόνα της Κίνας, όπως αυτή παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ ή από κάποιες ταινίες.

Η πραγματικότητα όμως, είναι εντελώς διαφορετική και σίγουρα μόνο όμορφη δεν είναι. Η Κίνα έχει καταφέρει να εφαρμόσει ένα ακραία απολυταρχικό καθεστώς που βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες:

Παρακολούθηση

Φόβος

Επιβράβευση / Τιμωρία

Ενα πολύ ενδιαφέρον «τιτίβισμα» του λογαριασμού «mr P2050» στο Twitter, το οποίο μου το έστειλε ο εκλεκτός φίλος «Αυτόλυκος», παρουσιάζει με ανατριχιαστική λεπτομέρεια το τι πραγματικά συμβαίνει στην Κίνα.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προβάλλεται υπό μορφήν «νήματος» (thread για τους «μυημένους») και περιλαμβάνει μία σειρά από βίντεο, τα οποία θα τα δούμε στο παρόν άρθρο αναλυτικά.

Οπως είπαμε, ένας από τους τρεις βασικούς πυλώνες του αυταρχικού καθεστώτος. Κι όταν μιλάμε για παρακολούθηση, αναφερόμαστε στα πάντα κυριολεκτικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://kanenazori.com/2021/10/23/aytos_einai_o_stoxos_tous/


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...