Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

 

Δεν είναι απλοί καταζητουμενοι, δεν είναι απλή εγκληματική οργάνωση, είναι σατανιστες, που δρουν συντεταγμένα, με σχέδιο, υπό την καθοδήγηση δαιμόνων, και εκτελούν ανθρωποθυσιες, όλοι τους μασονοι, που συνθέτουν την παγκόσμια σατανιστικη οργάνωση....

Προσπαθούν, εκβιάζοντας, εκφοβιζοντας , και απειλώντας, να προσφέρουν τις ψυχές μας, στα πόδια του σατανα.

Γι αυτό δεν μιλάει κανείς τους, γι αυτό δεν αντιδράει κάνεις και πουθενά, γι αυτό καίνε τα πάντα, σπέρνουν τον όλεθρο , γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, το διεθνές δίκαιο, αλλοιώνουν καιρούς και νόμους, για να εγκαθιδρυσουν το βασιλειο του διαβόλου στην γη, υπό την υψηλή εποπτεία του εκλεκτού τους σύγχρονου Χίτλερ, του Μπιλ Γκειτς, μιας ψυχοπαθητικης ύπαρξης, που θέλει να μετατρέψει την κοινωνία των ανθρώπων, σε αγέλη με Χίμαιρες, ανακατεύοντας τους γενετικους κώδικες ανθρώπων και ζώων, σύμφωνα και με το ΜΙΤ, σε ένα στρηνιασμα φρενοβλαβειας.

Πίσω τους, ένας ολόκληρος συρφετος ακροβολισμενα ανθρωποειδή, σε επιχειρήσεις, εταιρείες, μέσα στην κοινωνία, συνθέτουν το σκηνικό της πορνης της μεγάλης, της μητέρας των πορνων της γης.

«Εξελθε ο Λαός μου εξ αυτής, ίνα μη συγκοινωνήσητε με τις αμαρτίες της, και ίνα μη λάβητε εκ των πληγών της».

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WANTED Τα μελη της εγκληματικης οργανωσης, της Ηρωδη Αττικού, της Βασιλισσης Αμαλίας, και των συνεργατών τους, σε ολοκληρη την Ελληνικη Επικράτεια, για εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας κατ εξακολούθηση. o Νομιμος Ελληνικος Λαος."
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WANTED Τα μελη της εγκληματικης οργανωσης του Αρειου Παγου, και του ΣτΕ, για εγκληματσ κατα της ανθρωποτητας, δια παραλειψεως, κατα το αρθρο 15 nK, κατ εξακολουθηση, σε βαρος των Ελληνων πολιτων. πολι Και οι συνεργατες τους σε ολη την Ελληνικη Επικρατεια o Νομιμος Ελληνικος Λαος."
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WANTED Τα μέλη των Ιατρικών συλλόγων σε όλη την Ελληνική Επικράτεια για αποσιωπηση και συνέργεια σε Ιατρική απάτη και εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας κατ εξακολούθηση σε βάρος Ελληνων πολιτων. o Νομιμος Ελληνικος Λαος."
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WANTED Οι Ορθοδοξοι Μητροπολιτες σε ολη την Ελληνικη Επικρατεια, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εν γνώση τους, αφου διαθέτουν επιτροπή βιοηθικης, κατ εξακολουθηση, σε βαρος Ελληνων πολιτων. o Νομιμος Ελληνικος Λαος."
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WANTED Ταμέλη των δικηγορικων συλλόγων σε ολη την Ελληνικη Επικράτεια, για εγκλήματα ήματα κατα της ανθρωπότητας, κατ εξακολούθηση, εν γνωση τους, σε βαρος Ελληνων πολιτων. Νομιμος Ελληνικος Λαος."
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WANTED Οι άρχοντες τοπικής αυτοδιοίκησης A και B βαθμού σε όλη την Ελληνική Επικράτεια,για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εν γνωση τους, κατ εξακολούθηση σε βαρος Ελληνων πολιτων. ΟΝομιμος Ελληνικος Λαος."
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WANTED H ηγεσία των Σωμάτων ασφαλείας και των Ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας, για εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας κατ εξακολούθηση σε βάρος Ελληνων πολιτων. o Νομιμος Ελληνικός Λαός."

Πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...